Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

tng 20-03-12 17:28

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

au costat ceva, dar se vede ca e treaba buna!
hai cu ele montate sa vedem :D

Antilles 20-03-12 20:11

S-au montat si...dat jos de pe fata, mai trebuiau putin corectate si abia dimineata le primesc. Intre timp...mai nimic, poze nu prea facem intre etape de finisare dar promit sa fie cateva dupa ce sunt evazarile facute.

Antilles 29-03-12 19:45

3 Attachment(s)
GATA MASINA, ASA ARATA!

Glumesc! inca mai e mult si bine de lucru, capota a fost gata pana acum doua zile cand s-a modificat iarasi, spatele inca nu e cert, evazari si praguri aproape ca sunt...dar numai pe o laterala, macar am ales culoarea jantelor:

marius3030 30-03-12 03:16

foarte misto au iesit jantele! ;)

k.lada 31-03-12 19:45

Foarte frumoasa lucrarea, impresionant cat de bine se lucreaza cu fibra si cat de frumos iese ! :D Spor la treaba !

Antilles 03-04-12 07:25

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by k.lada (Post 4959206)
Foarte frumoasa lucrarea, impresionant cat de bine se lucreaza cu fibra si cat de frumos iese ! :D Spor la treaba !

Se lucreaza bine...daca persoana care o "lucreaza" stie ce face si nu se zgarceste la materiale:)

M-am mai jucat putin cu culoarea jantelor:

andi_cimpean 03-04-12 08:21

Arată frumos jantele dar te-ai gāndit sa le polişezi buza?

Antilles 03-04-12 09:13

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4963471)
Arată frumos jantele dar te-ai gāndit sa le polişezi buza?

Initial asta am vrut, dar toti au jante polisate sau buzele jantelor, in schimb nimeni nu are culoarea asta:)

FeS 03-04-12 20:38

ce dimensiuni au jantele?

Antilles 03-04-12 21:52

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 4964607)
ce dimensiuni au jantele?

16", or sa fie de vanzare la un moment dat.

AB-04-ASS 06-04-12 20:41

In locul tau as avea mari emotii la montarea anvelopelor pe ele. Sunt asa curate si impecabile... ar fi pacat sa le strice un baiat plictisit de la o vulcanizare. Si atentie cu prezoanele... si acolo se pot face mari stricaciuni. Spor!

Antilles 07-04-12 06:40

Quote:

Originally Posted by AB-04-ASS (Post 4969378)
In locul tau as avea mari emotii la montarea anvelopelor pe ele. Sunt asa curate si impecabile... ar fi pacat sa le strice un baiat plictisit de la o vulcanizare. Si atentie cu prezoanele... si acolo se pot face mari stricaciuni. Spor!

Oh da, poi am avut deja emotiile, au trecut dupa ce am refacut o janta:)), cat despre prezoane...si acolo s-a busit putin, dar nu-i stres avand in vedere ca pot sa refac zona foarte usor, pe de alta parte nu se vede "dauna" de la prezon cu "ochiul liber", dar eu stiu ca e acolo....

andi_cimpean 07-04-12 13:22

Cum ai vopsit jantele?
Īn cāmp electrostatic?

Īntreb asta, pentru că īn funcţie de procesul efectuat, va rezista vopseaua pe jante şi aici mă refer la cele de pe faţă, care se īncarcă cu mizeria de la plăcuţele de frānă şi cu timpul, albul nu mai este alb!

Antilles 07-04-12 16:42

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4970253)
Cum ai vopsit jantele?
Īn cāmp electrostatic?

Īntreb asta, pentru că īn funcţie de procesul efectuat, va rezista vopseaua pe jante şi aici mă refer la cele de pe faţă, care se īncarcă cu mizeria de la plăcuţele de frānă şi cu timpul, albul nu mai este alb!

Cele de pe spate nu?!
Nu le-am vopsit in camp, vroiam efecte si nebuneli si pe jante, ma indoiesc ca se pot face asa in camp electrostatic asa ca le-am facut in cuptor, vopsea perlata custom cu reteta salvata si in caz caz ca trebuie refacute, avand propriul laborator de vopsele si cuptor, e relativ moca:)

andi_cimpean 08-04-12 00:03

Alea de pe spate nu sunt murdărite aşa de puternic, pentru că plăcuţele de pe spate sunt mai menajate datorită repartizării forţei de frānare, din cāte ştiu eu!
70% faţa şi 30% spatele, nu?

Antilles 08-04-12 08:22

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4971080)
Alea de pe spate nu sunt murdărite aşa de puternic, pentru că plăcuţele de pe spate sunt mai menajate datorită repartizării forţei de frānare, din cāte ştiu eu!
70% faţa şi 30% spatele, nu?

Omule! Eu faceam o gluma....:p

Antilles 11-04-12 07:24

6 Attachment(s)
Test de culoare si aplicare:)

Azi vin jantele pe 17" (totusi erau prea mici pe 16").

andi_cimpean 11-04-12 07:40

Ce aripi roşii ai! :-)

P.S. Aripile, se pupă pe orice model de G?

Antilles 11-04-12 10:29

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4976431)
Ce aripi roşii ai! :-)

P.S. Aripile, se pupă pe orice model de G?

Sunt aripile vechi pe care am facut teste de culoare. acum sunt vreo 5 variante de Arancio Argos pe ele:))

Da, merg pe orice astra dar sunt prelungite peste far.

FeS 11-04-12 10:29

Foarte misto culoarea...si buna alegere cu jantele pe 17 ;) ...16 si mie mi se pareau cam mici!

marius3030 11-04-12 17:39

super culoarea si imi place si ca i-ai scos grila.mai era una in tara acum cv timp fara grila dar nu mai stiu de unde era.stiu doar ca avea culoarea mov .

Antilles 14-04-12 08:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4977160)
super culoarea si imi place si ca i-ai scos grila.mai era una in tara acum cv timp fara grila dar nu mai stiu de unde era.stiu doar ca avea culoarea mov .

Merci!

Intre timp s-au vopsit si jantele, tot albastru cu perla alba(si albastra) cu putin candy effect. Pacat ca nu se vede bine in poze vopseaua:(
Restul dupa sarbatori, astept gumele ca sa mai putem continua la evazari, practic mai e de facut inchiderea hayonului (am anulat tot de pe spate), de turnat noile praguri (ne-am razgandit la forma:)), bara spate si..vopseaua.

Intre timp "Sarbatori Fericite!"

Antilles 19-04-12 07:45

1 Attachment(s)
Construim si iar construim.....

k.lada 19-04-12 08:05

Misto pasaje :D Sunt de "productie proprie" ? :lol:

AnDrEiCa 19-04-12 09:34

Iese treaba.Vad ceva gravvv:-)

marius3030 19-04-12 17:44

imi place ce vad!se munceste calumea la ea!tine-o tot asa!!!

Antilles 19-04-12 20:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by k.lada (Post 4987765)
Misto pasaje :D Sunt de "productie proprie" ? :lol:

Cu ce iti seamana?:P

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4987900)
Iese treaba.Vad ceva gravvv:-)

O sa fie, desi inca mai e enorm de multa munca.

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4988632)
imi place ce vad!se munceste calumea la ea!tine-o tot asa!!!

Merci, si multumesc si colegilor care ma suporta cu chestii de genu: "nu-mi place, hai sa facem iarasi" sau "poate era mai bine...":))

Varianta finala pe lateral...cred, mi-e ciuda ca nu am facut poze din fata, planul e sa terminam saptamana viitoare ca sa ajungem la Iasi, dar poate sunt prea multe detalii de pus la punct.

Sp1ky 20-04-12 13:35

arata chiar foarte bine, felicitari :D

andi_cimpean 20-04-12 15:23

Ideile sunt bune şi maşina arată frumos dar o vei ţine de stradă sau numa' pentru show-uri?

Īntreb asta pentru că ai optat pentru bodykit fix...

VaLeX 20-04-12 15:29

Ziceai ca ajungi la Iasi saptamana viitoare? :) Poate am sa-o vad live ...
Stiu ca ti-ai luat 17 , dar dupa parerea mea , cu aceste umflaturi ale aripilor si cu tot bodykit-ul ...iti trebuie ceva mai lat. 8 cu 9 , 9.5j :)
Tie sa-ti placa ..asta e cel mai important ...

marius3030 20-04-12 18:18

superba!:shock:
bara fata o sa fie fixa sau o tai?

Antilles 20-04-12 20:46

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sp1ky (Post 4990014)
arata chiar foarte bine, felicitari :D

Merci frumos!

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4990143)
Ideile sunt bune şi maşina arată frumos dar o vei ţine de stradă sau numa' pentru show-uri?

Īntreb asta pentru că ai optat pentru bodykit fix...

Momentan va fi si de strada, asta pana la schimbarea de motor si suspensie si de...cine stie. Nu e nimic fix inca, de la ce se vede acolo pana la final mai e inca cale lunga.

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4990149)
Ziceai ca ajungi la Iasi saptamana viitoare? :) Poate am sa-o vad live ...
Stiu ca ti-ai luat 17 , dar dupa parerea mea , cu aceste umflaturi ale aripilor si cu tot bodykit-ul ...iti trebuie ceva mai lat. 8 cu 9 , 9.5j :)
Tie sa-ti placa ..asta e cel mai important ...

Sper sa ajung acolo, dar pe zi ce trece sansele scad, mai ales ca mai sunt inca 1000 de detalii ca masina sa fie perfecta, in cel mai bun caz as ajunge cu exteriorul gata, interiorul montat partial si...cine mai stie ce mai pot sa fac. Pe de alta parte mai vine si Suceava, acolo vom putea duce mai multe masini de data asta insa cred ca numai un Skyline trimitem care participa si la drift.

Nu vreau momentan jante mai late, am optat pentru distantiere usoare, vedem dupa schimbarea de motor.

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4990344)
superba!:shock:
bara fata o sa fie fixa sau o tai?

Merci, devine superba, doar e o productie "The Workshop":P
Fixa? in ce sens? bara o sa fie dintr-o bucata cu aripile, adica, daca va fi cazul, se va da jos cu tot cu aripi, da, stiu ca pare complicat dar discutam de doar vreo 9 suruburi (inainte erau pe bara numai, 10 prinderi).

Si inca un set de poze, de data asta si din fata plus hayonul inainte de matritare.

P.S. Bara spate nu e varianta finala dar stim in mare ce facem si acolo.

B-99-SAA 23-04-12 13:31

Arata foarte bine! Culoarea finala? :D

FeS 23-04-12 15:28

Imi place ce vad....va iesi ceva super tare!

Antilles 23-04-12 16:33

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4994135)
Arata foarte bine! Culoarea finala? :D

In principiu Arancio Argos de Lamborghini Aventador putin modificat, dar avand laborator de vopsele si paletarele de culori la dispozitie e mai greu sa ma decid.

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 4994316)
Imi place ce vad....va iesi ceva super tare!

Merci, daca era coupe era si mai ok. A fost trist sa vad cum s-a tencuit inainte masina.

VaLeX 25-04-12 14:26

Imi place cum lucrati , sigur va iesi spectacol.
Macar la exterior poate reusiti sa o terminati , daca nu ...ne vedem la alt eveniment , nu-i problema.
Sa ai spor !

Antilles 25-04-12 14:27

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4997378)
Imi place cum lucrati , sigur va iesi spectacol.
Macar la exterior poate reusiti sa o terminati , daca nu ...ne vedem la alt eveniment , nu-i problema.
Sa ai spor !

Nope, nu terminam pt. Iasi....dar sigur pt. Suceava.

Antilles 28-05-12 18:00

:)) se pare ca nu am terminat nici pe weekend-ul trecut si nici saptamana asta nu avem timp de Opel defel. Nu mai dau termene, nici nu ma mai gandesc la ele..deci...vedem, o sa fie gata (bine) intr-o buna zi:)

marius3030 28-05-12 23:27

las ca o s-o termini tu!mai bn incet si bn decat repede si prost!;)
intre timp ce s-a mai facut la ea?

Antilles 30-05-12 22:43

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5043253)
las ca o s-o termini tu!mai bn incet si bn decat repede si prost!;)
intre timp ce s-a mai facut la ea?

Da, mai bine mai incet, problema-i ca din doua masini amandoua sunt in lucru si deja nu mai am cu ce umbla...exasperant...
Pana acum s-au terminat evazarile, fata, pragurile, hayonul, mai sunt doar cateva finisaje la evazari si terminat bara spate...mai astept gumele pentru jantele noi si vopsitul. Cam atat daca nu luam in considerare interiorul.

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning