![]() |
Re: Care va plac mai mult ?
eh,hai frate,nVidia e mare,nu luati in seama ce va spun prietenii,stiti vorba aia,"fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur":D
|
Quote:
|
exceptia care confirma regula oare? :D:D:D
|
.......neah :twisted:.......
|
it may be ... just an accident :lol: :lol: :lol:
|
so... blondes have more fun... and only that? :D
|
cred ka r fi misto alea la care iese vrajeala mai repede de obicei blondele cred k sunt, sau ma insel?
|
nu prea...dar tot la brunete raman....cu toate k in mod straniu am avut mai mult shatene...blonde sau roshcate..:D
|
bruneta... satena ... tot pe acolo e ... intra in aceeasi categorie .. :P
blondele in alta .. si roscatele iar in alte ... :) :) :) |
mie imi place fff mult d o blondutza si.....d o roscata :)
si nu d altcva :) |
DA SpeedeR si de mine...si nu stiai kum sa ma agatzi in seara aia la pescarush knd ai dat peste mine "din gresheala" :D
|
1 Attachment(s)
Dak ma intrebai acum o luna iti ziceam ca blondele sunt cele mai hot!! da' de cand am intalnit-o pe Claudia,am trecut la brunete cu ochi albastri!!....Oricum nu cred ca conteaza asa mult culoarea parului....da' ma rog fiecare cu gusturile lui....uite o poza cu Clau(e cea cu parul desfacut) sa va conving sa trecetzi la brunete ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Deci ??? Care va plac mai mult ?
Alegeti una dintre cele de mai jos ... ca e si una blonda si una roscata , si bruneta ... |
Quote:
|
WHAT THEEE!!!?!!!!!!!!? X-Ray-Eyes....mai esti acolo??? nu mai vad..??..#$%^ Am orbit!! AAAAuuuu lume!!!....CarGoVroom cum ti-ai dat seama ca au peruci? unde au perucile??? ca nu se vad de burta B-) >:P
|
Quote:
|
BRUNETELE ...... cele mai multe voturi.... yeah ! :)
|
.....logik we rule the worlld :oops::twisted:......
|
Quote:
pot sa iau unu din cainii din spate :oops: fast_racer : WOW..... |
Oare conteaza asa mult culoarea parului...pentru mine sigur nu. Frumoasa sa fie...
|
Quote:
:) Un prieten de al meu spunea : Poate sa fie si cheala ! |
Quote:
cu paru scurt.... merge.... daca ii sta bine.... da nu cheala !!! si nici scurt scurt :)) cum ne tundem noi baietzii ! |
si mie mi se pare cam aiurea ... alea care se tund .. scurt scurt de tot .. ca baietzii ... yak ..
de aia ii fete .. sa aiba par pe cap ... nu pe fatza ... :) :) :) |
Quote:
|
Quote:
si ca sa nu fiu prea rau off>> in ultima vreme observ o deosebita placere manifestate la vederea d-soarelor roscate...mi se pare nu sh cum culoarea....obraznica cred ca ar fi destul de potrivit cuvantul :D |
si roscatu` e o culoare faina ... ;)
eu sunt de obicei bu brunetele si de o brunete imi placea .. da` acuma s-a vopsit roscat ... ce sa ii faci .. ;) tre` sa imi schimb si eu gusturile .. :P |
ROZ SAU MOV.... Ca babele alea =))
|
blonda-i blonda...:))
|
Quote:
|
viitoarea mea profa de ist e o baba... :) are parul mov...e jmekera! cand merge la mare cu elevii face toplessssss ! grav grav ! pana si bronzul refuza sa se aseze pe ea! :) :) :)
|
Quote:
|
Quote:
cand obraznick va arunca pe aici o privire o sa confirme....... baba la mare... :) :) |
bai frate asta cu paru mov ma enerveaza de mor
babe scrantite la cap=)) |
normal ca sunt scrantite la cap...
ca altfel nu cred ca se vopseau asa in capu' ala bubuit... scleroza, senilitatea si orice alte boli de cap "e" in floare =)) |
Quote:
Da daca eu ma duc la scoala vopsi mov si ma vede vreun prof sau profa vopsit mov pai creca cemi aud urechile....AOLEEEEU.! |
brunetele cele mai senzuale :twisted: super sexy ;)
|
Quote:
stateam in statie la 34 de la muncii...si langa mine o baba care se tooooooot chiombea la parul meu (nota: baba nu era mov/verde sau alte culori in cap...decat carunta)... deja agasat ca ma tot tintuieste baba cu privirea...ii zic : "Pot intreba de ce tot ma fixati cu privirea ????" La care mortaciunea : " Da du-te mama la biserica sa il scoata pe dracu' din tine !!!! " nah senilitate :lol: :lol: :lol: si raman la brunete / satene si umpic roscate in mod normal...ca sa nu fiu offtopic ;) |
Quote:
shi ca sa nu fiu nici eu prea off, tot mai mult imi plac roscatele :D:D:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning