![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hai RAU -le in foorrrtzzzaaaaaa:suspiciou
|
Maşina ta este un vis pt toţi cei pasionaţi mai ales pentru mine,primu model de jante fără buză care īmi plac şi dau bine pe e36 :X baftă la modificări cu ea ;)
|
vin kos-ule vin:))
|
Quote:
|
masina a iesit din lucrari...a iesit foarte bine din punctul meu de vedere...sunt cel mai fericit...dar nu am cablul de date sa scot pozele:))....dar o sa le scot in seara asta sau maine dimineata;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
hahahah....am facut rost de cablu si le scot pe cele de pe telefon.....si o sa revin si cu cele de pe aparat;).....pareerrriiiiiii:D:D
Si am o intrebare.....buza de la bara eu as fi vrut sa fie negru mat dar vopsitorul a uitat.....dar o zis k poate sa o faca....ce spuneti...sa o las asa sau sa o fac negru mat...va multzumesc:D:D:...CEL MAI HAPPY:D:D ps.prima poza e inainte de lucru:D |
9 Attachment(s)
in pozele pe iarba pare foarte joasaa...cam cum as vrea eu sa fie....
as mai vrea sa o las....dar sa vad cum fac:D:D si inca cevaa...ma asteptam sa fie mai joasa cu bara de M dar e cam la fel... alte poozeee....:X:X:X |
Este destul de joasă dar ar merge şi mai mult....oricum e bijuterie aşa cu kitul de M ,să īl stăpāneşti sănătos fără incidente neplăcute!
|
Arata superb! Abia astept sa o vad vineri live :)
|
Quote:
|
Quote:
|
spectacol o iesit masina,bravo raul!
|
Frumos :-).
|
frumooossss...
bara fata mi se pare cunoscuta... de unde ai luato/primito? :D nu te-ai gandit la niste jante cu buza polish? si astea dau bine.. doar o parere |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si cu jantele.....imi plac la nebunie astea..mai ales live.....cu toate ca mi-ar placea si ceva cu buza polish dar mai este timp:D.....poate daca gasesc ceva si le probez si imi plac fac un efort:D:D... ps.acum putem face o sedinta foto:D:D |
Desiguuur :D
cand treci prin timisoara ? |
Quote:
|
mah cand vreti voi....ma las pe mana voastra sa organizati ceva....cand poate lumeaa si eu voi fii prezent;)..numa sa ma anuntati din timp.....si laurentiuu..distractie la nuntaaa:D
|
9 Attachment(s)
si dupa cum am spus pozele de pe aparat....atat ca sunt mai clare.....nu-s dealea profesionale dar o sa vina si randul lor :D:D...cand poate timisoara :lol:
daca imi mai recomandati ceva va rog spuneti si as vrea sa stiu parerea cu buza de la bara de fata...mata sau lucioasaa...multumescc ;) |
frumoasa rau de tot
sa o stapanesti foarte sanatos |
Quote:
|
nu prea imi plac mie pisicile , dar stiu sa apreciez una frumoasa !!! bafta in continuare
|
Quote:
|
frumoasa masina,interioru' impecabil,jantele mortale...........sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
|
Este Superba masina :X ce pot sa spun o " Pisica in toata splendoarea sa " :X :X
|
ma rau-le,da pericol a iesit ,e cea mai criminala pisica:D,xenon ai pus pe ea,daca nu te lovesc eu cu un kit dc vrei...:D,anunta-ma...
|
Quote:
|
Cand ajungi prin timisoara ? :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Uite, ca aveai o nelamurire referitor la buza lucioasa sau mata ...
Nari + bandouri + buza toate negru mat... acum e o chestie de gusturi, eu sincer le prefer asa cum le am, si probabil nu le as vopsi niciodata lucioase, mi se pare ca ies destul de ok in evidenta... Sper sa te ajute pozele sa te hotarasti... bafta! |
Quote:
|
10 Attachment(s)
n-am mai scris de mult....masina merge impecabil.....nici o problema...BMW;)....nu m-am mai ocupat de ea pt ca am achizitionat un e30 2.5....dar nu asta conteaza...va fii mereu aleasa:D.....cateva poze(am m-ai lasat-o de fata:D)(in ultima poza nu e lasata)
|
cand termin si eu de aranjat pisicu'.. facem niste poze.. 2 x e36 - black 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning