Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

Gangstah 16-09-08 21:34

Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin

:?:Tre sa aflam unde au pus astia camerele k sunt curios dak raman fara permis k nu prea o ard regulamentar;)

El3ctr0n 16-09-08 21:37

auzii eu la radio...pe drumul european dintre craiova si sev...in fata localitatilor Fata cremeni...tamna si numai stiu unde...se vor pune 8 camere ...datorita gradului mare de accidente...se mai numeste si soseaua morti:P

DoDo NSL 16-09-08 22:09

gangstah .. imi corupi membrii :lol::lol::lol::lol::lol:
sau .. viitori membri ...
hai sa numai vorbim pe forum despre liniutze/curse ilegale/ chestii de genu ... va rog mult ...

Gangstah 17-09-08 13:10

Quote:

Originally Posted by El3ctr0n (Post 1758001)
auzii eu la radio...pe drumul european dintre craiova si sev...in fata localitatilor Fata cremeni...tamna si numai stiu unde...se vor pune 8 camere ...datorita gradului mare de accidente...se mai numeste si soseaua morti:P

Ms frate k eu sincer ma speriasem un pic k au pus si in oras(cel putin asa am auzit).dak nu sunt in oras tre sa ne intalnim intr-o seara sa vedem ce mai pot masinile.:rolleyes2:rolleyes2

DoDo NSL 17-09-08 16:10

las` ma stai chill ca nu au pus pe --> :D <-- .. va dati acolo daca e...

DoDo NSL 17-09-08 20:43

3 Attachment(s)
sa uram cu totii bun venit celui mai nou membru in club :

Marian - MRK
BMW E39 2.0i VANOS
userul : El3ctr0n

idei de tuning multe ... o masina frumoasa care va face senzatie in curand ...
poze noi in curand ..

Welcome in the club Marian !!!

No SpeeD Limit ... Forever and Ever !!!

El3ctr0n 17-09-08 22:57

ms mult....va salut pe toti...!!! si abia astept urmatoarea intalnire:)

Lekio 18-09-08 14:51

bine ai venit Marian :) Sper sa ne vedem des la intalniri :) Bafta

El3ctr0n 18-09-08 16:24

MS Lekio o sa ne vedem la fiecare intalnire:)

ovidiu89 18-09-08 19:51

vad ca se misca bine treaba....app dodo an vazut ceva pe la avatar pana la urma te-ai facut sofer ai?:D

bix 18-09-08 23:02

ne vedem sambata la craiova

dolb 18-09-08 23:31

ce e la craiova?

ZerO_CooL 18-09-08 23:46

Viteza in coasta... https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/90010-20-sept-2008-viteza-coasta-bucovat.html

Razvansev 19-09-08 01:29

sal all...revine si pan`u cu ceva nou pe piatza :D un dvd alpine , si 2000 W RMS ...ceva poze....sa vb cu dodo :P

nxtaz 19-09-08 01:45

Quote:

Originally Posted by Razvansev (Post 1762905)
sal all...revine si pan`u cu ceva nou pe piatza :D un dvd alpine , si 2000 W RMS ...ceva poze....sa vb cu dodo :P

2000W RMS ??????????:shock::shock::shock::shock:

detaliaza te rog ce ai pe masina.

bix 19-09-08 15:16

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1762655)
ce e la craiova?

credeam ca u esti ala care sti tot dolb, dar observ va nu e bine sa ne insuram.....( nu va stricati viata asa de vreme :))) =))) ).

Gangstah 19-09-08 15:51

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1762921)
2000W RMS ??????????:shock::shock::shock::shock:

detaliaza te rog ce ai pe masina.

Un patefon si ceva cabluri de aparat de sudura:lol::lol::lol::lol:
Dar lasand gluma la o parte are omu o muzik infernala.......pana si mie imi place!!!Nota 20 pt Pan-Duru la capitolul muzik...si baga frate si u ceva poze k si eu dak nu vedeam eram curios:shock::shock::shock::???::?:

Gangstah 19-09-08 15:57

Quote:

Originally Posted by nxtaz (Post 1755566)
2.0 DOHC 2 carburatoare dublu corp.. 900 Kg . Masina e in proces de restaurare nu este in severin. Momentan sta in garaj.

Cum mai merge restaurarea??Sper k faci si u poze k sa vedem prin ce etape trece masinuta....si detalii:culoare,bla bla ......;);)

Gangstah 19-09-08 15:59

Apropo...welcome Electron........ne vedem la intalnire si stam de vrajala!!!poate facem si ceva nebunii cu masinile k nu am mai facut de mult!!!

bandeanradu 19-09-08 16:00

ce ciuda mi pe voi ...:))))

Gangstah 19-09-08 16:01

Dodo ai editat frate filmu' ala cu masinile???Trebuia sa faci nu stiu ce capodopera si vad k nu mai zici nimik de el si am zis sa nu te las sa uiti de tot:cry:;):cry:;):cry:

Gangstah 19-09-08 16:01

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1763848)
ce ciuda mi pe voi ...:))))

De ce???:?::?:

bandeanradu 19-09-08 16:43

pai tot petreceri , intalniri .. masini frumoase .. va mai trageti ... toate alea .. nu va prea plictisiti ;)) aici la mine in oras .. bate vantu` :)) is curios ce si cum e in tg-mures acu cand ma duc la faculta

Gangstah 19-09-08 18:50

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1763963)
pai tot petreceri , intalniri .. masini frumoase .. va mai trageti ... toate alea .. nu va prea plictisiti ;)) aici la mine in oras .. bate vantu` :)) is curios ce si cum e in tg-mures acu cand ma duc la faculta

Nu e chiar asa frumos pe kt pare pt k nu toata ziua ne intalnim si ne tragem ,dar si atunci knd o facem ne asiguram k e bestial!!!;););)

dolb 19-09-08 19:15

Quote:

Originally Posted by bix (Post 1763733)
credeam ca u esti ala care sti tot dolb, dar observ va nu e bine sa ne insuram.....( nu va stricati viata asa de vreme :))) =))) ).

bixule..ti-am zis.. mi-am luat mainile dupa nsl :)

DoDo NSL 20-09-08 00:57

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1764236)
Nu e chiar asa frumos pe kt pare pt k nu toata ziua ne intalnim si ne tragem ,dar si atunci knd o facem ne asiguram k e bestial!!!;););)

hehehehe .... e bestial Gangastah ... liniutzele sunt mereu o placere..
binenteles...nu e asa frumos ... cand nu accepti cu un 1.9TDI , si modificat ... o liniutza cu un 0.8 de firma (Matiz de la ADRIA :oops: cu toate geamurile deschise ..) :lol::lol::lol::lol:

sau ... cand iei bataie de la una care urmeaza sa`si faca majoratu .. un 1.4 MPI simplu cu o liniutza de benzina :lol::lol::lol::lol:

inca o intalnire reusita ...

DoDo NSL 20-09-08 00:59

pentru urmatoarea intalnire ... s`au lansat cateva provocari ... acum sa vedem cine le accepta ...

Espace vs. ______________
Dacia vs. ________________
Golf 4 1.4 MPI vs . ________

Gangstah ... ai sansa sa`ti spele onoarea ...

El3ctr0n 20-09-08 05:41

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 1763844)
Apropo...welcome Electron........ne vedem la intalnire si stam de vrajala!!!poate facem si ceva nebunii cu masinile k nu am mai facut de mult!!!

ms man...ms la toata lumea...si abia astept urmatoarea intalnire...si sa vedem si cine e cel mai bun

El3ctr0n 20-09-08 05:43

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1764964)
pentru urmatoarea intalnire ... s`au lansat cateva provocari ... acum sa vedem cine le accepta ...

cu espacele fac eu:P

Gangstah 20-09-08 21:06

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1764962)
hehehehe .... e bestial Gangastah ... liniutzele sunt mereu o placere..
binenteles...nu e asa frumos ... cand nu accepti cu un 1.9TDI , si modificat ... o liniutza cu un 0.8 de firma (Matiz de la ADRIA :oops: cu toate geamurile deschise ..) :lol::lol::lol::lol:

sau ... cand iei bataie de la una care urmeaza sa`si faca majoratu .. un 1.4 MPI simplu cu o liniutza de benzina :lol::lol::lol::lol:

inca o intalnire reusita ...

Fratilor tin sa mentionez k nu am luat-o de la nici un 1,4 mpi si dak ai probleme cu dioptriile vezi k au astia un doctor oftalmolog bun la sanatatea!!!
Si nu am ajuns asa fraier incat sa ma trag cu matizuri:))....cu ala ma trag cu bicicleta:))

Gangstah 20-09-08 21:12

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1764964)

Poate ma trag cu golfu ala mpi si dupa aia o sa-i mai dau odata rusine oricui de data trecuta,dar nu ne mai tragem pe curba sa vada tot chioru cum sta treaba si nu pe drum de tara ...eventual undeva sa ne filmeze si radaru sa nu vada chioru altceva:)

Gangstah 20-09-08 21:20

A....si vreau sa va spun k benzina e mai nebuna k motorina....
M-a facut si ala cu solenta de 1,4 si la plecare si la finish....dar restu doar au plecat inaintea mea k la finish nu prea au mai ajuns cu toata tabla p masina...

bandeanradu 20-09-08 21:26

eu m-as da cu tine ... 1.4 MPI vs 1.4MPI (golan) :D:D:D da trebe sa le schimb caucicurile de pe fatza ca .. is prastie :))

Gangstah 21-09-08 20:19

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 1766351)
eu m-as da cu tine ... 1.4 MPI vs 1.4MPI (golan) :D:D:D da trebe sa le schimb caucicurile de pe fatza ca .. is prastie :))

Si eu m-as trage dar stai si departe si cauciucurile mele sunt opinci....:rolleyes2:oops:

DoDo NSL 21-09-08 21:09

las` Gangstah ca te tragi cu baietzii din oras ...
sunt destui cu Logan care vor sa se ia ...

dolb 21-09-08 22:47

bai... nu gasiti si voi alt loc sa discutati chestiile astea? totusi e un forum public monitorizat de politie !

DoDo NSL 21-09-08 22:49

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

lasa`i ma ca sunt de`ai nostri :lol::lol::lol::lol:

pot sa se uite cat vor ... a spus cineva ora/data/locu ?

dolb 21-09-08 23:01

nu conteaza, ora data locul... ei doar vor sa stie intentia si trec la atac si crede-ma .. nu o sa va placa! pt ca la noi la tgv s-au anulat multe tentative d'astea pt ca se discuta asa ceva pe forum! si in plus este sectiunea NSL ... gandeste-te ca ei merg pe mentalitatea, NSL = curse ilegale :) sper sa intelegi ce vreau sa zic! .. va sugerez sa va faceti un forum PRIVAT pe care sa il stiti doar voi, membri, ( cum avem noi ) si acolo puteti discuta ce vreti ca nu vede nimeni...decat voi :)

Gangstah 21-09-08 23:15

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1768057)
nu conteaza, ora data locul... ei doar vor sa stie intentia si trec la atac si crede-ma .. nu o sa va placa! pt ca la noi la tgv s-au anulat multe tentative d'astea pt ca se discuta asa ceva pe forum! si in plus este sectiunea NSL ... gandeste-te ca ei merg pe mentalitatea, NSL = curse ilegale :) sper sa intelegi ce vreau sa zic! .. va sugerez sa va faceti un forum PRIVAT pe care sa il stiti doar voi, membri, ( cum avem noi ) si acolo puteti discuta ce vreti ca nu vede nimeni...decat voi :)

Las k dak chiar vor sa prinda p careva nu tre sa ne monitorizeze forumurile...ci doar sa gaseasca vreun prost cu gura mare si sa-i dea ceva(bani sau amenzi) si afla tot!!!
Asa k stai frate calm k nu te ia nimeni la parnaie k din cate am inteles in discutia ta cu bix park iti luasei mana de pe NSL!!!;):oops:;);):oops:

bandeanradu 21-09-08 23:18

pol de la mine din oras nu are treaba cu mine :)) sunt pe o mana cu ei :x si cei din judetul mures .. nu prea cred ca monitorizeaza exact threadu asta .. deci nu imi fac griji =)) eu vroiam sa ma trag cu gangstah daca intram in sant in noroi .. sau invers
la ce va gandeati ? Doamneeee

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning