![]() |
Re: Probleme politice
Quote:
|
Quote:
|
lasa ca vine S.O.S Castelu' 2......mai da HAda niste mici la 1 leu :lol: mai scapam de caini :lol:
|
Quote:
|
sa vedem daca mai face festivalu berii anu asta
|
Quote:
|
Fesivalul :censored:,ala-i festival?Cateva corturi cu bere indoita cu apa si tzigani indieni cu cd-uri si jucarele de balci?O invartitoare si mici(cine stie din ce or fi facuti)?Si dupa, ne mai laudam ca avem si zilele orasului.Da ,in octombire.Unii ar putea zice merci ca nu-s in ianuarie, da' sansele sa prinzi vreme oke atunci is mai mari ca-n octombrie.Nu am vazut sincer ceva organizat ca lumea aici de multa vreme.Week-endul asta, Zilele casteluli,cu ce difera de S.o.s. salvatzi castelul,sa-mi explice si mie careva, va rog frumos?Organizari de doi bani,pacat de decor( si ala oricum e lasat in paragina).Mi-e rusine de cine ne conduce. :anger:
|
Quote:
Singurul lucru bun acolo erau kurosi colaci :)) Miam yamaaaaaaaa!!!! |
Quote:
|
Mai cauta,fi perseverent ,is ascunsi ei pe acolo pe undeva,la fel ca Sfantul Graal,oar esti cavaler ce draq...:D
|
nici eu n-am vazut ,doar :mici,bere,pui la rotisor.........
|
sincer sa va zic au fost destui de buni micii de ieri :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo iar s-o facut hada de KKo aseara :lol: nu stiu daca ati observat (cei care ati fost) ,dar cand dadea numaratoare inversa a sarit de la 9 la 7 :lol: 10,9,...,7,6,5,4,3,2,1. :P |
Quote:
|
:lol: nu cred :lol: ,adica sigur nu ..sunt membru de cand cu campania si atat
|
apai numai fiti rautaciosi..pe vremea lu schiau nici atat nu se organiza..e un inceput sa speram ca pe viitor se vor organiza mai multe evenimente..
|
Adriene,te contrazic,tot aceleasi "festivaluri" s-au organizat si anu' trecut si acum 2 ani.Is de tata caca-oa.Din pacate primarul se schimba ,da bag de seama ca functionarii di la primarie is cam aceeasi :chainsaw:.
|
Quote:
|
Iara l-am vazut pe Hada ,umbla pe jos la ora 7:30 pe la mine prin fata blocului.:rolleyes2.E a doua oara cand il vad,sa fie un semn bun(incurajeaza mersu' pe jos,e ecologist?) sau e doar lipsa carnetului de conducere? :eyebrow:
|
Quote:
|
Poate da spargere la vreo masina de pe acolo :-P glumesc:-)
In e4 la bunemea "cica" vrea sa faca bloucurile adica sa puna polistiren is sa le vopseasca moka |
Quote:
|
Quote:
|
la mine in bloc unii nu o vrut sa semneze.. ce ratati.. ba robi o mai fost festivalu castelului?eu nu am auzit
|
Quote:
|
A fost si zilele calanului, eu am fost si am gasit kurosi colaci :D:peace:
|
Care cu cine votati? :D
|
Iar o inceput circul. Cu niciunul ca tati is hoti ;)
|
vand vot! 20 lei si votez cu cine vrei :-P
|
Quote:
|
Ma :censored::censored:pe aia de umbla cu stegulete in carduri de 10-20 de masini si blocheaza cele 3 strazi si 2 semafoare din metropola Hunedoara.:evil:
|
nu am cu cine votaaaa ..nu au facut nimik si nici cei care vor veni nu vor face ..cu paunescu?cu ce mo reprezentat el pe mine porcu?sa mearga la el in dolj,,fuck u romania!!votati cu Borbély Károly – UDMR merge la raliuri
|
:oops:Mama ce criteriu pertinent de a-ti alege un conducator :lemon:
|
N-ai pe cine vota...cum a zis si kedy tati is hoti si paduchiosi...probabil ma duc si votez pe toti, ori stau acasa si mi se rupe...depinde de starea de spirit in care o sa fiu si de vremea de afara ...mi se rupe de toti conducatorii ca-imi vine sa inchid topicul dar il deschide Dadi iar :)))
|
Inchide`l :)
|
BAAAAA sa nu care cumva sa mergeti sa votati.Stati acasa sau mai bine mergeti la o bere numai NU votati. Nici unu nu merita sa-l stampilezi ca sa-i mearga lui bine. STOP VOT !!!!
|
Daca nu votezi iti fura votul ....
|
merg la vot doar pt a consuma tusul pe hartiile cu porci ... deci nu votez pe nimeni ...si asa va sfatuiesc si pe voi ...
|
La asta ma gandesc si eu ca daca nu ma duc sa votez o sa puna ei stampila in locul meu
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning