Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/82714-tuningul-viata-prioritate-prima-masina-modificata-politiei.html)

m4turbo 03-06-09 11:50

Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei

...............

RapJustin 03-06-09 11:54

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2361604)
Acolo era rugina si inainte, nu se pot face prea multe cand masina de baza este terminata! Daca ati fi vazut cum arata masina cand a ajuns in service !
Si nu e chiar asa de usor sa modifici o masina de politie , Alin a facut-o cu foarte multe interventii pe langa oameni din politie!

Nu l-am condamnat pe Alin. Dimpotriva el a facut o treba foarte buna. Problema e acolo la politie... nu au grij de masina, si drept exemplu la mai putin de 1 an dupa ce a fost facuta arata jalnic!!!!

sergini0 03-06-09 21:40

Daca nu e cel mai tare proiect pe care l-am vazut sigur a intrat in top 5:D... o idee noua si foarte buna.

scturoag 03-06-09 21:52

E cam veche de acuma :lol: oricum ... la mai multe proiecte pentru "MILITIA" Romana :lol:

Ali_ump 04-06-09 10:05

Cel mai naspa a fost ca nu am putut sa o expunem nicaieri pe la show-uri ! Dar a vazut-o toata comunitatea tuning in revista 4Tuning;)

scturoag 04-06-09 10:06

Pai de ce nu ati putu sa o expuneti la show-uri ... ?!? ... nu v-au dat ei voie sau de ce ?!?

Ali_ump 04-06-09 11:03

Clar ,,, nu puteai sa te duci cu masina de politie :)

scturoag 04-06-09 11:18

Nah ... am zis si eu ... oricum daca vroiau puteau sa o trimita la un show ceva ... pentru ca ei mai au masini destule in curtea politiei care sa circule cat timp vento ii la show ...
si la Roman al fel ... ii plina curtea de masinii is 3 vento , 2 passat'uri , 8-9 logan'uri , 5 dube , 5 aro , 5 dacii 1310...
dar ei volosesc numa' 2 dube , 1 vento ,1 passat si 3 loganuri....
Daca s-ar repara bara aia de pe spate(unde se zicea ca ii sparta) sa se duca mai multi la sectie/politaiul respectiv si sa ii propuna sa duca masina la show ca merita ... daca a acceptat sa o tuneze ...cred ca o sa accepte si sa o duca macar la un show... cu ocazia asta poate sa faca si o campanie omologarii tuningului ... sau ceva de genu... un pact facut de tuneri si politia romana :D

Ali_ump 04-06-09 11:58

suna frumos cand spui, dar sunt e greu de facut asa ceva!

scturoag 04-06-09 12:23

Stiu ... dar merita incercat :) ... stii tu : incercarea moarte n'are :D:D:D

Gabi 04-06-09 12:25

Ali, aşa cum rutiera din Bucureşti a avut stand la SMAEB, sunt sigur că poate să vină şi o maşină la o expoziţie. Trebuie doar īncercat ! :wink:

Ali_ump 04-06-09 13:44

Au fost reticienti cand a venit vorba de a face patrula prin oras , si trebuiau aprobari de sus , dar vom incerca daca vom continua cu schimbul de motor! Cu siguranta vom incerca! Acum trebuie retusuri mari la vopsea, la bare... Daca continuam c proiectul ...speram sa il aducem la un show !

scturoag 04-06-09 14:00

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2380720)
Au fost reticienti cand a venit vorba de a face patrula prin oras , si trebuiau aprobari de sus , dar vom incerca daca vom continua cu schimbul de motor! Cu siguranta vom incerca! Acum trebuie retusuri mari la vopsea, la bare... Daca continuam c proiectul ...speram sa il aducem la un show !

Ar fi ceva foarte frumos sa vezi o masina a politiei tunata la un show ...
apropo ... cine a suportat cheltuielile pe tuning si cine le v-a suporta daca se va schimba motorul si ce se va mai schimba ? :D

Ali_ump 04-06-09 14:12

Daca citeai tot stiai ;) Politia in nici un caz!

scturoag 04-06-09 14:15

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2380794)

Am citit ...dar nu specifica ... spune ca proiectul a fost finant de ByAlin si altii ... sau ceva de genu ... si da .. am citit ca politia nu a pus nici un ban ...
deci pana la urma ... cine au fost "finantatorii" ?!

Gabi 04-06-09 14:26

byAlin, bunică-sa şi soacra fratelui lu' văru-său !

Doamne, băiete, īţi depăşeşti recordurile cu fiecare mesaj postat.

scturoag 04-06-09 14:33

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2380852)
byAlin, bunică-sa şi soacra fratelui lu' văru-său !

Doamne, băiete, īţi depăşeşti recordurile cu fiecare mesaj postat.

Am intrebat frumos ... putea sa mi se rapunda frumos ... dar intr-o asa comunitate nu se poate sa ti se raspunda frumos :)

Gabi 04-06-09 14:36

Dar ţie cine-ţi dă bani să-ţi cumperi haine ? Dar pentru ţigări ?

Te-ai gāndit vreo secundă că poate finanţatorii acestui proiect, īn afară de byAlin, nu vor să fie publici ? Te-ai gāndit vreo secundă că dacă se dorea promovarea acestor finanţatori erau "aduşi īn faţă" de prima dată ?

Mai gāndeşte şi tu īnainte să postezi, că multă lume s-a săturat de cāte aberaţii debitezi !

scturoag 04-06-09 14:42

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2380884)
Dar ţie cine-ţi dă bani să-ţi cumperi haine ? Dar pentru ţigări ?

Te-ai gāndit vreo secundă că poate finanţatorii acestui proiect, īn afară de byAlin, nu vor să fie publici ? Te-ai gāndit vreo secundă că dacă se dorea promovarea acestor finanţatori erau "aduşi īn faţă" de prima dată ?

Mai gāndeşte şi tu īnainte să postezi, că multă lume s-a săturat de cāte aberaţii debitezi !

Eu nu vad de ce ar sta "ascunsi" acei finantatori ... pur si simplu am intrebat frumos ... cine sunt finantatorii ... si la fel de frumos mi se putea raspunde : nu ii stim , sau nu le putem dezvalui indentitatea sau mai stiu eu ce ....
iar nu cred ca in fiecare post trebuie sa spui ca aberez si ca postez nu stiu cum ...
plus de asta ... eu nu vad absolut nici o aberatie in intrebarea care am pus-o .. a fost o intrebare ...destul de simpla ...cu un raspuns simplu ...
dar ca raspuns am primit 2 ... unul in care ma injoseste .. iar altul care imi explica de ce si cum ... eu nu am intrebat de ce si cum ... am intrebat .. cine sunt ...

P.S: sa ghicesc .... imi iau infraction si acum... pentru ce ?!? ... cum sa contrazici un moderator ... imposibil asa ceva !

Gabi 04-06-09 14:44

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2380794)

Cred că dacă Ali ar fi vrut să-ţi răspundă, o făcea, nu-ţi dădea răspunsul ăsta evaziv ! Şi nu mai face pe victima, că ştii şi tu, mai bine ca mine, cāt aberezi !

A'Lexani 12-07-09 15:38

ba ce va mai certatzi...
mi-a spus o pasarica in somn ca in citeva zile masina a sa fie dusa din nou la autocor...

Ali_ump 13-07-09 10:55

N-am info , revin cand aflu;)

Pacalici 13-07-09 21:10

Pentru mine tuning presupune o pasiune nu doar pentru aspect ci performante respectiv cai sub capota. Foarte haios va fi cand/daca ma opreste o masina de politie tunata cu multi cai sub capota sa imi deie o amenda pentru viteza :D hai sa fim seriosi, pentru a merge regulamentar nu avem nevoie nici care de 200 de cai putere.

GaLLaD3 08-10-09 19:29

Deci se poate :)! in romania se pot tuna masini ale politiei! parerea mea e ca programul ar trebui extins in toata tara ! sa fie ce l putin cate 2 masini in fiecare oras ! ar fi ceva frumos :X

nutzuXXL 09-10-09 09:47

eu cred ca ar trebui imbunatatita atitudinea politistilor , nu masinile . degeaba au ei masini tunate daca au aceiasi atitudine de "militieni" .

andreistn01 16-10-09 14:20

Super masina !! Felicitari pt initiativa nice work!!

3xp1c1t 10-01-10 16:44

un nou inceput :) nu e rau

Alexkidu 11-01-10 01:05

Foarte tare masinuta :)

Spark 13-01-10 16:07

cineva a platit/facut modificarile la masina, care astfel face reclama (pozitiva tuningului), deci ... in conceptia mea e sponsorizare. desi poate nu e cel mai bun termen sau cel mai potrivit, recunosc asta.

ZaNe94 13-01-10 17:43

titirezu asta e prin piatra neamt parca... stiu ca lam vazut

Ali_ump 13-01-10 20:09

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2973466)
cineva a platit/facut modificarile la masina, care astfel face reclama (pozitiva tuningului), deci ... in conceptia mea e sponsorizare. desi poate nu e cel mai bun termen sau cel mai potrivit, recunosc asta.

Nu e important cine a platit si cat a pus fiecare, am participat toti ! Cati am fost implicati in acest proiect! Deci nu e sponsorizare pe baza de schimb de imagine/publicitate a unei institutii cu a unei/unor firme!:rolleyes2
Ce e asa de greu de inteles ca niste oameni au incercat sa schimbe o conceptie gresita a multora despre tuning/tuneri!?

Spark 13-01-10 20:23

daca ai fost implicat in proiect, te felicit. serios. si ca schimbati conceptia despre tuning se intelege. cel putin a persoanelor de pe acest forum nu cred ca e cazul, ca sunt mai mult sau mai putin implicati in acest fenomen.

cum ziceam posibil e un cuvant gresit, dar era in sensul ca nu banii politie au fost folositi, aici referire la postul lui Cyber. atata tot.

hiena 15-01-10 08:59

nu contează de unde au venit banii,contează a ieşit foarte bine,felicitări celor cu iniţiativa şi celor care au lucrat la proiect,poate aşa o lasă mai moale cu tunerii neomologaţi.

Khristy 15-01-10 11:03

Toata treaba asta a fost facuta din pasiune si cu ajutorul unor oameni care nu au beneficiat de favoruri din partea nimanui . A fost un proiect gandit la o cafea si care nu a fost luat in serios la inceput . Cu timpul au aparut idei noi , colaborare din toate punctele de vedere , inclusiv material si s'a ajuns aici , la o masina de politie modificata cu gust si ca sa fim sinceri a fost primul proiect de acest gen din romania !!!

TYGER1985 15-01-10 12:17

sa te iei la intrecere cu politia :))
Facem o liniuta?!

quick_5hifter 19-01-10 16:29

Nu pot sa cred cata prostie poate exista la un loc, pe un singur topic!
Eu speram cu timpul sa se mai faca o selectie "naturala" a userilor de pe forum, dar nu e cazul, vad ca apar din ce in ce mai multi care n-au ce cauta aici :x mi-e si sila sa mai dau exemple si sa raspund intrebarilor, provocarilor si remarcilor stupide pe care le-am citit pana acum...

Scuze pentru offtopic!

In referire la initiativa si realizare, toata stima, jos palaria! D.p.d.v. estetic e si pe gustul meu, mai putin "daylight"-urile care nu au niciun scop si nici nu sporesc aspectul cu ceva, nici macar noaptea.

In legatura cu "razboiul" care inca se mai poarta in legatura cu folosirea acestei masini in scopul destinat, in acest stadiu, nu-i de mirare ca nu sunt de acord cei de la MAI, intrucat exista oarece probleme pe care nu putem sa ne prefacem ca nu le observam. O sa dau cateva exemple:

1)farurile, la prima vedere, sunt FK Automotive care, din cate stiu eu, nu au certificat TUV, deci sunt aproape imposibil de omologat in RO;
2)jantele sunt mai mari decat cea mai mare janta cu care Vw Vento a iesit de pe poarta fabricii, astfel incat nu se pot omologa decat prin promovarea unui test dinamic la RAR (de fapt, e vorba de omologarea anvelopelor);
3)capota a suferit modificari si acum acopera o parte din faruri, ceea ce e ilegal fata de dispozitiile OUG 195/2002 si N.M. de aplicare a acestuia.
Adaugand si faptul ca inscriptiile si insemnele nu corespund standardului de stat, nu e de mirare ca aceasta masina nu va primi aprobare in forma in care se prezinta acum.
Probabil s-au gandit si ei la aceste aspecte si le-au luat in considerare: cum ar putea un politist sa coboare din aceasta masina pentru a amenda un sofer pe motiv ca are jante neomologate sau faruri schimbate sau capota bad boy sau orice altceva ilegal? Va zic eu, nu ar putea.
Sunteti de parere ca ar trebui ca in judetul Neamt sau in toata Romania sa nu se mai aplice dispozitiile Codului rutier vizavi de aceste incalcari ale lui, pe motiv ca SI EI au incalcat Codul rutier punand in circulatie aceasta masina? (jante, capota, faruri etc.). Va spun eu ca nici asa nu s-ar putea.

Credeti ca acest proiect poate aduce cu sine schimbarea Codului rutier in favoarea noastra? (e un fel de a spune "in favoarea noastra", ca pana la urma normele astea au fost si ele analizate de niste oameni, au si ele un scop). Din nou, din pacate, nu este posibil. Cu atat mai putin cu cat - pentru cei ce habar n-aveau asta - NU Politia Rutiera face legea, ci doar o aplica.

In opinia mea, singura solutie este aducerea in deplina legalitate a tuturor modificarilor: vanzarea reperelor "ilegale" si achizitia altora omologate, readucerea capotei la stadiul initial, schimbarea jantelor cu unele la fel de frumoase, dar pe dimensiuni cu care s-a fabricat Vw Vento (asta ca sa se evite costuri suplimentare cu omologarea artizanala) si recolantarea masinii conform standardului de stat, de la care nu se poate face derogare (cel putin in prezent).

Sa nu se inteleaga gresit, si mie imi pare rau ca nu e posibil asa ceva, eu daca as fi undeva, acolo, sus :lol: as da o derogare pentru aceasta masina si pentru orice alt proiect similar (atat timp cat nu e pusa in pericol siguranta circulatiei), insa sunt de parere ca ar putea iesi mare tambalau pe tema asta, DACA S-AR APROBA ca masina sa circule asa cum e.

Inca o data, TOT RESPECTUL PENTRU CEI CE S-AU OCUPAT SA REALIZEZE ASA CEVA, este o initiativa demna de toata lauda si ar trebui sa fie un exemplu si pentru altii, deja la Constanta a primit un "raspuns"!
Mult succes pe viitor!

Ali_ump 19-01-10 16:38

Masina nu a avut a fi nici macar un minut rolul de a incerca sa schimbe ceva in legile existente cu privire la omologari , etc... Masina oricum avea sa fie casata daca nu ne ocupam de ea... Momentan nici nu stiu daca se mai merge cu ea...

quick_5hifter 19-01-10 18:55

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2993160)
Masina nu a avut a fi nici macar un minut rolul de a incerca sa schimbe ceva in legile existente cu privire la omologari , etc... Masina oricum avea sa fie casata daca nu ne ocupam de ea... Momentan nici nu stiu daca se mai merge cu ea...

Am inteles asta, eu spre deosebire de altii am mai si citit topicul inainte de a scrie ceva. Altii insa n-au facut-o, cred ca ai vazut si tu o multime de posturi aberante prin care isi dadeau cu parerea: "sper ca de acum n-o sa ne mai amendeze pentru jante" etc., altii spuneau ca "militienii aia de la Bucuresti n-o sa aprobe" etc., ceea ce asa e, insa nu si-au pus intrebarea DE CE? Altii si-ar dori ca voi (:?:) sa schimbati atitudinea militienilor in loc sa le "sponsorizati" masinile... altii vor doar cai sub capota, nu styling .... si tot felul de alte dorinte ciudate. PE EI DE CE NU-I ASCULTA NIMENI??? :lol::lol:

Pe scurt, eu am spus ca apreciez foarte mult initiativa si imi place ce a iesit, apoi am spus ce e ok, ce nu e ok si ce ar trebui facut pentru ca totul sa fie ok. Ideea principala e ca proiectul vostru ar putea foarte simplu sa fie pus in practica fara a incalca nicio norma rutiera, cu doar cateva schimbari... si cred ca voua v-ar placea cel mai mult sa vedeti masina zilnic in trafic, la "datorie".

crysty.bobok 21-01-10 22:52

WOW super tare masina , feliciatri celor care s-au ocupat de proiect si nu in ultimul rand sponsorilor .. tot respectul..

andrew 46 24-01-10 14:33

o initiativa foarte buna!!
felicitari politiei romane!!

All times are GMT +2. The time now is 03:10.

- Copyright 2026 4Tuning