![]() |
:lol: zi-ne si noua cand si unde are madgearu bal (economic I din romana,nu?).. btw acolo am dat eu bacul.. o gramada de bucatzi, unele din ele le vad si acum la ase :P
|
bravo ma... tu la randul tau sa nu mai inviti p altii la bal :roll: :roll: :roll:
bineeeeeeeeeeeeeeeee.... |
nu invit ?
altii dau afara !!!! ptr pisde ;) remember that ;) ! it`s too late ... s-au vandut toate bilete , am luat printre ultimile bilete , oricum .. o sa le zic ca am un prieten .... ;) |
Care a fost ma in Madgearu?
|
hmm primul sarut in clasa a 12 si primul tot cu aceeasi eprsoana care acum nu mai e:(
|
omfg ... :shock: :shock: :shock:
|
ce vrei ma moxxule cu madgearu?? eu am fost in madgearu!!!
ce vrei sa sti in afara de faptul ca acolo calcai pe femei ca pe dude!!!! (erau prea multe nu de alta :lol: ) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:lol: hehe nu am avut timppp nu ca nu am vrut am avut alte preocupari :( ma rogg stii cum e cu parintiii de fete
|
Re:
Quote:
Deh, daca nu l-ai cunoscut pe Moxxu', alias Ca$$anova :lol: Te facea sa uiti si de parinti si de bac, de tot. Te maritai cu el inca din clasa a 9 :lol: |
Re:
Quote:
|
hmmm iubitu asta este o cerere? hmmm atatia martori si atat de indirect da cere mai astept mult? :evil:
|
pot sa va intreb de cat timp sunteti impreuna?
|
...a long time ago in a galaxy far away...
oops asta-i altceva....deci ne stim de mult, eu eram cu una, o colega de-a ei, ea era cu...gandul la mine, eu nu mai sunt cu aia si printr-o intamplare ar spune unii, (the will of the Force i believe), ne-am reintalnit dupa 3 ani si...fara detalii :D |
:oops: deja ai dat multe detalii si asa ca acum suntem happpyyy o frumoasa poveste de dragoste care se termina cu bine .........
|
dar tot nu mi-a rasp la intrebare:deci....oficial :lol: ,de cat timp?
|
oficial.......
inca nu ma cerut in casatorie sau mai stiu eu ce sa fie oficial iar cat de cat oficial va fiii cel tarziu in ianuarie |
bueeei.. ia gata, ce curiosi sunteti :)) in schimb nu mai intreaba nimeni ce-i cu sierra v12 sau lucruri legate de masini lol. ce-i aici 4tuning sau acasaaaa?
|
mai oamenilor,hai s-o zic mai simplu:cand v-ati cuplat mah?cand v-ati bagat prima oara limbile pe gat? :lol:
|
sa vb totusi mai frumos ok? si pe lAnga asta atat timp cat el nu vrea sa mai zica nimik inceteaza cu intrebarile
|
hmzz regret un pic .. o parte din week`endu asta .. faza cand am bulit mashina si k n`am luat`o pe tov. cu mine .. in rest totu e ok ..nu regret sticlele de jhonny si teachers date pe gat .. si nici tonele de rebbull baute .. care m`au facut sa tremur toata noaptea :) ..
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
aoleoo ma doare inima de la redbull ... |
aoleu...hai la spital,poate dai de o asistenta buna sa-ti faca o respiratie gura la pewla :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
hmmmmmm
|
hmmmmmm iubitu sa stie sa faca si prajiturele ca de la mine nu mai vezi daca se atinge vreuna de tine :twisted:
|
Re:
Quote:
|
dracusorule las ca vezi tuuuu......
|
:) mai copii,pt cei ce \"are\" ganduri mai adanci,tratamentul se face doar in familie
|
u`re sick .. bleach .. sick people .. :))
Just kiding |
pai daca sunt \"sick\" ii ducem la spital?
|
daca ma uit la varsta lui bmwpower si la varsta lui babygirl, vad o diferenta de 12 ani...
care din voi doi minte, tinand cont ca v-ati cunoscut in liceu? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ontopic: 1st kiss, printr-a 5-a. Kiss pe bune, nu buza-n buza. 1st time in bed, printr-a... 8-a (?). Respectiva era o ... mica bagaboanta :) |
Re:
Quote:
|
hmmm din moment ce ne intelegem bine nu conteaza varsta macar asa e un echilibru un cuplu tanar si intelept :) important e sa fim pe aceeasi lungime de unda siii sa ne iubim corect?
|
asa este
dar.......putea sa-ti fie tata........... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning