![]() |
Re: 2FAST Customs tuning exterior - bari, praguri, bad boy look, aripi umflate
pt un megane 2.2 ai facut vreun eleron? da-mi msg te rog.
|
salut!
am un ford focus mk1 fara facelift turnier cu un inceput timid de tuning. as vrea sa ii imbogatesc aspectul cu niste prelungiri de bara (fata si spate) si niste praguri. te rog sa-mi spui ce poti sa imi oferi si la ce pret, atat din kiturile ce le comercializezi cat si un kit custom - preturi elemente nevopsite si vopsite. agreez un stil simplu. desi stau departe, sigur ajung in constanta vara asta... mai am o nelamurire: cat de tare sunt afectate elementele originale la montarea prelungirilor si a pragurilor? in afara de suruburile de pe langa arcul rotii se fac gauri suplimentare in caroserie si in barele originale sau se lipesc? multumesc! |
Salut! O pleoapa de luneta de Opel Vectra B berlina cat ar ajunge?
|
Quote:
|
Quote:
prinderea prelungirilor o fac in general in asa fel incat sa para ca face parte din bara faza cu constanta chiar nu am inteles-o de ce in constanta cand eu sunt din bucuresti pt vopsit nu am cum sa-ti dau pret pt ca nu vopsesc ma ocup doar de tuning |
Quote:
|
Quote:
salve! scuze de faza cu constanta - nush' de ce am ramas cu impresia ca esti de acolo... sigur nu m-am facut bine inteles: as vrea elementele acelea care se aplica pe bare si pe praguri ce nu par dintr-o bucata cu partile originale. ceva de genul: http://www.essexracing.com/product_i...roducts_id=358 sau http://www.soft-vision.ro/ro/product...r-Fata-J-Style astfel de elemente sunt prelungiri sau fuste? la acest tip de elemente se intervine cu gauri la partile originale ale masinii??? sau se lipesc? intreb fiindca vreau sa stiu cat de tare e afectata masina si daca pot sa le dau jos fara a ramane urme... merci! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
pleoape Ford focus facelift
|
3 Attachment(s)
stalp si bord modificat custom pt fiat grande punto
|
sal poti face o capota badboy pt un golf 3 iti arat poza cind esti id meu este boom_tha_base
|
2 Attachment(s)
sal da se poate face
ti-am pus si cateva poze cu un golf facut din pacate nu am primit poze si cu el vopsit iti trimit si pm cu pretul |
2 Attachment(s)
grila solenza
|
n-ai ceva modele de bari praguri si eleron pentru un peugeot 205(model vechi cum erau alea de raliu)?
|
1 Attachment(s)
m-ar interesa si pe mine ceva pt seat ibiza,model 2001,in special grila tip CUPRA,cu sau fara semn, plus eventual o reparatie la bara mea care e un pic sifonata sau daca ai tu o alta oferta mai buna astept propunerile tale si un pret daca se poate. ceva de genu asta m-ar interesa:
|
cat ma costa un bad boy look la o pisica, fara vopsit ?
|
sal..bara fata+spate pt logan...modele...pret?? fibra presupun..
|
SALUT VREAU kit complet(spoilere,prag )PT RENAULT LAGUNA 1 AN.1996 CA NU STIU DAR NU PREA SE GASESTE PE LA MEHEDINTZI MS ANTICIPAT
|
1 Attachment(s)
salut!Poti face un spolier ca asta din imagine pt.un BMW E46 320D si daca da atunci la cati bani ma ajunge?
|
1 Attachment(s)
Pentru o Mazda Xedos 6 poti face ceva?
|
Pentru o dacia break din 2000 model zambetu lu iliescu ma intereseaza bara fata, prelungire capota, bara spate si praguri. Ai ceva modele ? Pret pentru fiecare elment in parte te rog.
|
sa intamplat ceva cu 2 fast ?? a cam disparut din peisaj...
|
9 Attachment(s)
am trecut prin Berceni si in curtea unei fabrici am vazut o hidosenie...e cumva lucrarea ta 2fast, ptr ca stiu ca pe acolo ai si atelierul..?? :|
|
Se pare ca 2FAST a disparut....Sau poate este in vacanta.....
|
Re: 2FAST Customs Bucureşti
:))) nu vrea sa raspunda
|
2 Attachment(s)
Salut,
Ma intereseaza si pe mine o modificare pe un eos bara fata, cam cat m'ar costa? |
Salut!pentru Opel Astra H un difuzor spate ca la Reanault Clio Sport cam cat ma duce?
|
ba dar voi nu vedeti pozele alea cu lucrarea lui aveti curajul sa postati asemenea intrebari ?
|
A trecut mult timp de cānd cel care a deschis topicul nu a mai intrat aici. Īl īnchid ca să evit certurile şi dacă revine o să-l redeschid dacă-mi dă p.m.
|
Quote:
|
nu va speriati nu am murit spre dezamagirea unora doar ca am avut nunta , am fost in luna de miere apoi de vreo 3 ori pe la munte, apoi la mare si am plecat putin din tara plus ca mai are si omu treaba cine m-a sunat pe mobil m-a gasit ca de aia s-au inventat telefoanele
da kys masina aia e facuta de mine termenul de nu e gata iti zice ceva |
Quote:
Am uitat să-l īnchid, dar poate că acum o să fii mai activ puţin. |
Quote:
|
Scuzele mele, s-a rezolvat :)
|
Quote:
Quote:
da va pot arata modelel pe messenger si sa va spun si un pret Quote:
Quote:
restul aveti pm daca am uitat sa raspund cuiva sa-mi spuneti |
1 Attachment(s)
Salut,
Crezi ca ma poti ajuta sa fac niste modificari la fetele de usi pe fata ? Mi-am luat niste difuzoare si nu-mi incap, si as vrea sa refac din fibra tot suportul lor. Atasez o imagine ca sa iti faci o idee, este voba de toata piesa cu galben |
Quote:
|
Salut,
Trebuie refacuta alta piesa, poza atasata am gasito pe net...ca sa iti faci o idee. Da-mi si mie te rog un pret pt. ambele piese si in cat timp crezi ca sunt gata. Merci pt. ajutor. |
Quote:
|
o bara spate r32 pt un golf 4 cam la ce pret si ce durata
ms |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning