![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
Quote:
inca nu am dat-o ;) si pana cand o dau tot o sa bag bani in ea , ce daca nu ii mai scot ... oricum , daca-mi ajuta Dumnezeu , pana in martie imi iau Fiat Doblo , si fara sa vand Solenza ...si atunci o sa fiu foarte fericit ... pentru ca o sa imi para foarte rau daca o dau ... |
ti-am vazut masina ieri la Carrefour:-) arata bine masinuta da scapa de literele alea chinezesti parerea mea...nu dau bine. Bafta poate ne intalnim si in trafic sa schimbam o impresie;)
|
Quote:
mersi pentru aprecieri ... literele chinezesti toata lumea vrea sa le dau jos ...ideea era ca in primavara vreau sa le schimb cu o expresie draga mie , scrisa tot in litere chinezesti , dar cu alt font ... si asta cam e o dorinta mai veche a mea, iar pe caroserie nu vreau sa lipesc ... o alta posibilitate ar fi sa le pun pe capota , dupa ce o colantez cu negru , in forma V-ului care e din constructie , numai ca nu gasesc pe nimeni in pitesti sa mi-o colenteze .... si in alta ordine de idei , nu am reusit sa colantez stalpii azi ... nu mi-au iesit de loc ... cred ca m-am grabit prea rau si mi-era prea frig |
Quote:
|
iti dau un baiat care coleaza bine si ieftin.ti o face cum vrei
|
1 Attachment(s)
Quote:
e o idee si asta , ramane de vazut ...cam in februarie - martie o sa fac asta , pentru ca momentan stau cam prost cu lichiditatile Quote:
in alta ordine de idei , imi promisesem ca iarna asta ma bag in motor , dar au intervenit alte probleme, pe alte planuri , asa ca motorul mai are un pic de asteptat ... implicit , se amana se car style-ingul exterior , de care vorbeam pe paginile anterioare |
eu zic daca faci capota sa o faci toata !e ciudata rau asa parerea mea ;)bafta
|
Quote:
aia era si ideea ....sa nu fie ca orice alta masina colantata, dar sa nu "bata la ochi" prea tare .... oricum , se parece ca nu sunt primul care ar face asa ceva la solenza , mai e un baiat in bucuresti , dar e colantata pana jos , inclusiv bara , ceea ce eu nu vreau sa fac aporpo , are cineva idee cat costa o bara spate de solenza ? daca se poate si vopsita , ca vreau sa montez iar senzorii de parcare , dar pe alta bara |
Arata superb cum vrei si pui colantu,chiar original,cel putin prin constanta nu am vazut asa ceva. Spor ;)
|
in primul rand felicitari pentru masina! ai inceput bine cu modificari de bun gust (xenoane, jante) dar vad ca acum iti dedici prea mult timp cu colantari, stickere, cum ti-au spus si alti useri nu dau bine, nu e o masina care se preteaza la asa ceva. No offense si eu am avut o solenza la care am tinut f mult si e pacat sa-i faci asa ceva dupa ce ai inceput cu modificari serioase. Ia exemplu solenza RDV. Numai bine si mult succes in continuare!
|
daca vrei sa vezi o solenza modificata frumos cu kit exterior, si sunet frumos....pt a-ti face nijte idei...cauta cele 2 topicuri ale lui nazca.....solenza 23..si ink unul cu sist audio cred k o sa iti placa. nu stiu cum sa pun eu linkul aici k te scuteam de o munca in plus:)...succes
|
Quote:
nu le-am gasit , da-mi tu un link ceva |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/66678-discutii-solenza.html |
n-am mai scris nimic aici ..asta poate si pentru ca nu am mai facut nimic la masina . am schimbat amreiajul acum ceva timp , si de atunci a inceput sa imi faca servo-ul urat ... m-am dus ieri cu ea la service , era un furtunas gaurit , l-am inlocuit , si acum masina merge ca noua ... din toate punctele de vedere ... in afara de intepatura din bara spate nu mai are nici o problema ...
oricum , momentan masina este in stand-by , pentru ca am gasit alta masina , pe care e posibil sa o cumpar saptamana asta ... wish me luck |
Quote:
|
Quote:
pe privat ... e surpriza |
E gri si o tot omora unu` prin oras zilele trecute? 1,8?...ii dadea saracu de capu` lui.....insa ar trebui anuntat ca nu prea fuge pe masura zgomotului dat de filtru.
