Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

SpeedeR 15-06-05 22:09

mamaaaaaa..... dar multe accidente sunt pe la voi :)

nu mai vin cu masina prin ct :D

Psycho 15-06-05 22:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
mamaaaaaa..... dar multe accidente sunt pe la voi :)

nu mai vin cu masina prin ct :D

ai sifon .. k si la voi sar ashtia cu mertzanele in panouri publicitare .. motociclishti intinshi pe strazi ... mucles :P

SpeedeR 15-06-05 22:57

:D

pai si anu trecut... prima seara am mers pana in mamaia... la dus un accident, la intors altu :D ... si cateva zile mai inkolo am si experimentat senzatia asta la mare :lol: :lol: :lol: fear me! :twisted: :twisted:

matrixu 17-06-05 15:32

9 Attachment(s)
Ca tot se vorbeste de accidente p-aici.
Bucuresti - Pta Rosetti

Psycho 18-06-05 14:05

suupeeerr tare frateee super tare dar ce au vrut sa faca .. si cum p[lm a intrat sub octavia ?

D_M_X 18-06-05 16:01

skoda cred ca a pus si ia frana a ridicat fundu si celica venind pe franare direct pew roata.....puf sub ea....oricum e tare faza ma mir cum de mai statea proptita si sprijinita pe celica

matrixu 19-06-05 12:49

Partea funny e ca Celica nici macar nu a franat.
Skoda a franat brusc, si gagica din celica cred ca se rujea :d.
Cel mai spectaculos este cum naiba de sta skoda asa suspendata fara sa se inclina spre dreapta

Psycho 19-06-05 14:29

shtii care e partea funny .. kau disparut de pe shosea 2 super mashini .. de fapt 1 :) ... in fine .. pacat de mashini sincer ... cat despre femei al volan .... altadata

Psycho 19-06-05 14:46

care a fost aseara in port ?? ceva .. evenimente ...?!?!

needBrain 21-06-05 14:41

interesanta faza asta.dar parca nici in halu' asta.ce draq mah sa intre sub masina din fatza?

GABBY_ 21-06-05 15:43

daca ai sa te uiti bine la ambele masini in realitate iti va fii simplu sa iti dai seama.octavia e mai ridicata de fund decat un logan ,iar celica e super joasa la partea din fata,ma refer la capota.e un pic ciudat sa vezi asa ceva dar se mai intampla.

Psycho 22-06-05 23:23

in seara asta a fost o echipa de la tvr 1 si a filmat ce faceau ashtia prin port si o sa o dea ... joi la ora 19 la tvr 1 .. so ... uitatzi`va care are ... tv tuner sa`l inregistreze plsz

BlueEyes 23-06-05 08:43

lol
Quote:

Psycho Posted: Wed Jun 22, 2005 11:23 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

in seara asta a fost o echipa de la tvr 1 si a filmat ce faceau ashtia prin port si o sa o dea ... joi la ora 19 la tvr 1 .. so ... uitatzi`va care are ... tv tuner sa`l inregistreze plsz
mai exista tvr1 ?? :);):) :twisted:

BlueEyes 23-06-05 10:19

I-a filmat cand spargeau semintze sau cand se pupau prin masini? Hai sa fim seriosi ca nu mai iese nimic in port

Psycho 23-06-05 20:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
I-a filmat cand spargeau semintze sau cand se pupau prin masini? Hai sa fim seriosi ca nu mai iese nimic in port

nu mah cica ... chiar a fost unu cu un peugeot care s`a dat .. s`a dat si HVB`u .. si cica inca vre`o 2 :)

-=X-Team=-82-MDN 24-06-05 00:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"

nu mah cica ... chiar a fost unu cu un peugeot care s`a dat .. s`a dat si HVB`u .. si cica inca vre`o 2 :)

a fost LIAN ... care sa dat acolo cu PEGEOUTU` lu prietena lui ... si HVB`ul care sa dat nu stiu cu cine .. in fine ... dar .. mi sa parut cea mai mare prostie sa faca asa ceva ... mai ales la TV.... si + de asta ... .sa ii chemi sa te filmeze ... nu imi e de TV ... dar ... politia oare ce zice ????

Psycho 24-06-05 19:52

dragosh nush da o sa vedem .. lasa`i mah k sunt vedete ... nu se suporta si tre sa se vada si la TV .. plm .. unii fug de camere .. si altii abea ashteapta sa dea de ele .. unii isi ascund numerele .. ei isi fac prim-planuri cu ele

GABBY_ 25-06-05 14:31

am fost aseara in port dar saracie tata. de fapt pe vremea aia cine naiba sa mai sparga seminte si sa mai comenteze ca se invarte unul :wink: poate ceva miscare in seara asta

D_M_X 25-06-05 16:33

La capitolul prostie Lian si HVB-ul conduc detasat in topul Cei mai prosti si mincinosi si mancatori de KK. THE BEST OFF

GABBY_ 26-06-05 09:48

deja in port s-a dus de tot o data cu venirea verii toata distractia,sunt o gramada de microbuza pe acolo si spargatorii de seminte au devenit pe acle de disparitie dar marele pacat este ca a disp suntel scartaitului de roti si fumul :( acum sa-i vad pe romani unde se mai baga ei la drift-uri si burnout-uri.numai bine

D_M_X 26-06-05 17:11

La Costinesti....dar deja ne-a citit garda si acolo

Psycho 26-06-05 19:24

adi shtiee .... oricum cum se lispeshte din constantza .. mr`ul e linishte .. de 2 saptamani incoace .. o dam numa in betii si facem galagie in alta parte ... si am lasat constantza :) .... libera altora ... au mai venit si cei din tara .. e plin de motociclishti .. sa faca ei galagieee :P

ERY 27-06-05 08:29

Adevaru este ca i-am stresat destul pe astia din Costinesti. Cre ca tre sa il mituim pe VPR si sa mai mergem si pe acolo.Eeeee . Ce ziceti ???

pav[] 27-06-05 11:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
au mai venit si cei din tara .. e plin de motociclishti .. sa faca ei galagieee :P

stai linistit ca fac :D

BlueEyes 27-06-05 11:20

la vpr`u e cel mai sigur loc din lume posibil :P acolo chiar k nu mai are ce sa se intample .... doar ... sa dam fata in fata cu dracu` hehehehehehehe....lol ERY lu ada nu prea o sai convina :)

pav[] 28-06-05 10:40

dupa descriere, as spune ca e in mijlocul pustietatii :D

-=X-Team=-82-MDN 28-06-05 12:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
La capitolul prostie Lian si HVB-ul conduc detasat in topul Cei mai prosti si mincinosi si mancatori de KK. THE BEST OFF

Te Aprob .... !!!

ct77pia 29-06-05 15:42

ia zii dupa ce o sa luam toate localitatile la rind poate o sa ne faca si noua o pista :oops: 8) doar la vpr cred ca e cel mai bine acolo unde se duc cu ochioase sin 2005 sa mulga oile ( o stiu de la elllllllllll _)

D_M_X 29-06-05 16:15

Ce ma grasule nu crezi ca se duce cu ochiosu sa mulga vacile?

VPR`u 29-06-05 23:05

:)) :)) da ma PIA oamenii acolo merg cu okiosu` sa mulga oile si tzapii :)) si noi mergem sa dam burn`outuri si sa tragem betzii :)) :lol: :lol:

ERY 30-06-05 09:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"VPR`u\"
:)) :)) da ma PIA oamenii acolo merg cu okiosu` sa mulga oile si tzapii :)) si noi mergem sa dam burn`outuri si sa tragem betzii :)) :lol: :lol:

Zii ma ne primesti in weekend??????

Inger_Rebel 01-07-05 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Originally Posted by \"VPR`u\"

Zii ma ne primesti in weekend??????

:lol: ERY itzi dau nr lui mama sa o intrebi dk te primeste ca e ea akolo weekendul asta :lol::lol:

ct77pia 03-07-05 12:07

dar ce4 are freateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stresam oile si nu mai fac lapte? :twisted: :twisted:

Psycho 03-07-05 12:14

se pare k ceres a fost IARASHI norocosu :) saptamana asta :))

VPR`u 05-07-05 00:46

in weekendul asta promit ca mergem sa stresam oile cu niste burn-outuri daca suntetzi de acord :twisted: :twisted: :twisted:

ERY 05-07-05 11:58

EU SUNT PENTRU

D_M_X 05-07-05 16:19

si eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 05-07-05 20:23

e trecut topicu sau am ramas eu in urma ??? so ... explain

BlueEyes 07-07-05 11:27

dmx here..eu stiam ca ai shampanie cu cioburi in adidashi nu magiun. Si da topicul e valabil dar s-a decalat ptr vineri si poate duminica la cogealac...asa ca maine seara pe la 8----9 sa fii la sala sau poate chiar mai devreme

Insanity 07-07-05 11:44

La cogealac unde sunt oamenii atarnatzi de copaci???? huh?
Unde apar creaturi fara cap si sarmonstrii de prin boschetzi????
Sweet :)))

All times are GMT +2. The time now is 19:00.

- Copyright 2026 4Tuning