![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
Quote:
Asteapta sa inveti sa tii volanul intai si dupa vreo 30.000 - 40.000 km facutzi corect mai stam de vorba prietene... |
stai frate linistit ca am glumit...:D
crezi k io-s ca pustanii aia care de abia asteapta sa ia carnetu si sa plece de-acasa cu dacia parintilor si s-o rupa prin aeroporturi? nici nu stiu dak o sa fac ce faceti voi...in orice caz...foarte rar... gandeste-te si tu...daca vroiam sa fac d-astea nu veneam pe la intalnirile voastre sa va "vizionez"? ;) |
7 Attachment(s)
o masina...este "in trecere" ca sa zic asa...
650 horses |
adevaratul Porsche dupa mine. asta e cel care imi place cel mai mult.
|
gata...de azi Porshu e ploiestean. :D :D :D uraaa!!!
|
sa intzelegem ca a intrat in posesia ''unchiului''?;)
|
da dar "nu mai spune la nimeni"...:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Exact! Cand mai intreaba cineva care-i cea mai shmekera masina din Ploiesti..., Porsche-ul este. Pacat ca nu se da..., desi n-ar avea cu cine! Dar la Bucuresti ar gasi destui rivali!
|
Stiti voi vorba aia...oricat ai incerca, n-o sa ai ce-i mai bun! Mereu o sa aibe altcineva ceva mult mai "tare"...:D
De ex. iti iei un mobil smecher...si te duci undeva sa bei un suc...si scoate altu un mobil si mai tare si-l pune pe masa...:D Asa si cu masinile...om zice noi ca face si ca drege Porsche-u dar cine stie...poate are cineva un Trabant care arata neingrijit la exterior dar sub capota are un V12 biturbo...facut din aluminiu...sasiu rigidizat...suspensii sport...:lol: Asa k n-o sa putem spune niciodata ca masina X e cea mai puternica din Ploiesti...doar daca verificam toate masinile din Ploiesti...:rolleyes2 |
Te contrazic aici.
Ploiestiul e un oras mic. Daca tragi o bashina afla tot orasul... La noi n-are cum sa existe masini atat de puternice fiindca daca ar exista am sti. Nu-mi spune ca tu, daca ai avea un W12 sub capota l-ai tine numai in curte, ai merge foarte incet cu el... nu l-ai ambala..., si tot te-ai da de gol ca n-ai cum sa nu auzi macar la semafor ca omu are 8, 10 sau 12 "copii la masa". Ii auzim pe aia 6 cilindri care sunt mai frecventi prin oras, d-apai sa auzi d-astea mari... Si-apoi faza cu V12 din aluminiu pus pe trabant :lol:, bai man, ar arata ca un dric cu coshciucugul in el fiindca n-ar mai avea loc nimic inauntru, nici macar scaunul soferului :lol: |
4 Attachment(s)
facuta cu gust:o
|
era si in intr-un nr din cox , Fordu Focus asta ... mie personal mai mult imi place cel vechi ... fata de acesta stok ... anyway nice tuning
|
Focusul ala e dragutz rau. pacat ca din cate am auzit are 1.6. cica e editie limitata Jeans. e facut de Ford direct asa.
|
asta nu e cumva Ford Focus ST?
|
nu.... cauta editia limitata Jeans, sau Blue Jeans...
|
Offtopic !
|
editia Jeans e "produsa" de Colina Motors, era cam nasol daca iesea asa din fabrica (bara spate vine un pic mai jos ca pragurile, stickerul cu jeans e lipit stramb :) )
|
1 Attachment(s)
decapotabila :rolleyes2
|
Si mai e una bej ;) dar aia nu e decapotabila.
|
Cat mai putzine comentarii si cat mai multe poze aici,va rog.
Pozele incercam sa fie de calitate.Adica din cat mai multe unghuiri, calitate imaginilor cat mai clara(cat e posibil).. si masinile sa fie din PLOIESTI |
6 Attachment(s)
Attachment 190282
Attachment 190283 Attachment 190284 Attachment 190285 Attachment 190286 Attachment 190287 Am vazut in seara asta pe la ofelia un GMC (cred) ...si m-am gandit sa-l postez aici : - aripi umflate - bari modificate - masca modificata - scaune sport - jante si gume URIASE ! pacat de calitatea pozelor, dar atat aveam la dispozitie la momentul respectiv, daca o mai vad si maine ii fac niste poze calumea... |
3 Attachment(s)
...............
|
Prodigy
Eu apreciez efortul pe care tu il faci aducand poze aici, dar pe topicul asta trb poze de calitate/din mai multe unghiuri/clar ... si masinile sa fie din Ploiesti Ce ai pus tu mai sus sunt poze "vanate" :D |
Quote:
|
vorbeste cu ei(proprietarii), spune-le sa te lase sa faci niste poze
masinile trb sa fie ceva mai special asa, ori sport/tunat/rar vazut... app, vezi ca poze cu fiatu mov e pe 2 pag in urma ;) aa .. si sa le scoti nr alta data ;) |
4 Attachment(s)
Una care mia placut super mult
|
Quote:
|
Psssst...............numai spune la nimeni e adevarat poza am facuto acum ceva timp in zalau dar pe la noi se poate intelege pe la noi prin tzara
|
=)) Off topic : chiar are dreptate :)
|
Quote:
|
eu :) ... ce am zis eu nu avea legatura cu topicul ... oricum are dreptate :) :D
|
Quote:
|
Quote:
hai gata cu offtopicul |
o da!!! :lol: :lol: :lol:
e un sl500 sau 600 negru prin oras..cu badge-uri de AMG...:lol: DAMN FAKER...:rolleyes2 se vede dupa tobe...si bara fatza...& multe alte chestii. |
Quote:
|
gri inleasing zici tu? :D
i-auzi "Alex moto"!!! :lol: da...am ceva cu masinile gri in leasing...mai ales Passat-urile...prietenii stiu dece! |
ve veni se pare un S600 biturbo AMG sau Brabus... prin oras in sapt viitoare....
|
marfa dak e real si nu fake.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning