![]() |
Re: AG 78 MHI
Quote:
Cāt cere amicul tău pe Opel?... |
Punem problema in ambele moduri posibile:
1. Mai rar gasesti o Dacia buna, asa cum ti-o stii tu, decat daca ai sta sa cauti un Opel Astra F ;) 2. Dacii aranjate mai rar vezi...pe cand de Opel Astra F si Golf 3, s-a umplut Romania de ele, in ultimul timp. P.S. Era o vorba prin filme :lol:.. De ce sa fii un simplu om de rand intr-un oras strain, cand poti fi la in orasul natal, o mare vedeta :lol:... Asa este si cu Dacia. Cei care vor avea Dacii, vor fi aia cu personalitate...pentru ca in scurt timp vor deveni raritati. P.S.2. Nu am vrut sa jignesc posesorii de Opel Astra F sau Golf3. Era doar un exemplu ca sunt masini mai fade, daca stam se le comparam cu personalitatea unei Dacii 1310, 1300, 1100. |
ia opelul fara regrete!
|
Ramai cu Dacia ....
|
andi cimpean sa iti spun asha..s-a umplut romania de golf 3 si astra F ptr ca sunt si ieftine la pret si f bune ca moare etc..dacia lui in primul rand in cativa ani maxim 2-3 v-a intra rugina ai vazut si cum era pragul..si oricum gandestete cum fuge un opel astra f cum fuge o dacie..ce caldura ai in opel ce caldura ai in dacia...aer condicionat..etc...un opel il poti aranja de 200 de ori mai bine decat o dacie..deci chiar daca momentan am si dacie si opel si renault eu il sfatuiesc sa isi ia opelul :|
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Iam vopsit barile
Eu zic ca i sta bine cu barile vopsite in culoarea masini |
dap sta f bine cu barile asha..auzi ai facut poze cu nokia 3410 modificat?
|
Da, frumoasa... Un bad boy loOK i-ar trebuii!
|
3 Attachment(s)
Pozele sunt facute cu Nokia E 50
|
arata f bine dar plange dupa niste jante :((
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mi-a intrat unu in spate.
Tobele imi atarna din fata,mia rupt tampoanele,asta e. |
pff ce ghinion man..:( acum ce face-ti amiabil sau a-ti fost la politie? iti da asigurarea?? mai bine o faci tu intr-un service si decontezi apoi :(( imi pare sincer rau
|
Cam ciudata infundatura aia...de ce este asa mare adancitura?
Arata de parca ala avea tepuse.. |
1 Attachment(s)
am mai postat o poza mai clara facuta pe timp de zi.
|
Urat !
Sper sa termini masina cat mai repede. Cum s-a intamplat accidentul?... |
Quote:
|
:lol: bine ca este intre colegi:lol: tare asta...."Cand ma-m dat jos erea un coleg " asta e prea penala:lol:
bafta cu reparatiile... |
2 Attachment(s)
cu xenoane
|
ma orbesc si pe mine, din spatele monitorului, dar pe cei ce vin noaptea din fata
|
in poza nu pare a fii lovita ai facut-o sau pozele sunt facute inainte de accident?
|
Quote:
|
Quote:
|
Pozele sunt facute cu telefonu si daia iti da impresia ca orbesc...in realitate nu se intampla asta
|
mhi daca nu te superi ne poti da si noua un pret informativ cat ai dat pe ele..?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
pozele sunt facute dupa ce am polisato.Ca dupa ce am scoso din servis dupa lovitura din spate iam dat un polis
|
super....a iesit f bine
|
arata foarte bine;)bravo
|
3 Attachment(s)
iam schimbat amortizoarele fata - spate si pe spate iam mai pus o bara de torsiune.In rest am mai facut asa maruntisuri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut, frumoasa dacia ta. Am avut si eu una la fel, era din 2003, aceeasi culoare, a fost foarte buna. Cumpara un set de jante si va arata cool, sau daca nu da jos capacele alea, e naspa cu capace de plastic, da un paint la jante si las-o fara capace. Arata ca orice masina de pe bulevard.
M-am gandit, cred ca pe la vara o sa-mi cumpar una din nou..din an 2003-2004, acuma sunt la preturi foarte bune. bafta cu masina ta!!! |
Quote:
|
Aveau intr-un timp la Panoramic in Pitesti jante CMS de dacie 850 ron setul.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mi-am pus folie pe geamurile fata,o tin pana cand mo oprii sa ma ia de ea;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning