![]() |
Re: Incinte subwoofer /// Inele MDF la comanda
Ti-am scris mai detaliat intr-un PM ca sa nu incarcam foarte mult topicul :)
|
sal . am un dif de 12 vibe 1200w . ce tip de incinta merge si cat costa ? . ms
|
Trebuie sa stiu ce model de difuzor e. Vibe de 12" si 1200w nu e suficient.
|
ce anume mai ai nevoie sa stii ?
|
Modelul exact. Slick, Black Air, Space sau Black Death ?
|
Slick
|
Excelent, in dupamasa asta arunc o privire si iti dau toate detaliile. Pana atunci, spune-mi intr-um mesaj privat ce fel de muzica asculti, ce amplificator ai, cat de tare asculti in general si ce masina e. Am nevoie de astea ca sa pot proiecta o cutie.
|
salut,
am si o un golf 4 si doresc sa imi achizitionez o incinta pt. subwoofer insa doresc si spatiu in portbagaj, asa ca m-au uitat pe aici si am vazut pe la post- ul "215" o incinta care ma avantajeaza doresc sa stiu daca se poate face asa ceva, din ce poti sa faci asa ceva si cat ma costa. eu ma-am gandit sa pun un difuzor de 25 cm (diametrul) in aceasta incinta daca se poate face aceasta incita te rog sa imi zici un pret si durata lucrarii, k sa ma orietez spre un difusor de subwoofer. eu sunt din bucuresti si daca e ok cu pretul cum procedam, ms anticipat |
ma poti ajuta?
|
Salut,
Incinta cum e in pozele respective pot face doar daca e masina aici, pentru ca trebuie facuta fibra de sticla exact pe forma masinii. Se poate face o incinta cat mai compacta tot pe lateral, care va "consuma" cam 20cm din latimea portbagajului, in functie de difuzor. |
Cum n-am pus de mult poze...
https://i52.photobucket.com/albums/g8...D/IMG_3985.jpg https://i52.photobucket.com/albums/g8...D/IMG_3984.jpg |
Vine vara, incep competitiile...
|
eu de mai bine de o luna astept pretul pt incinta mea . si cum spui .. vine vara !:-)
|
Mii de scuze, am fost prins cu alte treburi si am uitat total :( :( :(
Ma ocup in cursul zilei de azi si iti spun tot ce trebuie |
Salut, poti sa-mi facio asemena incinta pentru sub de 8 inch, cat ar costa? http://www.crutchfield.com/S-EP2ZCdq...-SBR-S8-4.html
[email protected] |
Salut,
O incinta cu detaliile respective din interior costa 200 de lei |
salut am si eu un difusor raveland de 50 cm cat imi iei sa imi faci o incinta la el ? imi poti lasa in pm cu date de contac
|
salut cat ar costa 2 inele din mdf pentru dif-uri de 13 ? ti-am dat si pm. astept raspuns.
|
salut
am si eu o intrebare,la ce bani faci o incinta pentru woofer si care ar fi mai indicat,sa fie cu bass reflex sau sealed(si care ii diferenta intre preformante)?! diful ar fi un alpine 1223d |
salut ma intereseaza si pe mine o incinta pentru subwoofer la un opel astra g . a-si dori in lateral sa fie construita. si as dori sa imi aranjez si cele doua statii de amplificare pe care le voi avea. cat ma costa incinta la gata (pret final). multumesc mult si astept un raspuns
|
Din pacate nu ma mai ocup de incinte. Topic inchis :)
|
Quote:
am 2 difuzoare si m-ar interesa lazi pentru ele hifonics OLM2415 Diametru: 15" sau 38cm Putere RMS: 2400-Watts / 4800 watt Maxx Impedanta : 2 + 2 Ohm DVC (dublu bobinat),bobina de 76mm Fs: 30Hz Qts: 0.513 Vas: 101Liters Xmax: 25mm SPL: 88,1 dB @ 2.83v Magnet Hight-Energy de 180oz. (4,5 kg) Conceput pentru incinte inchise sau ventilate si Ground Zero RW 30SPL difuzor subwoofer 12" diametru: 30cm putere RMS: 1000W impedanta: 2 x 2 ohmi Xmax: 20mm Fs: 33Hz SPL: 92db amandoua se vor monta separat pe audi a4 berlin se poate un pret |
Salut ! Ma intereseaza o incinta pentru un alpine 1042 d...am inteles ca pentru masina mea, respectiv un mercedes clk din 2000 ar fi recomandata o incinta inchisa...astept mesajul tau sa imi spui ce crezi ca ar fi mai bine, sa stabilim pretul si in functie de programul tau cred ca se poate incepe lucrarea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning