![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
DACA TU ACORZI RESPECT DOAR CELOR CARE JOACA UNDERGROUND SPUNE DESTULE DESPRE JUDECATA TA. IMI PARE RAU. SA NU CREZI CA AM CEVA CU TINE. TU SINGUR ITI STABILESTI ETALONUL PT RESPECT, AI SPUS-O : E UNDERGROUND. SI NU INTELEG DE CE AI SARIT ASA REPEDE CU REPLY , ERA PT PARTARI. |
Re:
Quote:
TU?EVOLUTION8? |
Re:
Quote:
Daia mor ca fraierii. |
Quote:
In fine ti-am spus o sa ne certam asa pana la infinit si nu o sa rezolvam nimika. In legatura cu R am scris repede.Se mai intampla.Si Sebastian cate mananca.Orice om greseste mai mult sau mai putzin. |
Re:
Quote:
Suntem satui de astia cu 100 de fete. E simplu de ce se discuta aici si unii au bagat motive de cearta. Simplu noi ne ducem pe linia unu sa vedem cum le facem piept licentiatilor. Cine are dubii o sa fie liber sa vina sa vada cu ne luptam de la egal la egal fara complexe si va sfatuiesc sa le parasiti si voi. Parasind complexele de inferioritate o sa reusiti sa ne intelegeti pe noi pe initiatori mai bine. Nu spunem ca noi facem, dregem castigam..., doar ne aparam sansa cu mare mandrie si bucurie. E ceva rau in asta? Nu ne place nici sa fim blamati si suntem cinstienti de virtutile noastre. Avem sanse cum au si ei. |
Re:
Quote:
knd o sa termini tu ase bucuresti -cibernetik ins k vine apoklipsa d c nu vii tu la ct sau la buc,c,s-a inventat smecheria d 18 ani la craiova? |
Re:
Quote:
Nu mai vorbi de masini mai bine injurate cu ei ca la asta se pricep, la masini e greu . |
HEIIIIIIIIIIIIIIIIIIII gata asilor! ceva concret acum. pe 24 e etapa de VTM la Buzau unde se pot da si cei fara licenta. cine vine? pina la marea provocare care inca nu e o certitudine ...ce ziceti de asta? |
Re:
Quote:
|
eu chiar nu inteleg,unii sufera atat d mult d mania persecutiei inkt nu-si mai vad lungul nasului...acuza p altii k au aere si ei arunk numai cu noroi,desi nu a vazut 200 la ora dekt in nfs,c idioti...
am anuntat prin pagina 11 ,eu sunt dispus sa ma trag p linie sau traseu cu orice pilot vine cu masina lui personala d strada...imi las nr d tel,nu ma dau la fund,nu-mi sta in fire... |
Quote:
|
GATA? e liniste? a amutit lumea ?
|
Quote:
Tu chiar crezi ca va venii Titi Aur sa ceara nr. tau de tel sa se dea cu tine la o liniutza ??? Eu nu cred asa ceva. Despre faza cu sponsorii nu discut. :wink: Intereseaza-te si tu singur cum sta treaba exact cu sponsorii si cati bani baga si pilotii in masina si in tot ce tine de participarea lor in CNR. |
Re:
Quote:
provokrea era sa vina cu masini d strada,sa n dam p strada...sa vedem cine e mai bun,poate unii dintre noi,poate unii dintre ei...vom vedea... sa participi la etapa d vtm tre sa faci niste modifikri,nu ai vrea sa-mi modific audiul pt vtm k sa-ti dau tie satisfactie? |
:lol: :o :o :o :o :o :o :o
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: deci acum se vede cine circoteste si cine are pasiune pt masini. la Buzau se pot da toate adica Dacii dar si Subaru de la 50 la 5000 CP. Ar mai fi o scuza .....in aceasta perioada e raliul Muscelului si poate ca va duceti acolo in calitate de spectatori si nu va puteti inscrie la Buzau. Sper sa nu primesc prea multe injuraturi |
Re:
Quote:
acum serios, vrei sa mergem? |
Quote:
glad to hear from you again, m8 in legatura cu disputa asta....parerea mea e ca....s-ar putea sa....nu se stie care este |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
kwx...eu vin ma...dak vine si andrei...vin cu masina asa,d strada pt k va fi satisfactia mai mare makr dak nu ies ultimul in fata vtm-urilor veritabile,tot ma declar invingator...
pilotii d c nu s dau cu masinile lor d strada cu noi la o liniuta? |
pai eu de unde sa stiu de ce nu se dau , ce crezi ca sint mama OMIDA?
:roll: :roll: :roll: |
Re:
Quote:
iti zic eu d c...pt k multi au masini personale cielo sau poate o vectra a cu o masina d la sponsor...ma dau si eu cocos... |
Quote:
Daca vrei sa iti dai masina sa iti iei 15 carutze nu ai decat. |
Re:
Quote:
si asa,cu masina d strada sunt convins k nu o sa ma fac d ras,asta si dupa feed-back-ul oferit d masina la ct p 14 august parerea mea |
Re:
Quote:
DA STI CA-MI PLACE BAGABOND. MULTUMESC. CEL MAI BAGABOND SUBARU , SUNA BINE. CHIAR MULTUMESC. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Poate-s si o fantoma, cine stie? Nu e problema ta pe unde bantui eu sau de unde sunt.
Tu mai bine gandeste-te ca-i tii partea unui om care MINTE!!! Te inteleg ca vrei sa te dai si sa demonstrezi ca poti sa faci ceva, dar esti prea frenetic! Spui ca nu-l cunosti pe Sebastian, dar simt ca ai fi in stare sa-l urmezi si-n gaura de sarpe. De cand ai intrat pe forum, l-ai sustinut peste tot. Asta denota multe chestii. |
Re:
Quote:
knd mai cresti in varsta si gandire,kuta-ma |
Scuza-ma, nu sunt eu ala care spune ca BMWurile ursuletz sunt masini bune de casat si nu sunt eu ala care arunca in stanga si-n dreapta cu jigniri.
Oare cine e imatur in gandire... ?! :roll: Si... da, va uneste acelasi fenomen, aceeasi pasiune. Aceeasi pasiune ne uneste pe toti, ca doar de-aia suntem aici. Dar asta nu inseamna ca Sebastian e un exemplu bun de urmat. Nu cred ca stii (daca intr-adevar nu-l cunosti) ce-i poate mintea. Oricum, suntem offtopic, si Sebastian a ezitat sa-mi raspunda la o intrebare, cred eu, normala: pilotii licentiati de cine sunt reprezentati in \"discutia\" asta (cu iz de Bronx, Pantelimon sau alte cartiere \"rezidentiale\")? |
Re:
Quote:
din kte stiu,tu ne-ai luat p toti la rand si ne-ai etichetat ba kini,ba bagabonti,ba frenetici |
inkntat!
pai ei knd au auzit d masini d strada...confruntari p strada,s-au dat loviti... acum tre sa ma duc la o bauta,dar revin,sa mai sustin `liniutarii` ar trebui sa iesi si tu ...ma ala kre vrei sa mori repede :P pace |
pentru ce ati irosit 20 de pagini ? ca sa va certati ? certati`va pe messeneger , pm dar cred ca ati dat`o in off topic de vro 16 pagini incoace .
|
Quote:
Nu prea cred ca stau asa lucrurile si daca ar fii asa de usor nu ai mai avea loc de cate masini s-ar da. :wink: |
Daca de cei de 20 de ani .. v-ati luat , ca se baga in discutie si etc. nu vreau sa-mi imaginez ce-o sa-mi ziceti mie ... cert e CA ..
in 20 de nenorocite de pagini ! nu s-a discutat NIMIC concret .. numai cearta .. parca se doreau discutii constructive .. : / mie mi se pare o idee buna , ceva nou .. o sa fie frumos sa vezi ceva din \"partea aia\" vs .... kwx`u .. sau etc. :roll: CZR`ule .. lasa-i frate sa discute .. nu te mai certa cu toti .. n-are rost.. :/ te vedeam altfel : / |
| All times are GMT +2. The time now is 07:54. |
- Copyright 2026 4Tuning