![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
:?:Tre sa aflam unde au pus astia camerele k sunt curios dak raman fara permis k nu prea o ard regulamentar;)
|
auzii eu la radio...pe drumul european dintre craiova si sev...in fata localitatilor Fata cremeni...tamna si numai stiu unde...se vor pune 8 camere ...datorita gradului mare de accidente...se mai numeste si soseaua morti:P
|
gangstah .. imi corupi membrii :lol::lol::lol::lol::lol:
sau .. viitori membri ... hai sa numai vorbim pe forum despre liniutze/curse ilegale/ chestii de genu ... va rog mult ... |
Quote:
|
las` ma stai chill ca nu au pus pe --> :D <-- .. va dati acolo daca e...
|
3 Attachment(s)
sa uram cu totii bun venit celui mai nou membru in club :
Marian - MRK BMW E39 2.0i VANOS userul : El3ctr0n idei de tuning multe ... o masina frumoasa care va face senzatie in curand ... poze noi in curand .. Welcome in the club Marian !!! No SpeeD Limit ... Forever and Ever !!! |
ms mult....va salut pe toti...!!! si abia astept urmatoarea intalnire:)
|
bine ai venit Marian :) Sper sa ne vedem des la intalniri :) Bafta
|
MS Lekio o sa ne vedem la fiecare intalnire:)
|
vad ca se misca bine treaba....app dodo an vazut ceva pe la avatar pana la urma te-ai facut sofer ai?:D
|
ne vedem sambata la craiova
|
ce e la craiova?
|
|
sal all...revine si pan`u cu ceva nou pe piatza :D un dvd alpine , si 2000 W RMS ...ceva poze....sa vb cu dodo :P
|
Quote:
2000W RMS ??????????:shock::shock::shock::shock: detaliaza te rog ce ai pe masina. |
Quote:
credeam ca u esti ala care sti tot dolb, dar observ va nu e bine sa ne insuram.....( nu va stricati viata asa de vreme :))) =))) ). |
Quote:
Dar lasand gluma la o parte are omu o muzik infernala.......pana si mie imi place!!!Nota 20 pt Pan-Duru la capitolul muzik...si baga frate si u ceva poze k si eu dak nu vedeam eram curios:shock::shock::shock::???::?: |
Quote:
|
Apropo...welcome Electron........ne vedem la intalnire si stam de vrajala!!!poate facem si ceva nebunii cu masinile k nu am mai facut de mult!!!
|
ce ciuda mi pe voi ...:))))
|
Dodo ai editat frate filmu' ala cu masinile???Trebuia sa faci nu stiu ce capodopera si vad k nu mai zici nimik de el si am zis sa nu te las sa uiti de tot:cry:;):cry:;):cry:
|
Quote:
|
pai tot petreceri , intalniri .. masini frumoase .. va mai trageti ... toate alea .. nu va prea plictisiti ;)) aici la mine in oras .. bate vantu` :)) is curios ce si cum e in tg-mures acu cand ma duc la faculta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
binenteles...nu e asa frumos ... cand nu accepti cu un 1.9TDI , si modificat ... o liniutza cu un 0.8 de firma (Matiz de la ADRIA :oops: cu toate geamurile deschise ..) :lol::lol::lol::lol: sau ... cand iei bataie de la una care urmeaza sa`si faca majoratu .. un 1.4 MPI simplu cu o liniutza de benzina :lol::lol::lol::lol: inca o intalnire reusita ... |
pentru urmatoarea intalnire ... s`au lansat cateva provocari ... acum sa vedem cine le accepta ...
Espace vs. ______________ Dacia vs. ________________ Golf 4 1.4 MPI vs . ________ Gangstah ... ai sansa sa`ti spele onoarea ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si nu am ajuns asa fraier incat sa ma trag cu matizuri:))....cu ala ma trag cu bicicleta:)) |
Quote:
|
A....si vreau sa va spun k benzina e mai nebuna k motorina....
M-a facut si ala cu solenta de 1,4 si la plecare si la finish....dar restu doar au plecat inaintea mea k la finish nu prea au mai ajuns cu toata tabla p masina... |
eu m-as da cu tine ... 1.4 MPI vs 1.4MPI (golan) :D:D:D da trebe sa le schimb caucicurile de pe fatza ca .. is prastie :))
|
Quote:
|
las` Gangstah ca te tragi cu baietzii din oras ...
sunt destui cu Logan care vor sa se ia ... |
bai... nu gasiti si voi alt loc sa discutati chestiile astea? totusi e un forum public monitorizat de politie !
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
lasa`i ma ca sunt de`ai nostri :lol::lol::lol::lol: pot sa se uite cat vor ... a spus cineva ora/data/locu ? |
nu conteaza, ora data locul... ei doar vor sa stie intentia si trec la atac si crede-ma .. nu o sa va placa! pt ca la noi la tgv s-au anulat multe tentative d'astea pt ca se discuta asa ceva pe forum! si in plus este sectiunea NSL ... gandeste-te ca ei merg pe mentalitatea, NSL = curse ilegale :) sper sa intelegi ce vreau sa zic! .. va sugerez sa va faceti un forum PRIVAT pe care sa il stiti doar voi, membri, ( cum avem noi ) si acolo puteti discuta ce vreti ca nu vede nimeni...decat voi :)
|
Quote:
Asa k stai frate calm k nu te ia nimeni la parnaie k din cate am inteles in discutia ta cu bix park iti luasei mana de pe NSL!!!;):oops:;);):oops: |
pol de la mine din oras nu are treaba cu mine :)) sunt pe o mana cu ei :x si cei din judetul mures .. nu prea cred ca monitorizeaza exact threadu asta .. deci nu imi fac griji =)) eu vroiam sa ma trag cu gangstah daca intram in sant in noroi .. sau invers
la ce va gandeati ? Doamneeee |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning