![]() |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
Da...2008...scuze! Am tastatura stricata! :lol::lol::lol: Oricum...super masina lui Luci! Sunt norocos ca o vad foarte des! 8) Vad cum "creste" sub ochii mei! :-P
|
MS RNR-ule pai ce sa ii fac dak o tradeaza talonu :D:D
Razvanele da ce sa mai zic acum ......i-ati dat in gura nu gluma nu aveam ce face decat sa ma tin dupa voi cat am putut de depasit nici numai incapea vb :) cu motoru asta nu reuseam!!!!oricum e belea audi !!!!ne auzim la un suc bafta multa |
frumoasa masina, de treaba proprietar, cu toate ca am ajuns destul de tarziu in BV tot am facut o mica intalneala.treceam prin BV si nu iti vedeam si io bijuteria?!...:D
sa o stapanesti sanatos Lucy,frumoasa masina,mi-a placut chiar mai mult ca in poze!:D |
Quote:
|
Quote:
|
vestea buna duminica sunt prin brasov, vestea proasta sunt tinut in scurt de "nevasta" :lol:
|
Buna treaba STI-ule ,cu d-na langa tine o sa ai turatii pana la plafonare,sa vezi cand se tureaza d-na daca faci vreo nebunie:D
|
DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
1 Attachment(s)
Asta ii "buza" care vine cel mai bine pe dacie :D.
|
Destul de greu de gasit buza de Sport, din pacate. Dar teoretic s-ar putea confectiona una. Nu pare extraordinar de complex modelul.
|
mie imi spui btl-ule :lol: mai ales pe curbele alea frumoase de la munte :lol:
|
Quote:
Popasan ms frumos pt poza.o sa incerc sa fac rost,mi-am facut rost de alta in afara de cea de golf si da destul de bine !!!!! BTL-ule ramane sa vii si tu :D |
3 Attachment(s)
PVA-ul si DFN-ul !!!
|
luci felicitari pentru masina :)
|
Luciane te felicit pentru masina ta . De mult caut si eu o buza gen dacia sport dar da bine si aia de golf .
|
Quote:
flocea ms si asteptam evolutii si la tine !!!! in curand voi pregati noi surprize cu masina :D cred ca voi face un kit pt pasaje foarte late sa incapa jante de 9j,kit-ul va urmari forma masini si liniile pasajelor vor fii aceleasi,inca nu sunt ferm convins,urmeaza sa montez plafoiniera noua,si cred ca voi pune si bi-xenon |
:D maine vreau sa vad pe unde imi intra apa in masina si sa dau umpic cu grund ca am pus un petec singurul de altfel:D
|
Luci e superba masinutza ta...!! sa o porti sanatos si fara incidente...ca esti vitezoman,,,;));))):P
|
Quote:
|
Cine stie stie.. si cine stie. cere.....intradevar frumoasa... .. sper sa mai ajung pe la bv,,,,!!multa bafta in continuare!
|
Quote:
in sfarsit am reusit si eu de mi-am montat rezervorul cu pompa de benzina electrica a fost tare mult de bibilit (andrei stie) dar cu mici reglaje vreau sa spun ca s-a schimbat total mersul masini!!!!cel putin acum weber-ul chiar merge cum ar trebui el !!!!mai trebuie un pic reglat debitul la retur dar asta nu e o problema !!!!acum urmeaza o mica modificare a motorasului :D |
Sefu, sefu! Tre sa tragem neaparat niste poze cu bestia! :D
www.rcrphotography.blogspot.com. Uite niste poze de-ale mele. Cand ai timp si chef vorbesti cu Cipri si ne intalnim undeva :) |
Quote:
normal :d faci niste poze bestiale mi-le aratase Cipri inainte si sunt dementiale imi plac !!!!cand ai timp "LENUTA" face un dush si e gata !!!numai sa nu aiba operatie pe corp deschis la inimioara ca atunci nu o voi putea deplasa dar vedem noi o rezolvam !!!! |
Pai imi zici ora si ziua si ne intalnim noi undeva. Tre sa ma gandesc si la o locatie mai selecta :P Vorbim oricum. Tinem legatura.
|
Quote:
|
ce sa fie , ce sa fie tare sunt curios :-? sim ca iar ne delectam o dupamasa cu carburatoru :P
|
Lucica sa o spalatii frumos pe Lenuta ca daca nu va i-a ma dracului:lol::lol:,trebe sa arate lux:D,baiat de asfalt.ai remediat problema cu datu' in nas?:idea:
|
Quote:
am rezolvat-o,in momentul in care am montat pompa de benzina electric cu rezervor am zis sa umblu si in carburator pt ca ii venea benzina in exces,surpriza a fost sa imi dau seama ca am avut jiglere de 180 pe prima camera si de 200 pe a2a si marite gaurile iar cele de aer erau de 120respectiv 130 ceea ce era prea putin pt acele conducte :))acum cu pompa le-am schimbat si dupa o serie de teste impreuna cu bunul meu prieten MESTERU SURUBEL am reusit sa o reglam CEAS,acum mai este nevoie decat de un regulator de presiune pe retur si doar JAR CARTUS !!! |
6 Attachment(s)
fac nu mic apel in special la domnul ALPINE sa imi zica anul acestei masini,deoarece propietarul un om care sunt sigur ca nu stie exact ce vb imi spune ca aceasta creatie este din 75'!!!as vrea sa o iau dak este din 71
|
nu prea pare din 75 dar poti incerca sa te uiti in airisirea de pe aripa spate si in majoritate la astea mai vechi scrie anul orcum arata bine si ce e interesant in poza pare sa nu aiba vipusca la aripa spate
|
masina e fabricatie 71, are ornamente prag si portbagaj dar si semnale si uap pe aripa + stema alba fata , dar atentie ca e umblata pe ici pe colo ;)
EVO-ul sigur nu e nici 75 nici 71 :lol::lol: |
Quote:
la evo ala am fost la asistenta !!! |
probabil candva in lunga ei viata s-a rupt cablu.....si ce faci ? ca nu gasesti la magazin...si fara frana nu iei itp-ul...esti nevoit sa o pui acolo ;) altfel nu vad cum o avea frana acolo
|
Lucica,ce mai stai,cumpara Dacioara aia ca-i superba!!..uite cate repere originale are pe ea,asa ceva nu se rateaza,mai ales daca ai posibilitatea financiara;):-)
Pune-ne si noua o poza cu ce pregatesti sub capota:rolleyes2 |
Lucica pregatesti vre-un charger General Lee:D:lol:
|
simt ca va fi si mai turbat , oricum trage bine masinuta
|
5 Attachment(s)
Quote:
am fost si am vazut talonu !!!!dacia in talon este trecuta 75,are motor romanesc iar toate ornamentele sunt luate dupa o fosta dacie a unei rude,pacat ca nu e anu sa fie originala !!!! voi pune doar cateva poze :) |
era sa uit !!!!am gasit 2 babute donatoare de organe spuneti-mi repede ce doriti de pe ele !!!piese bune nu toate !!!!una 1972 iar cealalta 1974,detalii pe mess sau pm
|
imi place ce vad!!!
|
ms Razvane!! saptamana viitoare sambata o sa ma apuc de masina,incet incet vreau sa ajung sa pot spune si eu ca e terminata din toata punctele de vedere!!!
ce mai pregatesc pt ea,in afara de motor si puntea cu discuri vreau sa mai lucrez un si pe mecanica,urmeaza frana de mana hidraulica care este in curs de procesare,si mai vreau niste mici modificari la partea mecanica !!!!si in curand cred ca va primi o noua schimbare de look LENUTA |
ce mi se par alea pistianele de dacie sau ma insel din cauza calaminei de pe capul cilindrului
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning