![]() |
Re:
Super beton, cea mai tare faza a fost cind se pregateau baietii de liniutza in mamaia erau aliniati 2 si venind din spate unul cu o masina straina nu am vazut exact ce marca era, dar nu asta conteaza, a oprit si el si s-a bagat cu cei 2 si chiar a rupt-o in doua... deci mai sunt o gramada de fani ascunsi ai curselor stradale care nu se arata.
|
fani ale curselor stradale sunt multi,dar iti dai seama k nu multi isi permit sa faca asemenea lucruri din alte motive dar ce sa facem.Cand imi revin si eu o sa vreau sa ma dau cu cu faruk ca prea se infinge ggg-ul ala :lol:
|
hehehehe...ieri pe faruk nu l-a luat nimeni..
apropo unde ati fost dupa sala sporturiilor..?? :roll: ..eu cu cei din xtreme,Faruk,Pal,matiz..eram jos.... :roll: |
al 3-lea avea un passat mai vechi....yo am dat startu si cand am vazut ca a oprit langa noi am crezut ca este politia :yikes:....da oricum a fost tare omu :lol:
|
laudati-va voi mult pe forum cu ce si unde si cand ati facut si sa vedeti voi daca o sa mai faceti.......
|
Re:
Quote:
|
chestia asta oricum o sa se intample
|
1 Attachment(s)
:twisted: :twisted: Nu credetzi k ati deviat de la topic ? vbim de klanuri aici! pana acum se stie , cei mai raspanditzi sunt X Team Racing Club , si primii care au fost in Constanta! Singurul Club oficial de curse din Constanta cu toate actele in regula! Succes noilor cluburi care vor aparea! Cu toate ca sunt de parere ca mai bine am fii un grup care sa fim rivali cu cei din alte orase , nu rivali intre noi in oras! in fine! succes Street Racers , Ice Team etc :twisted: :twisted: [/b]
|
rivali suntem pe pista mah....si constanta este rivala cu toate orasele.Eu zic ca la ultimele 2 evenimente s-a vazut ca putem sa ne ajutam reciproc
|
cel mai bine datzi pm`uri intre voi :wink: si stabiliti tot decat sa scrietzi pe forum sa vada toti ...
|
Ady:)) nu sunt cei diun x-team cei mai rapizi:) Bine nu de asta am scris.. ci pt Xtreme. Parerea mea e sa nu incepeti sa purtati X-uri pe spate. Fratilor fiti putzin originali Nu va place sa fiti si voi altfel sa nu fiti ca ceilanti, sa avetzi ceva al vostru care sa va caracterizeze. Incercati sa datzi la o-parte tot cea ce este sau ma rog cea ce a fost si si fiti voi, fara alte semne sau inscriptionari.
Asa va vetzi castiga mult mai bine respectul. Nu vreau sa se creeze discutii cum ca x-team are x si gata sa numai aibe nimeni, dar sunt ferm convins ca asa cum au mai fost altii care au avut un \"club\" cu acelasi X , asa avetzi si voi . Eu ma bucur ca X-ul aceasta a inspirat asa de multi baietzi,plus de asta (ca sa ma laud putzin) am o mica mare parte din vina a acestui X-team .. Asa ca ... FITI VOI SI NU VA LUATI DUPA NIMENI. |
Re:
Quote:
Si sa dea Domnul sa fim cat mai multi si cu X si cu Y si cu orice alte litere atata timp cat ne intelegem si ne ajutam ,) |
Re:
Quote:
|
ma da ce rau esti u ma....o sa-l suni u pe dancu in fiecare zii ca-ti iei amenda ptr tobe? Sau ca vine raru si-ti ia talonu ca nu ai motorul omologat? Sau ca ai caroseria lovita?
Nu cred asa ca nu mai te bate cu caramida in piept.Cand iti da in fiecare zi cate o amenda de 50 de lei su 80 de lei ai sa suni la dancu ca ai luat amenda......suni o dat de 2 ori dar nu in fiecare ziii...asa ca las-o asa. In primele 5 luni da cand mi-am luat masina asta aveam torpedoul plin de amezi(centura, faruri, tobe erc...)cand am lasat-o cu spanu in oras ...bafta amenzi....ultima amenda am luat-o in vara...si a trecut ceva de atunci |
Re:
Quote:
zi si mie care sunt alea .ca sa nu zicem ca la ultimuu eveniment (petrecerea mr) sa vazut clar CA SUNTEM RIVALI sau mai bine zis ca avetzi ceva cu noi . In rest respect |
O sa-ti povestesc eu intre 4 ochi ce s-a intamplat la petrecerea MR. Numai sa-mi aduci aminte, te rog. Vorbesc serios.
Iar in legatura cu X-tream ... problema nu e numele, ci X-ul de pe luneta pe care l-ati copiat. Dar si numele e asemanator cu al unui club din Craiova mult mai vechi decat voi. Dar asta e alta poveste ... originalitate ... |
Re:
:) Nu are nici o legatura X-team (echipa X) cu Xtreme (extrem) reprezinta 2 lucruri diferite si asta pt ca nimeni nu s-a luat dupa tine (cu toate ca nu vad nimic rau in asta) Katalin a propus numele de Xtreme Club Emotion ceea ce iti dai seama ca nu are lagatura cu X-team :)
Si sa dea Domnul sa fim cat mai multi si cu X si cu Y si cu orice alte litere atata timp cat ne intelegem si ne ajutam ,)[/quote] Daca te-ai uita mai bine la ce am zis, am spus ca chiar ma bucur ca s-au inspirat. deci nu ma deranjeaza asta . Dar nu-mi spune ca X-u de pe luneta nu e copyright ca nu te cred. :)) De ce nu incercati E de la emotion.??:P Si e .. de \"e\"Xtreme nu? si acum ce sa o mai dam cotita dar care va vede cu X pe spate zice ca suntetzi noi:) SI nu vretzi si voi ca oamenii sa zica uite-i pe aia de la Xtreme.. nu Uite-i pe aia de la X-team?.. inca un motic in plus sa fiti mai originali. :P 8) |
stikeru nu arata delok la fel cu cel de la X-team...al nostru e un X mare rosu...si in colt sus pe o diagonala scrie CLub Emotion..pe cand la voi..e un stiker rotund....in care e un X..in care una din diagonale..e curbata..si are si un steag..sau nush..
Plus ca nu va copiat nimeni..stikeru a fost conceput la bucuresti...deci nu aveau cum sa stie cum arata stikeru cu X-team.. :roll: |
Eu zic ca fiecare sa-si vada de \"X\"-ul lui :lol: :lol: :lol:
Si ca explicatie: Club Emotion - vine de la Seat (se stie) Xtreme - asta pentru ca participam la curse X-team - vine de la echipa X si gata DECI NU AU LEGATURA..... SI NICI NU ARATA LAFEL ..... (designul este diferit lafel ca si conceptul) Vad ca va roade ceva???? sau nu inteleg eu bine?????? ... :lol: Hai mai bine sa facem lucruri frumoase (curse, etc) si sa lasam bla,bla, bla-urile pentru altii :wink: PS: Ceres ti se pare lafel?????? |
Te pomenesti ca nu stii cine a umblat cu X mare pe luneta .. timp de 3.4 ani. Oricum tot copyright e .. Asta e clar. deci nu avetzi cum sa o datzi cotita.. Toata lumea stie foarte clar si pe cine intrebi o sa iti spun ca cei cu x-urile pe luneta sunt cei de la x-team. Dar vad ca imi bat gura degeaba .. facetzi cum vretzi .. daca nu va place sa fiti voi insiva .. si sa va vb lumea .. Treaba voastra. De ce cei de fostu MR nu si-au facut si eu ceva cu X. Hai sa facem toata constanta cluburi cu X pe luneta .. daca toot merge asa.. NU conteaza unde sunt facute stikarele. Eu m-am referit ca x-urile alea care le avetzi si voi acum le-am avut si noi deci... Si nu-mi spune u mie..ca nu stiai asta!!!!!
Vretzi sa va iasa vorbe asa cum le-au iesit la astia cand si-au facut Triplu XXX??? ce dreacu ma.... Chiar imi datzi impresia ca nu suntetzi capabili sa facetzi ceva fara sa va inspiratzi. Am crezut ca numai in lumea muzici se intampla asta!:)) |
Stii care e diferenta?? ca scrie seat in coltz:)) Si de ce nu pui S pe luneta ..daca vine de la seat?>))))))))))))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
asta recunosc si yo..intradevar ati avut stikeru cu X mult timp..dar nu e aceasi marime....e altfel..nush.....
acuma ce sa facem sa schimbam stikeru..dupa ce am pus pe atatea masini ? :roll: |
O sa pun ce vreti voi ... :lol: :lol: :lol:
Clubul e facut la Bucuresti ... acum are filiala si la C-ta... intelegi???? si conceptul este diferit , iti repet .... Pe voi eu va stiu din vedere, adica 2 masini (o nova si o solenza), restul nu i-am vazut .... Pana la urma care este problema voastra ????? Ce va deranjeaza ???? :?: |
pune o poza cu o masina cu x-u vostru . si am sa pun si eu una.. si o sa invitam toti forumisti sa isi dea cu parerea Ok??
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
:) pune una mai de aproape.. dar si asa e buna
|
1 Attachment(s)
.....
|
Dupa cum observi nu seamana deloc .... :wink:
Oricum frumos Vinilul lui RDV (de pe aripa spate) .... |
Sper ca intelegeti acum ... daca nu maresti pozele nu e nici o diferenta...zici ca sunt din acelasi club
Si apropos, in Constanta o sa aveti probleme cu stickerul asta. Ptr ca ei l-au dat jos (unii) ptr ca e politia pe ei...si gaborii nu o sa-si de-a seama ca arata putin altfel :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Atata timp cat noi participam doar la CURSE LEGALE nu au ce sa ne zica ... ;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Am inteles ce vrei sa spui.... in privinta asta exista acum si locuri unde se pot reclama abuzurile ;) , in privinta masinii.... la mine absolut tot corespunde cu talonul .....
|
1 Attachment(s)
:twisted: :twisted: Chestia cu stickeru se vede clar k daca te uiti de la distanta asta care o au pozele .... sa no dam de gard dar se vad la fel!!! si pe strada in mers nu sta nimeni sa alerge dupa tine cu masina sa vada ca ai scris pe X`ul ala \"emotion\" asa minuscul oricine va vede crede ca suntetzi de la noi! fiti mai originali , noi nu avem probleme cu voi ne sunteti indiferentzi chiar , dar drept dovada ieri eram in oras si a trecut o masina de-a voastra si m-a sunat cineva sa ma intrebe unde mergem?!? pt ca l-a vazut pe ala cu masina de la voi! repet , stickeru care il aveti voi este la fel , se vede diferenta doar daca stai cu masina pe loc sau etc! si apropo ... faza ca a fost infiintzat la bucuresti , felicitari pentru asta , dar cand ai zis ca cei de la Bucuresti nu au auzit de X-Team te-ai gafat! tot ce se intampla la bucuresti este anuntzat prin Legal Racing ( mai ales inffintzarea unui nou club ) ei stiu de noi pt k am fost asociatzi atatia ani , deci sa no mai datzi de gard k nu stia nimeni de stickeru care il avem si etc! asta`i parerea mea si a multora! nu va obliga nimeni sa va schimbatzi stickerele sau ceva , dar vetzi fi luatzi drept X-Team de unii , si daca voua va convine sa ne facetzi noua reclama , n`avetzi de cat! Respect! oficial X Team Racing Club! :twisted: [b\\]
|
Ma seamana daca te uiti la ele nu? Seamana!!!! ce mai. :)))
FAruk Taci ca pe tine nu are cu ce sa te prinda politia.. ca cu Fiat-u nu prea reauseai sa treci de 50:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Uhh ce imi place cand am dreptate |
:)
|
Re:
Quote:
|
Nu ai inteles ideea cand am zis ne suntetzi indiferentzi! Ma refer ca ne suntetzi indiferentzi cu stickerul , doar ca nu este o idee buna! In asta ma sustine toata lumea! Nu stiu ce ai inteles! ca de sticker stiu ca vorbeam noi 8) ne este indiferent daca alegetzi sa purtatzi stickerul cu X ... ca ti`am zis ce o sa creada lumea cand vede X`u!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:46. |
- Copyright 2026 4Tuning