|
Quote:
nu .... din pacate doar 1.6 ...si negru ... ar mai fi o posibilitate cu unul bleumaren de 1.8 , full , numai ca nu mai vrea ala sa il vanda ...ca s-a indragostit de el :D |
AUDI A4... :twisted:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
degeaba , ca nu zic nimic pana nu se concretizeaza ... deci continuati sa incercati sa ghiciti |
3 Attachment(s)
Quote:
|
imi pare rau ca nu am putut sa stam mai mult de vb asta seara.la ce aglomeratzie era...dar daca nu ne vedem sapt asta....duminica la finantze.
|
nu e nici o problema . pai chiar n te0am mai vazut dupa ce te-ai dus sa intorci masina ... si am mai stat vreo 30 de minute si am plecat , ca incepuse sa ma cam ia frigul ... ne vedem saptamana asta ... sper sa nu fiu sambata de servici sa vin la intalnirea Logan
|
nici noi n-am mai stat mult pana cam 40 de min am stat ca era un frig
|
am vazut masina duminica, este ingrijita, bravo...ce sa spun, bafta la vanzare :)
|
stiu cand ai plecat.oricum frumos brs-ul.foarte ingrijit.poate ne vedem sambata,sau duminica,
|
proiectul este momentan in stand-by .... inca nu stiu ce sa fac ... daca o sa vand/schimb sau sa o tin .... momentan i-am pus colant pe stalpi (negru), dar fiind pus de mine a iesit super nasol , urmeaza sa il pun profi cand ma duc sa pun si parasolarul, adica cel mai probabil maine ....
revin mai pe seara si cu cateva poze cu stalpii facuti negri |
5 Attachment(s)
cateva poze cu stalpii negri si cu insemnele clubului "Street 4 Cars" . Momentan stickerul "Street 4 Cars" e provizoriu, urmand sa ne mai gandim asupra modelului
|
10 Attachment(s)
Cateva poze cu BRS-ul la legalele de ieri ( 15.03.2009 ) de la Craiova (Bucovat)
|
ca un mic update , masina nu se va mai schimba decat daca gasesc o foerta foarte , foarte buna , cu una din masinile pe care mi le doresc .intre timp imi voi continua proiectele pe care le aveam, si voi incepe cu urmatoarele (nu neaparat in ordinea de aici)
- bara fata fibra de sticla integral (am pus ochii pe ceva deja, sper sa pot sa o cumpar) - admisie sport - evacuare sport - resoftare - rezolvarea micilor probleme pe care le mai are (rezolvarea bubei de pe capota si colantarea acesteia, urmeaza revizia in curand + telescoape spate... cu ocazia asta probabil o sa tai si din arcuri putin) |
bafta Killer cu noile proiecte!pacat ca nu ne-am intalnit la Craiova.poate pe 28 la Pitesti...
|
Quote:
pai ai fost la Craiova ? de ce n-ai dat un telefon , ca ai nr meu .... sau cel putin eu inca il am pe al tau :) |
masina a mai intrat putin la chirurg pentru o mica operatie pe bord ... mai exact , o mica modificare a ceasurilor de bord ;)
din pacate planurile pe care le aveam pentru sambata ;) nu le pot pune in aplicare ..... dar nu mai e mult pana o sa inceapa distractia , si sper ca pana in toamna , toata lumea sa fie :shock: cand vede masina :D ..... mai exact , cand or sa vada cu fuge masina ;) |
Daca nu investesti cel putin 1000 europeni in motor....crede-ma ca nu o sa fie lumea uimita ;)
|
pentru o masina de A1 nu trebuie sa bage atat....
la grupa A cred ca o sa ii fie greu cu motor de 1.4.... |
La grupa a1 exista un anume tdi care bate lejer masini de 140 de cai.....deci ajung cei 1000 de euro sau nu?
|
Quote:
si nu ma refer la evacuare sport sau filtru de aer (care sunt pe drum si alea .) ... ci la altceva mult mai "periculos{" |
Alt sticker japonez? :))
|
Quote:
razi tu razi ... si era chinezesc ala ... subliniez ... ERA ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning