![]() |
Re: E30 - My candy cabrio
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Iata inca o poza cu masina... vor urma in curand unele cu adevaarat foarte tari |
Quote:
ffff tareee!!...... masina ta e magnet de gagicutze ;)...... |
Am shi eu o rugaminte la cei care se pricep la tuning virtual , sa-mi dea shi mie cetava idei pt noile modificari care vreau sa le mai aduc masinii...
Ms anticipat... |
2 Attachment(s)
jantele de care iti spuneam scuze ca sunt offf
|
3 Attachment(s)
superba masina ,Felicitari de rigoare
nu ma pot abtine sa nu urc 3 poze |
Quote:
Chiar nu este nimeni care ma poate ajuta cu un tuning virtual laa masina mea? |
Quote:
e30-ul e tunat 99.9%:shock: arata trasnet asa o idee: sa faci farurile in mov si grila [lll][lll] LE: cred ca iar sta foarte bine cu buzele de la jante albe :lol: |
Quote:
am mai incercat sa vopsesc grila alta culoare shi crde-ma ca nu da bine |
Quote:
|
Quote:
cum sa strici buzele alea polisate , sa le vopsesti auzi ... :lol: |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Fratioare incearca aici: https://forum.4tuning.ro/548-virtual-.../page-309.html
Te vor ajuta ei:) PS: Ca tot veni vorba de idei ar da foarte bine Keskin kt5... e doar o parere sper sa nu sariti toti pe mine acum.... Masina este facuta cu foarte bun gust cap, coada..si chiar ar da bine cu aceste jenti:) Pun si ceva poze ca idee. Numai bine! |
Quote:
Cat despre jante , chiar nu cred ca sunt un punct slab al masnii mai ales pt j lor 9.5 fata shi 11 spatele... Iar kt1 da mult mai bine decat kt5 pe urs... Oricum multumesc mult pt sugestie |
Quote:
sincer mie mai imi plac si brock B1 cum dau pe urs... bafta cu bijuteria......... |
Am spus KT5 deoarece KT1 mai sunt pe urs....bine sa nu ma inteleaga cineva gresit ca jentile sunt un punct slab... dupa mine cred ca aici e cap de linie...este perfect din toate punctele de vedere! Numai bine:D
|
Quote:
La primavara sper sa pot spune ca este gata definitiv |
Quote:
Bafta. |
Quote:
|
Quote:
Cand vei incepe cu altul de la zero. Sau nu vei termina:D Urs=cheltuiala, nervi, rabdare, satisfactie, dependenta, si toate duc spre infinit... P.S. Daca gasesti remediul sa mi-l spui si mie te rog;) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Dupa parerea mea... totul este mult prea perfect pt a mai adauga sau modifica ceva, singurul lucru ce ar fi posibil este ceva de design;)) pana in prezent eu nu am vazut pe nimeni care sa aiba aceleasi gusturi ca si mie....Este singurul urs cabrio de la noi care te face sa intorci capul de fiecare data cand il vezi, sper ca la urmatorul eveniment de la buzau sa il pot vedea si live;))
PS: Sper sa nu te superi pt poze ca leam postat aici:D Numai bine! |
Quote:
O sa incerc inca cateva modificari discrete, saa vedem ce va iesi... |
domnu KYL dar ce muzica aveti pe masina ( sa zis undeva ca eu nam vazut )...ai ceva poze??? ......aprecirle mele pentru masina tilem zis ..cai super si etc ..da de audio nu am auzit nika ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
scuze.kyl-ule....nu m-am putut abtine:-P |
Quote:
|
Quote:
|
foarte jmechere pozele.....repet inca odata: "Cel mai jmecher urs E30 din Romania" .Pana cand acei ursi despre care se vb in alte posturi or sa apara pe strazi si or sa fie prezentati public acest E30 Candy Cabrio ramana NO'1.
Felicitari pentru sedinta foto. |
mda ..fara cuvinte!:???:SUPERB
|
7 Attachment(s)
Quote:
Inca un set de poze... |
buna poza cu interioru ca la tine trebuie sa scoti in evidenta si interioru ...... care arata intr`un mare fel ...... felicitari pentru tot ce ai facut pana akum si mult succes in continuare....
dar si Fata din poze e de nota 10 + ;)) nu prea stii la care sa te uiti prima oara .... la masina sau la fata ? :D |
Quote:
PS: A iesit concurenta:)....... |
Quote:
Ms mult pt cuvintele frumoase... Si imi pare bine ca pot face o persoana sa spuna de mai multe ori acelasi lucru... shi anume " superba" Bafta tuturor!!! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
super mosule ..... ti`am zis .... E arta interioru ala ........
si fata :)) |
Stiu ca a fost tot a ta masina:) ce este important este faptul ca tot ursulica asta atrage priviri mai multe( e doar o parere personala)..... sper sa apuc sa il vad si eu live la urmatorul eveniment.... Numai bine:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning