![]() |
Eu l`am vazut ziua shi era curcubeu` :lol: :lol: :lol:
Da`l dreaq.............. Alt subiect............ :P |
Mdea mai bine schimbam subiectu' ....
Ati vazut vectra B-ul ala auriu de a fost pe taxi cu numere dj-xx-KRI ... acu dj-xx-CUC??? .. Mi se pare super marfa .... pacat ca e diesel :( |
eu m-am si plimbat cu el ! :P :P :P :P :P
|
Momamaaaaaaa......!!!! Bine Al3xius........bravo!!!!!!!!
another subject.................!!! :evil: :) |
nu trebuie neaparat alt subiect doar ca sa ai de ce sa fii off topic ... de taina poti sa stai si pe messenger si mirc(no ofence!) :wink:
|
faceti si voi un topic \"oltcituri tunarite din craiova\" plzzzzzzzz :D :D :D
|
http://www.geocities.com/craiova_rac...oltcituri.html (mai mult sau mai putin tunarite)
www.geocities.com/craiova_racing/oltcituri.html (numai tunarite) |
Al3xius pai si eu m-am plimbat cu ala a lu' Serban dar va intrebam daca ati vazut masina si daca va place
|
aha...e marfa! :wink: da nush parca i-ar mai trebui ceva...poate alt eleron ...don`t know ! :lol:
|
Re:
Quote:
|
cacat ce o fi ... eu intreb daca va place :lol:
|
Mie imi place. E destul de simpla si e chiar reusita... exceptand autocolantu' cu \"tuning\" de pe capota.
|
Pai defecte mai are, jata de pe dreapta fata si autocolanutul de pe luneta
|
...si eleronu ! nu ar mere unu mai mare putin cum e ala de pe vectra aia visinie(stiti despre care zic da?) ? :wink:
|
Ala cu TIU la numar?
|
am vazut ieri POP-ul ;) facut frumos fara sarme.. arat super bine.. a mai aparut un ASTRA rosu modificat.. dragutz si asta.. au inceput craiovenii sa-si cumpere masini si sa le tuneze..
De oltcituri nici nu mai vb.. sunt pe toate strazile.. ;) |
Ei au inceput de mult .. :lol:
|
Re:
Quote:
da ..ala e ! ;) P.S. : am vazut ieri un Audi A4 Cabrio Auriu sper marfa ! ...am impresia ca e si tunat...adik dupa forma spoilerului din spate asa parea...nu cred ca e stock spoileru ala ! :roll: |
Stiu vectra ala e destul de misto
|
Nissan 300 SX (:?:) rosu super umflat. Cine l-a vazut (in afara de Al3xius, de care stiu deja ca l-a vazut).
|
Ala cu eleronu' ala inalt?? Ce numar are??
|
Ntz, nu ala. Masina sta parcata langa fabrica de paine a lu' Ercan, pe Garii. E rosie si super tare + ca e inmatriculata
|
Pai de aia zicem si eu ... si are pe triple un autocolant alb cu nu stiu ce model .... da aia parca nu are eleron ... opps :)
Oricum stiu de ce masina vorbesti ... e super marfa |
N-are eleron. Eleron are aia de e mai tot timpu' in fata la Matrix.
|
Exact ... oricum aspect exterior identic... excluzand eleronu' si autocolantele pe faruri
|
Eu am vazut in craiova un Nissan 300 ZX galben.....
Cu numere de..........?........nu shtiu.......oricum erau galbene........... Mashina e beton!!!!!! |
O stiu si pe aia ...
|
|
Cred ca ma incadrez la topicul care trebuie...
Cei care ati fost la cursa de la Craiova sau de la Alexandria ati putut vedea un oltcit alb cu numere de Giurgiu care e condus de 2 craioveni ... Grig si Rica .... la exterior nu are praguri si spoilere si jenti de sute de euro ...dar la motor este modificat de cei 2 si cei care ati fost la cursele de care vorbeam mai sus stiti ce poate ...daca nu stiti uitati-va la filmele de la curse ! :wink: Felicitari inca odata Grig si Rica(in special Grig pentru locul obtinut la Alexandria) ...si asteptam surpriza pentru la Baneasa ! :wink: :lol: :lol: :lol: |
CJ-01-WOB marfa masinuta ai pozat
|
Super marfa Golful!
felicitari lui Grig si Rica, dar ... (exista si dar!) mie imi place cel mai mult dintre toate PIL-ul! Omul ala a realizat de fapt dintr-o coaja de masina o masinutza care uite ca a facut Toyota pe 28! bravo la totzi care realizati ceva frumos!!! |
pacat de problemele care au aparut pe la furtune.. to bad :(
|
Re:
Quote:
|
PIL a facut toyota!
citeste forumul si vezi ca si ala cu Toyota recunoaste! intr-adevar are Turbo, dar dar totusi e o Dacie!! cat a dat ala pe Toyota si cat ala pe Dacie??? |
Pil-ul a bagat in Dacie in jur de 2000 si ceva de euro.. so.. e ceva :P
|
zetec: cand PIL-u' se apucase sa-si faca Dacia, la Bucuresti erau Dacii care bateau masini cu pretentii de foarte mult timp.
Daca ai sa te uiti in Galeria foto a site-ului, ai sa vezi KWX-u', Dacia Nova turbo, si altele... Nu am nimic cu PIL-u', dar prea e umflat de toti. Bravo lui, da' ce e mult strica. |
are meritul lui....ce masini din craiova mai au turbo? eu unul nu mai stiu...
|
DACIA = Daca Ai Cap Ia-ti Alta ...no offense pt posesori
|
gabi :) nu fi rau.. omu a muncit la ea.. si in primul rand pentru asta il respect :P apoi gandeste-te la cat suflet a pus .. si la cate probleme au aparut..
|
Se apreciaza munca si pasiunea, sufletul pe care il pui in tot ceea ce faci. Pt ca la noi sunt multe masini frumoase, dar doar pt ca posesorii au foarte multi bani si isi permit sa investeasca... Sunt masini dupa care intoarcem capul pe strada, dar sunt cumparate deja tunarite si atunci care e meritul soferului? In mare parte despre asta era vorba...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
- Copyright 2026 4Tuning