![]() |
Re: Ne cuplam pt cumpararea de kituri Bixenoane ?
Mergem mai departe !
|
Foarte multumit de xenoanele care le-am achizitionat de la serban,
Dupa aproape 3 luni de cand le-am pus nu am primit nici un blitz din sensul opus si nici nu m-a oprit un echipaj de politie :) Si am trecut de foarte multe ori pe langa ei ... ( Parerea mea..am lasat farurile mai joase foarte putin .. nu exagerat ca sa nu deranjeze pe cei din sensul opus .. si se vede extrem de bine ) bixenon h4 8000K pt daewoo cielo Cumparati cu incredere .. merita fiecare leu! :) |
Si eu ma gandesc sa`mi cumpar,lafel pt cielo,dar nu stiu 6000 s`au 8000 d K?!diferenta ce e?puterea luminii s`au culoarea difera un pic?Altfel cat ma costa si pe mine un asemenea kit h4 6000s`au 8000k?
|
1 Attachment(s)
Convinge-te singur.
|
Quote:
Merci, pt recomandare, v-as fi recunoscator daca m-ati recomanda si pe sectiunea special facuta de aici: https://forum.4tuning.ro/606-feedback...eclamatii.html Quote:
Sunt pe stoc si aceste culori ! Quote:
|
Locatia atelierului este in sector 3 , Republica - Cartier 23 August(pct de reper Cora Pantelimon).
0724186590 / 0766900342 |
Salut,
Ce mai ai pe stoc? In principiu m-ar mai interesa un h4, 5000k, cum am mai cumparat in urma cu un an de la tine... ce preturi mai sunt?:D Atunci cumparasem varianta asta: Quote:
|
bixenon h4 6000k e 230 ron ? cum facem sa il iau ?
|
Quote:
da se poate si fara montaj nu ?
nu mi'ai raspuns la intrebare : costa 230 ron ? |
Quote:
Este orice tip pe stoc, suna pt mai multe detalii . Quote:
Da, montajul ti-l poti face singur, ba chiar primesti instructiuni in acest sens. Quote:
Promotie pt membrii forumului cu leduri cadou pt pozitii la montarea unui kit xenon pe masina dvs (doar sa spui ca ai citit pe forum) !!!
Single kit (H1,H3,H7,H11,HB3,HB4) de 35W sunt la : 130lei - fara garantie(clasa C calitate , balasturi analogice normale) 170lei - cu garantie 12luni (clasa B calitate , balasturi digitale normale) 230lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua) Bixenon kit(H4 sau H13) de 35W sunt la : 190lei - fara garantie (clasa C calitate , balasturi analogice normale) 230lei - cu garantie 12luni (clasa B calitate , balasturi digitale normale) 280lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua)\ Kituri de 55W(pt farurile cu lupa) am doar clasa A calitate cu balasturi ultraslim digitale la 280lei(single kit). Avem si leduri pt plafoniera,numar sau pozitii la pretul de : T10 led normale - 15lei perechea T10 led smd in capsula - 20lei perechea T10 led 5smd superflux - 25lei perechea T11 led 6smd supeflux (plafoniera) - 30lei perechea BA9S led 5smd superflux(pozitie, model cu soclu de metal) - 30lei perechea Montajul se poate face de dvs sau la noi la atelier in Bucuresti /Titan - sector 3 contra sumei de 50lei la kitul xenon(timp 1 ora) Ma puteti contacta la unul din nr de telefon : Cosmote - 0766900342 Vodafone - 0724186590 sau pe yahoo sau msn messenger cu ID-ul "serban_pc Xenon Ieftin |
De actualitate !
|
Oferta valabila !
|
Mai departe !
|
Quote:
pt astra g hatchback. .bec plafoniera spate, bec pozitie din bara la numar de inmatriculare, bec pozitii faruri(si daca ai si soclu) un pret. |
Quote:
|
Salutare,
Mai ai BiXenon H4 de 5000K? :) Am mai cumparat 2-3 seturi in treacăt de la tine şi mai vreau un set. Azi (sāmbătă) ajung prin bucureşti şi dacă tot sunt acolo...să o rezolv şi cu luminile. La ce preţ le mai ai? Multumesc. |
Quote:
|
Mai departe!
|
Prompt ,rapid ,calitate ,ieftin si serios RECOMAND cu incredere
|
1 Attachment(s)
na poftim :D nu e a mea, e SSD-ul la intalnirea nationala, a ajuns pe la Brasov acum... iti face reclama si acolo :P
|
Mergem mai departe in cautare de "nevazatori" !
|
H4 bixenon 5000k balast slim la ce pret le ai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning