Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

dexter_20 21-04-06 09:12

Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:

Originally Posted by Psycho
e vorba despre fetele care cand atunci cand merg cu tine undeva nu t fac obligat sa le plateshti consumatzia ba mai mult insista sa plateasca ele .. desi sunt putine sunt de admirat .. daca gasitzi asemenea fete tzinetzi d ele .. ksunt o comoara .. nu neaparat din faptul k platesk ele .. ptr k nu t doare buzunaru sa dai 600 .. 1 mil ptr o ieshire in orash .. dar fetele care au obiceiu asta .. ( bun ) mai au si altele ...

Daca ai sti cata dreptate ai!!! Exemplul meu: 16 spre 17 ani, fotomodel(deci unde merg cu ea nu ma fac de rushine, din contra k se uita unii la ea....),nu are fitze, isi plateshte consumatzia, fara fitze in disco, hmmm ce sa mai zic...suntem impreuna de 1an si cateva luni. Imi pare rau k n-am poze cu ea in calc sa le pun pe forum. Da poate se rezolva cumva... AAA era sa uit:cand ne intalnim mai vin cu masina (un Logan) si ea imi zice cam de fiecare data: de ce ai venit cu masina, nu outeai sa vii pe jos? Nuj man fetele de genu asta sunt pe cale de disparitie...Cred k ar trebui sa-mi clonez pretena k sa fie mai multe ca ea in tzara asta.

Eugen_TL 21-04-06 09:25

buna fata ai ! :) i wanna have one 2 :D :D ! nu zic ca a mea e altfel dar acum depinde si de baiat daca e invatat sa plateasca tot timpul,sa fie el the boss! :) daca tu ai fost calm si nu te-ai ambalat de la inceput, bine ai facut! :)

Spark 21-04-06 12:26

mda ... sa zicem ca depinde si de baiat ...
da` dak e din aia cu gargauni in cap` ... aia dak nu o fost invatzata niciodata sa plateasca ... numa sa ii fie platita consumatzia .. fi sigur ca nu o sa inceapa sa o faca acuma ...

si dexter ... tzine-o cat mai mult ... ca nah` .. o fata din asta nu prea gasesti ...

dexter_20 21-04-06 17:04

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
buna fata ai ! :) i wanna have one 2 :D :D ! nu zic ca a mea e altfel dar acum depinde si de baiat daca e invatat sa plateasca tot timpul,sa fie el the boss! :) daca tu ai fost calm si nu te-ai ambalat de la inceput, bine ai facut! :)

Man la inceput cand eu cand ea.Adica nah era vb sa iesim in oras eu zic"n-am bani" ea :"lasa k am eu" si invers.Nuj daca ma credeti dar si biletul la disco ea si-l plateste. Cand nu are, e alta treaba. Eu stiu k toate certurile, intr-un fel sau altul, incep de la bani asa k am avut grija sa evit de la inceput chestia asta. Inainte s-o cunosc pe ea am fost cu o fata care nu suporta ca baiatul sa plateasca si consumatzia ei. Dar am avut parte si de lipitori de genu "am vazut nijte role mijto..." da i-am zis-o si eu:"mai bine beau toti banii!". De atunci nu prea ma saluta.... oare de ce? Oricum daca e sa trag linie nu regret deloc faptul k sunt cu aceasta fata! Va urez si voua sa aveti parte de o fata ca a mea! Da hai sa ma mai laud putin k doar am cu ce: a mai participat la olimpiada de chimie faza pe judetz. N-a luat nimik da pt mine chestia asta valoreaza cat un premiu 1. Bafta!

dexter_20 21-04-06 17:06

Quote:

Originally Posted by Spark
mda ... sa zicem ca depinde si de baiat ...
da` dak e din aia cu gargauni in cap` ... aia dak nu o fost invatzata niciodata sa plateasca ... numa sa ii fie platita consumatzia .. fi sigur ca nu o sa inceapa sa o faca acuma ...

si dexter ... tzine-o cat mai mult ... ca nah` .. o fata din asta nu prea gasesti ...

O tzin man, o tzin! Da nu din interes ci pt k o iubesc! Deh! FFFF rar gasesti asa ceva.

aleks 27-04-06 09:14

Quote:

Originally Posted by Spark
dak e din aia cu gargauni in cap` ... aia dak nu o fost invatzata niciodata sa plateasca ... numa sa ii fie platita consumatzia .. fi sigur ca nu o sa inceapa sa o faca acuma ...

vina nu este a fetelor, intr-adevar, nu stiu ele din nastere ca baiatul trebuie sa plateasca, asa le-au invatat complexatii care n-au alt argument in fata unei femei decat portofelul, si care tin sa se vada asta cat mai mult si cat mai des...
nu-i vina cainelui ca sare la tine sa te muste, e vina stapanului ca ii da drumul din lesa si ca-l asmute pe tine, if u know what i mean...
(era doar un exemplu, nu o comparatie... ;) )

Mustang 27-04-06 10:42

bun exemplu ;)

Mertzanik 27-04-06 13:24

In viata asta nu exista iubire bla bla bla ........ exista sa traiesti si sa supravietuiesti....baieti stiti la ce ma refer .....acum money rulzzz asa k fiecare cum poate....unele la coltul strazii, altele la capul p..i, altele cu capul p umeri etc...altii cam la fel....fiti voi destepti si alegeti ce trebuie...iar pana gasiti distrati va cum puteti ....dar cand gasiti sa apreciati, sa oferiti si sa luati cat trebuie!!!!!!asta e marea dragoste de care s tot vb in viata....oferta si cerere nik mai mult.....sentimente...alea sunt ca burnout-ul.....zgomotoase, impresionante si la sfarsit fasaie si aia e...s duc...altele vin in loc ca si pneurile...

Psycho 27-04-06 14:04

waoooo ... auzi ce zice o femeie .. faorte tare frate ... tare faza cu capu p umeri la capu p**i :)

Mertzanik 27-04-06 14:10

le-ai cam inversat tu dar merge si asa k s poarta la unele

aleks 28-04-06 10:25

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
In viata asta nu exista iubire bla bla bla ........ exista sa traiesti si sa supravietuiesti....baieti stiti la ce ma refer .....acum money rulzzz asa k fiecare cum poate....unele la coltul strazii, altele la capul p..i, altele cu capul p umeri etc...altii cam la fel....fiti voi destepti si alegeti ce trebuie...iar pana gasiti distrati va cum puteti ....dar cand gasiti sa apreciati, sa oferiti si sa luati cat trebuie!!!!!!asta e marea dragoste de care s tot vb in viata....oferta si cerere nik mai mult.....sentimente...alea sunt ca burnout-ul.....zgomotoase, impresionante si la sfarsit fasaie si aia e...s duc...altele vin in loc ca si pneurile...

deci... sa nu uram femeile, sa le schimbam cand ne plictisim de ele, nu? :)

KillerB 28-04-06 10:46

Quote:

Cam ciniK, draga mea...Da' ce-i pe sufletzelu' tau de eshti asha suparata pa viatza? ;)
Sa shtii ca depinde de cei doi implicati cum isi intretin relatia dintre ei, nu e neaparat sa fasaie, cum zici tu. Daca vrei o filozofie (de doi bani :D), o relatie faina este ca o masina foarte cool de la inceput pe care o intretii sau nu...Unii dupa ce se invecheste masina, se dispenseaza de ea, altii o intretin doar, altii se apuca de tuning chiar:lol:...

Ei, shi acum gata cu aberatiile, pe scurt ~~o relatie poate fii extrem de faina si merita sa te implici, chiar shi numai pentru "artificiile" de la inceput.

Carpe Diem boyz & girlz !

Mertzanik 28-04-06 12:46

ms pt aprecierile d 2 bani....merita pt cine vrea sa incerce acele artificii care s termina intr o explozie...de iti bubuie matele...ai in parte dreptate dar dezamagirea d dupa e amara...pt k d cele mai putine ori s termina cu bucurie ...sau macar cu asta e si o lasi asa....dar bine...poate merita sa risti....dar sa stai in garda ....

MnemonyK 29-04-06 21:30

Quote:

Originally Posted by aleks
urla misoginismul in tine...
femeile gandesc... si unele kiar foarte bine..;)
sunt unele care gandesc asa de bine de fac afaceri si cariere de 10 ori mai bune ca ale barbatilor...

sunt pesimist de fel...
Dar nu uita k barbatzii sunt cu banii mai multi in romania, de altfel si top 300 zice asta :D + k femeile care fac afaceri mari erau tocilare in viatza si p**a prea multa nu au gasit numa decat sa ramana insarcinate :)))

aleks 02-05-06 00:40

Quote:

Originally Posted by MnemonyK
1:barbatzii sunt cu banii mai multi in romania, de altfel si top 300 zice asta
2: femeile care fac afaceri mari erau tocilare in viatza si p**a prea multa nu au gasit numa decat sa ramana insarcinate

1: asta e un cerc vicios... societatea patriarhala isi propaga cutumele, e greu sa lupti impotriva valului...
2: probabil ca o parte din ele au invatat la greu, dar... care-i ideea?:rolleyes2 explica-te putin k nu reusesc sa inteleg...

Mertzanik 02-05-06 13:32

Quote:

deci... sa nu uram femeile, sa le schimbam cand ne plictisim de ele, nu?
cam asa ceva .... si sa o alegi p cea corecta ;) asta dak vrei sa alegi

d3vilish_lips 02-05-06 16:09

Quote:

.....girl sa intrii in grupul fetelor care spun k p**a are alt gust in bmw sau mertz ....;)

Mertzanik 02-05-06 20:08

Quote:

.....girl sa intrii in grupul fetelor care spun k p**a are alt gust in bmw sau mertz ....
sa ma sugi...in primul rand nu ai inteles ce am zis ...si ai vazut decat "banii rulzzz"""...am dat exemple reale si asta nu inseamna k sunt d acord cu alea care nu o sug decat in bmw sau mertz ...mai invata sa citesti printre randuri ...si chiar banii rulz;)...mai ai de invatat ....

Trixi 03-05-06 11:21

Acum,scuzati-ma...de ce credeti voi,ca asa sunt femeile????Ptr,ca tre' sa admit,ca mai mult sau mai putin asa suntem....Niciuna nu si-a dorit altceva cindva,decit Printul,pe calul alb!Dupa aceea o patim,si devenim mai mult sau mai putin c...e!Adevarul e ca nu stii,cind gresesti,daca generalizezi dupa o experienta proasta!
Dar in mod sigur pot sa va zic,daca o femeie e prea buna,nu mai este interesanta ptr voi!Cu sotu' avem 10 ani impreuna,dar nici pe departe nu as putea sa zic,ca avem o relatie linistita,nici acum.Citeodata,daca las mult prea tare dupa capul lui,chiar trebe sa-l amintesc,ca nu e buricu' pamintului,cu acele metode mai sus amintite,si urite de voi.... :)..si pot sa va jur,ca sta cu mine,numai ptr ca vrea sa fie,nu ptr ca e nevoit!

d3vilish_lips 03-05-06 14:40

Quote:

sa ma sugi...in primul rand nu ai inteles ce am zis ...si ai vazut decat "banii rulzzz"""...am dat exemple reale si asta nu inseamna k sunt d acord cu alea care nu o sug decat in bmw sau mertz ...mai invata sa citesti printre randuri ...si chiar banii rulz;)...mai ai de invatat ....

.....dekat sa invatz de la una k tine mai bine ma impushk....si nu o mai da la koteala...sau ce iti e rusine sa recunosti unde te inkadrezi?:rolleyes2 ....stai linistita k am citit tot si am vazut tot....si abtinete la dalea cu sa ma sugi k nu impresionezi pe nimeni u "bad girl":lol: :lol: :lol: .....o sa iti ajunga curu dak ai norok intr`un trabant decapotabil la gandirea pe kare o ai.... hai norok si la mai mare k poate nimeresti in vreo berlina "tunata" cu "TE PUPA TATI" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KillerB 03-05-06 15:03

Catfight, catfight...:twisted:

Nu' acuma serios si "offtopic", da' mai filtreaza si tu "bazaru' ", Mertzanik...Cred ca tu eshti suparata pe viatza (shi poate ca ai dreptate sa fii) si nu pe Devilish:???:

Psycho 03-05-06 21:09

http://www.haios.net/haios_farse_aud...autostrada.php

hai ascultatzi asta si dupa aia mai vb .. apropo de ce zicea fata mai sus ...

Killerb ;) .... e unu la dacia ... care are o dacie cu 240 de cai ;) .. poate e pe gustu e .. e de CL ;)

Spark 03-05-06 22:04

ca de obicei ... mortal ... :) :) :)
cu asta tot s-o dat de gol ....

Eugen_TL 03-05-06 22:50

hahahaha...ce tare FARSA frate... patroana la bordel e asta pana la urma nu firma de model. ! opaaaa..:lol: dar ce facea oare ea cu ala din dreapta? :lol: :lol: " va fac ce vreti, va casatoresc, va aranjez... fac tot" vai de mama noastra fratilor !!! prea tare;)

EvLSant0S 03-05-06 22:57

OT grav... ce naiba .. : /

catfight`u mergea... dar.. plz. . : /

SV-05-YBG 05-05-06 09:36

Super discutia. Pacat ca eu nu urasc femeile asa ca nu pot sa spun nimica.

Doar atat:

Lasati fetele si femeile (bineinteles cu anumite limite ... de varsta si de greutate) sa vina la mine .... :D :D :D

KillerB 05-05-06 10:08

Yeah, right, dragul meu Casanova...:chuckel:
Stim amandoi ca tu n-ai ochi decat pentru masini...

d3vilish_lips 05-05-06 12:55

......aoelu lasa sa aiba ochi ptr masini si altceva ptr femei :lol::lol::lol:.....k pana la urma copii cu tobe sport nu o sa poa sa faca :twisted::lol: ;)

SV-05-YBG 05-05-06 15:39

Ba da. Poti sa faci copii cu tobe sport.

Copilul meu are deja 16 ani, 1.550 KG, si pe langa asta si aprox. 260 CP.

ca sa nu mai spun de 4.80 m lungime, 1.87 latime si 1.30 inaltime. Este un copil foarte bine crescut si cuminte daca ii dai ce vrea.

Singura problema este cu tatal sau cu mama, ca noi suntem albi amandoi si el este negru.:D :D :D

needBrain 05-05-06 17:56

sincer sa fiu....ce nu-mi place mie la femei e faptu ca sunt nehotarate,cursucite cum s-ar spune

Mertzanik 05-05-06 21:42

Quote:

si nu o mai da la koteala...sau ce iti e rusine sa recunosti unde te inkadrezi? ....
deja ducem discutia asta in offtopic rau de tot...ataci aiurea ..nu te simti lezat k nu ai d c .... nu tre sa ma incadrezi tu p mine k degeaba ai citit tu tot k nu stii sa citesti .....ce am zis nu inseamna k sunt suparata p viata si p nimeni..luati ceea ce posetaza omu ca tare...nu stiti cum e o persoana dupa 2 cuvinte...nu stii dupa o viata ...asa ca nu le luati personal..de aia ti-am zis devil k mai ai d invatat...si invata d la cine vrei in nici un caz d la mine k nu sunt mama ta..sa traiesti si o sa iti fac cu mana din metrz ....al meu si nu al altuia...

needBrain 05-05-06 22:21

Quote:

sa traiesti si o sa iti fac cu mana din metrz ....al meu si nu al altuia...

vaiii ce aiurea suna.....defapt..suna chiar naspa "iti fac cu mana din mertz..."...hm...in general daca vrei sa fi lasata in pace nu faci gesturi de genu asta pt ca remarca ta suna ceva de genu "ete ce tare sunt io" si nu- frumos...parca prea e lauda....
eu zic ca un gest de fairplay e mai diferit si implica o oarecare egalitate intre oameni
cat despre cei ce v-ati legat de ea..nu stiu motivul exact dar din cate am citit pt ca ii cam plac masinile mari.pai...din partea mea poate sa-si cumpere 3 SL-uri si 5 ML-uri.este treaba ei pe ce masina prefera sa dea banii.daca eu vreau impreza nu-mi cumpar ca nu-i place altuia?HA,ce-ar mai fi.sunt banii mei deci daca vreau ma sterg la nas cu ei,e treaba mea cum ii fac si pe ce ii dau.

nu vreu sa jignesc pe nimeni dar parca prea o dati in offtopic si....certuri

aleks 06-05-06 03:09

oare... ce dracu cautam noi pe topicul asta?
dece urtam femeile?
matot intreb... noi am innebunit?
cum sa uram femeile? ce suntem gay? :D:D:D
eu nu le urasc, dimpotriva le iubesc, pe unele le-as iubi kiar in mod repetat :D:D:D

SV-05-YBG 06-05-06 08:12

Nu ma mai provoca ca iar mananc rece 1 saptamana (Pt. Aleks) :D :D :D

d3vilish_lips 06-05-06 10:56

......hahaahhaah atunci tu zi eu iubesk doar o femeie pe restu le urask si presimt k mananci numa lukruri bune saptamana care vine :lol:.....

Mustang 06-05-06 22:49

Quote:

eu nu le urasc, dimpotriva le iubesc, pe unele le-as iubi kiar in mod repetat :D:D:D

pe la spate...
69...
cum ??? :p

aleks 07-05-06 05:19

oricum, numai satisfacuta sa fie ( si dak se poate sa obtin si eu aceeasi senzatie la final e si mai bine ) :D

Cozmax 08-05-06 08:46

Quote:

oare... ce dracu cautam noi pe topicul asta?
dece urtam femeile?
matot intreb... noi am innebunit?
cum sa uram femeile? ce suntem gay? :D:D:D

Iti spun ce caut eu pe aici urasc femeile proaste...
chiar ar trebui sa facem un topic un topic :D
Imi rezerv drepturile de autor

Gay poate or fi pe aici de unde sti ca nu sunt? :lol:

Si eu le iubesc pe toate fara cele "X".... dar acum mai am si pretentii la ele :D

Trixi 08-05-06 09:16

Quote:

oricum, numai satisfacuta sa fie ( si dak se poate sa obtin si eu aceeasi senzatie la final e si mai bine ) :D

..esti pe drumul cel bun!!!:D :D :D

Psycho 08-05-06 12:06

Quote:

Originally Posted by Trixi
..esti pe drumul cel bun!!!:D :D :D

la fel zic si aia de la Automobile dacia .. k sunt pe drumu cel bun dar .... ei sunt pe aratura de cativa ani ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:39.

- Copyright 2026 4Tuning