Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7816-licentiatii-ataca-nelicentiatii-provoaca.html)

aviator 09-09-05 13:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Foarte bine.
Felicitari lui !!!!
Sa presteze in contiuare dar si la VTM organizate.
Si apoi la Raliuri.

Eu si Seby nu suntem interesati de vtm, preferam circuitul de viteza si poate cu voia Domnului cine stie cand vom initia asa o intrecere.

radu_lkv 09-09-05 13:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Quote:

Foarte bine.
Felicitari lui !!!!
Sa presteze in contiuare dar si la VTM organizate.
Si apoi la Raliuri.

Eu si Seby nu suntem interesati de vtm, preferam circuitul de viteza si poate cu voia Domnului cine stie cand vom initia asa o intrecere.

bafta!!

andreitentean 09-09-05 13:13

Re:

Quote:

Quote:

PT TOTI PARTARII:
CINE ARE BARBATIA SA ROSTEASCA IN FATA PAREREA DESPRE FIGURILE MELE SAU ALE LUI ONO SAU SEBASTIAN II STRANG MANA. SI VA MAI SI PLIMBAM CU SUBARU PANA PLANGE COPILUL DIN VOI SI DUPA VA PLIMBA SI URSULETELE , CA SA VA REVENITI.

DAR DUPA AIA VREAU SA VAD RESPECTUL PE CARE IL MERITA UN CAMPION NATIONAL LA KARTURI , UN SUPER MOTOCICLISC SI PE DEASUPRA SI CU SUBARU DRAQ DE VA SAR OCHELARII DE OCHI CUM E ONO. EL E CAMPION SI CU MOTO SI MAI NOU SI CU DRAQ-UL.

IN GENUNCHI NULITATILOR.

VREI RESPECT ? DU-TE SI JOACA UNDERGOUND :wink:
VEZI CA APARE ACUM INCA O VERSIUNE A JOCULUI.
POATE VB CU ASTIA DE LA ELECTRONIC ARTS SA TE BAGE SI PE TINE IN JOC. :wink:
VISE TAICA VISE !!!!
Chiar nu ma intereseaza sa ca cunosc face to face ca mi-e scarba.

IN PRIMUL RAND NU ERA VORBA DESPRE MINE. EU SUNT ANDREI.
DACA TU ACORZI RESPECT DOAR CELOR CARE JOACA UNDERGROUND SPUNE DESTULE DESPRE JUDECATA TA.
IMI PARE RAU. SA NU CREZI CA AM CEVA CU TINE. TU SINGUR ITI STABILESTI ETALONUL PT RESPECT, AI SPUS-O : E UNDERGROUND.

SI NU INTELEG DE CE AI SARIT ASA REPEDE CU REPLY , ERA PT PARTARI.

andreitentean 09-09-05 13:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
consider ca am demnitate si spre deosebire de altii de pe aici eu chiar scriu in numele meu.

CORECT. EU RESPECT ASTA. SERIOS.
TU?EVOLUTION8?

aviator 09-09-05 13:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
Quote:

Quote:

PT TOTI PARTARII:
CINE ARE BARBATIA SA ROSTEASCA IN FATA PAREREA DESPRE FIGURILE MELE SAU ALE LUI ONO SAU SEBASTIAN II STRANG MANA. SI VA MAI SI PLIMBAM CU SUBARU PANA PLANGE COPILUL DIN VOI SI DUPA VA PLIMBA SI URSULETELE , CA SA VA REVENITI.

DAR DUPA AIA VREAU SA VAD RESPECTUL PE CARE IL MERITA UN CAMPION NATIONAL LA KARTURI , UN SUPER MOTOCICLISC SI PE DEASUPRA SI CU SUBARU DRAQ DE VA SAR OCHELARII DE OCHI CUM E ONO. EL E CAMPION SI CU MOTO SI MAI NOU SI CU DRAQ-UL.

IN GENUNCHI NULITATILOR.

VREI RESPECT ? DU-TE SI JOACA UNDERGOUND :wink:
VEZI CA APARE ACUM INCA O VERSIUNE A JOCULUI.
POATE VB CU ASTIA DE LA ELECTRONIC ARTS SA TE BAGE SI PE TINE IN JOC. :wink:
VISE TAICA VISE !!!!
Chiar nu ma intereseaza sa ca cunosc face to face ca mi-e scarba.

IN PRIMUL RAND NU ERA VORBA DESPRE MINE. EU SUNT ANDREI.
DACA TU ACORZI RESPECT DOAR CELOR CARE JOACA UNDERGROUND SPUNE DESTULE DESPRE JUDECATA TA.
IMI PARE RAU. SA NU CREZI CA AM CEVA CU TINE. TU SINGUR ITI STABILESTI ETALONUL PT RESPECT, AI SPUS-O : E UNDERGROUND.

Grav e nu ca confunda, aici pe calculator, competitile reale cu un joc, o fac si pe strada.
Daia mor ca fraierii.

EVOLUTION8 09-09-05 13:20

Quote:

Ma jur eu ca nu era cu bataie lunga. :wink:
In fine ti-am spus o sa ne certam asa pana la infinit si nu o sa rezolvam nimika.
In legatura cu R am scris repede.Se mai intampla.Si Sebastian cate mananca.Orice om greseste mai mult sau mai putzin.

aviator 09-09-05 13:25

Re:

Quote:

Quote:

Ma jur eu ca nu era cu bataie lunga. :wink:
In fine ti-am spus o sa ne certam asa pana la infinit si nu o sa rezolvam nimika.
In legatura cu R am scris repede.Se mai intampla.Si Sebastian cate mananca.Orice om greseste mai mult sau mai putzin.

Ce faci acu o dai la intors?
Suntem satui de astia cu 100 de fete.
E simplu de ce se discuta aici si unii au bagat motive de cearta.
Simplu noi ne ducem pe linia unu sa vedem cum le facem piept licentiatilor.
Cine are dubii o sa fie liber sa vina sa vada cu ne luptam de la egal la egal fara complexe si va sfatuiesc sa le parasiti si voi.
Parasind complexele de inferioritate o sa reusiti sa ne intelegeti pe noi pe initiatori mai bine.
Nu spunem ca noi facem, dregem castigam..., doar ne aparam sansa cu mare mandrie si bucurie.
E ceva rau in asta?
Nu ne place nici sa fim blamati si suntem cinstienti de virtutile noastre.
Avem sanse cum au si ei.

CZR 09-09-05 13:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Cred ca o sa te dezamagesc :roll:

1. nu am oltcit...am alta masina nu are rost sa spun ce masina ca nu sunt ca altii sa ma laud ca dau flash-uri la 200 la ora :wink:
2. e diesel

Si asa ca un fapt divers...ia zi`mi care e greseala gramaticala in ce-am scris eu(tie nu ti s-o fi intamplat niciodata sa mananci o litera datorita faptului ca scrii rpd...)...ca vad ca va laudati toti pe-aci cu 2 facultati...nici o problema si eu pot sa fac inca o facultate si sa nu dau deloc pe la cursuri si examene ...da` ce rost are ? sa ajung ca altii de pe-aici(si nu ma refer neaparat la tine) ? nu mersi ! ...eu zic sa terminati cu aroganta si aerele astea de mari raceri ca nu tin....daca chiar vreti sa faceti o chestie smechera veniti si faceti etapa de viteza la craiova...sa vedem cate masini vor fi la start....iti spun eu..sub asteptarile voastre...si stii de ce ? din cauza \"aerelor\" pe care le dati :wink:

nu spun dekt ceea c e adevarat...am un v6 tdi modifikt kre ia 245 la ora,ai vreo problema...t iau la stanga sa vezi si tu lumea la viteza asta...knd zici k va ia pilotii la ... nu e vorba d mankt o litera ci d acordarea verbului cu subiectul,corect era : va iau pilotii,k sunt mai multi,dak era unul singur era corect cum ai scris tu
knd o sa termini tu ase bucuresti -cibernetik ins k vine apoklipsa
d c nu vii tu la ct sau la buc,c,s-a inventat smecheria d 18 ani la craiova?

aviator 09-09-05 13:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 99 CZR\"
Quote:

1. nu am oltcit...am alta masina nu are rost sa spun ce masina ca nu sunt ca altii sa ma laud ca dau flash-uri la 200 la ora :wink:
2. e diesel

Si asa ca un fapt divers...ia zi`mi care e greseala gramaticala in ce-am scris eu(tie nu ti s-o fi intamplat niciodata sa mananci o litera datorita faptului ca scrii rpd...)...ca vad ca va laudati toti pe-aci cu 2 facultati...nici o problema si eu pot sa fac inca o facultate si sa nu dau deloc pe la cursuri si examene ...da` ce rost are ? sa ajung ca altii de pe-aici(si nu ma refer neaparat la tine) ? nu mersi ! ...eu zic sa terminati cu aroganta si aerele astea de mari raceri ca nu tin....daca chiar vreti sa faceti o chestie smechera veniti si faceti etapa de viteza la craiova...sa vedem cate masini vor fi la start....iti spun eu..sub asteptarile voastre...si stii de ce ? din cauza \"aerelor\" pe care le dati :wink:

nu spun dekt ceea c e adevarat...am un v6 tdi modifikt kre ia 245 la ora,ai vreo problema...t iau la stanga sa vezi si tu lumea la viteza asta...knd zici k va ia pilotii la ... nu e vorba d makt o litera ci d acordarea verbului cu subiectul,corect era : va iau pilotii,k sunt mai multi,dak era unul singur era corect cum ai scris tu

Poate prostia, nu smecheria, cand s-a nascut ramasese doar prosie si ca sa compenseze le-a dat mai multa.
Nu mai vorbi de masini mai bine injurate cu ei ca la asta se pricep, la masini e greu .

bogdan_kwx 09-09-05 13:33

HEIIIIIIIIIIIIIIIIIIII gata asilor!
ceva concret acum. pe 24 e etapa de VTM la Buzau unde se pot da si cei fara licenta. cine vine?
pina la marea provocare care inca nu e o certitudine ...ce ziceti de asta?

radu_lkv 09-09-05 13:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Quote:

Quote:

2. e diesel

nu spun dekt ceea c e adevarat...am un v6 tdi modifikt kre ia 245 la ora,ai vreo problema...t iau la stanga sa vezi si tu lumea la viteza asta...knd zici k va ia pilotii la ... nu e vorba d makt o litera ci d acordarea verbului cu subiectul,corect era : va iau pilotii,k sunt mai multi,dak era unul singur era corect cum ai scris tu

Poate prostia, nu smecheria, cand s-a nascut ramasese doar prosie si ca sa compenseze le-a dat mai multa.
Nu mai vorbi de masini mai bine injurate cu ei ca la asta se pricep, la masini e greu .

la cine te referi cand vorbesti la plural??

CZR 09-09-05 13:35

eu chiar nu inteleg,unii sufera atat d mult d mania persecutiei inkt nu-si mai vad lungul nasului...acuza p altii k au aere si ei arunk numai cu noroi,desi nu a vazut 200 la ora dekt in nfs,c idioti...
am anuntat prin pagina 11 ,eu sunt dispus sa ma trag p linie sau traseu cu orice pilot vine cu masina lui personala d strada...imi las nr d tel,nu ma dau la fund,nu-mi sta in fire...

EVOLUTION8 09-09-05 13:35

Quote:

HEIIIIIIIIIIIIIIIIIIII gata asilor!
ceva concret acum. pe 24 e etapa de VTM la Buzau unde se pot da si cei fara licenta. cine vine?
pina la marea provocare care inca nu e o certitudine ...ce ziceti de asta?
10 X buna ideea.

bogdan_kwx 09-09-05 13:38

GATA? e liniste? a amutit lumea ?

EVOLUTION8 09-09-05 13:42

Quote:

am anuntat prin pagina 11 ,eu sunt dispus sa ma trag p linie sau traseu cu orice pilot vine cu masina lui personala d strada...imi las nr d tel,nu ma dau la fund,nu-mi sta in fire...
Te mai intreb si pe tine inca o data
Tu chiar crezi ca va venii Titi Aur sa ceara nr. tau de tel sa se dea cu tine la o liniutza ???
Eu nu cred asa ceva.
Despre faza cu sponsorii nu discut. :wink:
Intereseaza-te si tu singur cum sta treaba exact cu sponsorii si cati bani baga si pilotii in masina si in tot ce tine de participarea lor in CNR.

CZR 09-09-05 13:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
GATA? e liniste? a amutit lumea ?

nu tata,dar sa t dai cu masina d strada p vtm e putin mai dificil,nu?
provokrea era sa vina cu masini d strada,sa n dam p strada...sa vedem cine e mai bun,poate unii dintre noi,poate unii dintre ei...vom vedea...
sa participi la etapa d vtm tre sa faci niste modifikri,nu ai vrea sa-mi modific audiul pt vtm k sa-ti dau tie satisfactie?

bogdan_kwx 09-09-05 13:45

:lol: :o :o :o :o :o :o :o
:P :P :P :P :P :P :P :P :P
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
deci acum se vede cine circoteste si cine are pasiune pt masini.
la Buzau se pot da toate adica Dacii dar si Subaru de la 50 la 5000 CP.

Ar mai fi o scuza .....in aceasta perioada e raliul Muscelului si poate ca va duceti acolo in calitate de spectatori si nu va puteti inscrie la Buzau.
Sper sa nu primesc prea multe injuraturi

andreitentean 09-09-05 13:47

Re:

Quote:

Ar mai fi o scuza .....in aceasta perioada e raliul Muscelului si poate ca va duceti acolo in calitate de spectatori si nu va puteti inscrie la Buzau.

DE CE doar pana in 5000 de cai eu de ce nu pot sa ma inscriu!!!!!!!!!!

acum serios, vrei sa mergem?

akimoto 09-09-05 13:49

Quote:

akimoto.
eu m-am prins. tu vrei sa-ti cumperi ceva pt Honda si nu stii daca in euro sau dolari, nu?

:D
glad to hear from you again, m8
in legatura cu disputa asta....parerea mea e ca....s-ar putea sa....nu se stie
care este

CZR 09-09-05 13:49

Re:

Quote:

Quote:

Tu chiar crezi ca va venii Titi Aur sa ceara nr. tau de tel sa se dea cu tine la o liniutza ???
Eu nu cred asa ceva.
Intereseaza-te si tu singur cum sta treaba exact cu sponsorii si cati bani baga si pilotii in masina si in tot ce tine de participarea lor in CNR.

nu,dar tu sigur vei veni,nu?

andreitentean 09-09-05 13:51

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Eu nu cred asa ceva.

nu,dar tu sigur vei veni,nu?

bravo czr

CZR 09-09-05 13:53

Re:

Quote:

apropos,dak nu trebuia sa-mi iau ksa saptamana viitoare,audiul meu ar fi fost modifikt radikl in vara asta,dar asa s intampla knd nu t ajuta parintii si faci totul p barba ta...kteodata banii nu sunt d ajuns...sa vand audiul si sa iau 10 dacii,poate 15?>

bogdan_kwx 09-09-05 13:53

Re:

Quote:

Quote:

DE CE doar pana in 5000 de cai eu de ce nu pot sa ma inscriu!!!!!!!!!!

acum serios, vrei sa mergem?

pai ...de ce nu?e aici la 100 km si o sa fie distractiv daca plecam de seara. o sa iti dau amanunte cind voi afla si eu.

andreitentean 09-09-05 13:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:

akimoto.
eu m-am prins. tu vrei sa-ti cumperi ceva pt Honda si nu stii daca in euro sau dolari, nu?

:D
glad to hear from you again, m8
in legatura cu disputa asta....parerea mea e ca....s-ar putea sa....nu se stie
care este

ai sa fi surpris cat de putine masini de f2000(2000 aspirat trac pe 1 punte) se ridica la nivelul Hondei tale . multi, majoritatea vor citi TOKYO EXPRESS.

CZR 09-09-05 14:04

kwx...eu vin ma...dak vine si andrei...vin cu masina asa,d strada pt k va fi satisfactia mai mare makr dak nu ies ultimul in fata vtm-urilor veritabile,tot ma declar invingator...
pilotii d c nu s dau cu masinile lor d strada cu noi la o liniuta?

bogdan_kwx 09-09-05 14:08

pai eu de unde sa stiu de ce nu se dau , ce crezi ca sint mama OMIDA?
:roll: :roll: :roll:

CZR 09-09-05 14:10

Re:

Quote:

pai eu de unde sa stiu de ce nu se dau , ce crezi ca sint mama OMIDA?
:roll: :roll: :roll:

doamne fereste...a murit femeia :P
iti zic eu d c...pt k multi au masini personale cielo sau poate o vectra a
cu o masina d la sponsor...ma dau si eu cocos...

EVOLUTION8 09-09-05 14:11

Quote:

apropos,dak nu trebuia sa-mi iau ksa saptamana viitoare,audiul meu ar fi fost modifikt radikl in vara asta,dar asa s intampla knd nu t ajuta parintii si faci totul p barba ta...kteodata banii nu sunt d ajuns...sa vand audiul si sa iau 10 dacii,poate 15?>
Pai ce ai ai inebunit???
Daca vrei sa iti dai masina sa iti iei 15 carutze nu ai decat.

CZR 09-09-05 14:16

Re:

Quote:

Quote:

Pai ce ai ai inebunit???
Daca vrei sa iti dai masina sa iti iei 15 carutze nu ai decat.

par eu a avea apukturi d nebun?am avut si eu golf 2 gti,kruta din 99,clio si acum am si clio si audi
si asa,cu masina d strada sunt convins k nu o sa ma fac d ras,asta si dupa feed-back-ul oferit d masina la ct p 14 august
parerea mea

andreitentean 09-09-05 14:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"biatch\"
Adio umanitate! Cyborgs rullz, mancati-as! Aceeasi atmosfera de ghetou, intretinuta de renumitii si incomparabilii circari: aviator (alias prea smecherul SEI), andreitentean (cel mai bagabont Subaru), B 99 CZR (probabil unul din \"cainii\" lu' nenea Sebastian), ono (un motociclist, devenit peste noapte pasionat de masini) si arhicunoscutul SEBASTIAN, marele oficial Legal Racing.

Inc-o data: ADIO UMANITATE! Traiasca Terminatorul :lol:

DA STI CA-MI PLACE BAGABOND. MULTUMESC. CEL MAI BAGABOND SUBARU , SUNA BINE. CHIAR MULTUMESC.

biatch 09-09-05 14:22

Re:

Quote:

DA STI CA-MI PLACE BAGABOND. MULTUMESC. CEL MAI BAGABOND SUBARU , SUNA BINE. CHIAR MULTUMESC.

Cu placere, draga Andrei si, cand o sa-ti mai vina mintea la cap si n-o sa mai debitezi asemenea ineptii, poate bem si-o bere (fara alcool).

andreitentean 09-09-05 14:28

Re:

Quote:

Quote:

Cu placere, draga Andrei si, cand o sa-ti mai vina mintea la cap si n-o sa mai debitezi asemenea ineptii, poate bem si-o bere (fara alcool).

CU MARE PLACERE. MULTUMESC, SERIOS CHIAR IMI PLACE.

biatch 09-09-05 14:29

Poate-s si o fantoma, cine stie? Nu e problema ta pe unde bantui eu sau de unde sunt.

Tu mai bine gandeste-te ca-i tii partea unui om care MINTE!!! Te inteleg ca vrei sa te dai si sa demonstrezi ca poti sa faci ceva, dar esti prea frenetic! Spui ca nu-l cunosti pe Sebastian, dar simt ca ai fi in stare sa-l urmezi si-n gaura de sarpe. De cand ai intrat pe forum, l-ai sustinut peste tot. Asta denota multe chestii.

CZR 09-09-05 14:33

Re:

Quote:

Poate-s si o fantoma, cine stie? Nu e problema ta pe unde bantui eu sau de unde sunt.

Tu mai bine gandeste-te ca-i tii partea unui om care MINTE!!! Te inteleg ca vrei sa te dai si sa demonstrezi ca poti sa faci ceva, dar esti prea frenetic! Spui ca nu-l cunosti pe Sebastian, dar simt ca ai fi in stare sa-l urmezi si-n gaura de sarpe. De cand ai intrat pe forum, l-ai sustinut peste tot. Asta denota multe chestii.

da...k n uneste fenomenul legal races,ceva pt kre tu nu ti-ai misk fundul kteva sute d km,asa k discutam discutii acum...
knd mai cresti in varsta si gandire,kuta-ma

biatch 09-09-05 14:35

Scuza-ma, nu sunt eu ala care spune ca BMWurile ursuletz sunt masini bune de casat si nu sunt eu ala care arunca in stanga si-n dreapta cu jigniri.

Oare cine e imatur in gandire... ?! :roll:

Si... da, va uneste acelasi fenomen, aceeasi pasiune. Aceeasi pasiune ne uneste pe toti, ca doar de-aia suntem aici. Dar asta nu inseamna ca Sebastian e un exemplu bun de urmat. Nu cred ca stii (daca intr-adevar nu-l cunosti) ce-i poate mintea.

Oricum, suntem offtopic, si Sebastian a ezitat sa-mi raspunda la o intrebare, cred eu, normala: pilotii licentiati de cine sunt reprezentati in \"discutia\" asta (cu iz de Bronx, Pantelimon sau alte cartiere \"rezidentiale\")?

CZR 09-09-05 14:38

Re:

Quote:

Scuza-ma, nu sunt eu ala care spune ca BMWurile ursuletz sunt masini bune de casat si nu sunt eu ala care arunca in stanga si-n dreapta cu jigniri.

Oare cine e imatur in gandire... ?! :roll:

nici eu nu am zis asta.ba chiar am recunoscut k la ct m-a facut HAI kre este un ursulet si am dat si linkul
din kte stiu,tu ne-ai luat p toti la rand si ne-ai etichetat ba kini,ba bagabonti,ba frenetici

CZR 09-09-05 14:45

inkntat!
pai ei knd au auzit d masini d strada...confruntari p strada,s-au dat loviti...
acum tre sa ma duc la o bauta,dar revin,sa mai sustin `liniutarii`
ar trebui sa iesi si tu ...ma ala kre vrei sa mori repede :P
pace

GolfuletzS 09-09-05 14:51

pentru ce ati irosit 20 de pagini ? ca sa va certati ? certati`va pe messeneger , pm dar cred ca ati dat`o in off topic de vro 16 pagini incoace .

EVOLUTION8 09-09-05 14:51

Quote:

nu tata,dar sa t dai cu masina d strada p vtm e putin mai dificil,nu?
Pai de ce nu .Dupa cum spui tu ca e asa usor sa ai un sponsor.Nu vad ce te impiedica te duci la sponsor iti da un EVO 8,5 si te duci si te dai nu ?
Nu prea cred ca stau asa lucrurile si daca ar fii asa de usor nu ai mai avea loc de cate masini s-ar da. :wink:

EvLSant0S 09-09-05 14:52

Daca de cei de 20 de ani .. v-ati luat , ca se baga in discutie si etc. nu vreau sa-mi imaginez ce-o sa-mi ziceti mie ... cert e CA ..
in 20 de nenorocite de pagini ! nu s-a discutat NIMIC concret .. numai cearta .. parca se doreau discutii constructive .. : /
mie mi se pare o idee buna , ceva nou .. o sa fie frumos sa vezi ceva din \"partea aia\" vs .... kwx`u .. sau etc.
:roll:
CZR`ule .. lasa-i frate sa discute .. nu te mai certa cu toti .. n-are rost.. :/
te vedeam altfel : /

All times are GMT +2. The time now is 07:54.

- Copyright 2026 4Tuning