![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
Felicitari pentru ambitie si pentru rezultatul "final". Mi-am facut timp si am citit toate posturile si am ramas placut surprins de pasiunea ta pt babuta. Insa un singur sfat pot sa iti dau pentru a imbunatati look`ul acestei masinute : schimba placuta de inmatriculare ca cea actuala pare a avea 100 de ani si 500 de accidente si arata de mai mare rasul.
Bafta si sper sa nu te superi.;) |
TwentyOne, multumesc mult pentru fotografii. sant foarte reusite, pacat ca nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor.
manumeciu, ai dreptate, dar as prefera sa o las asa mai muncita, ca nu vreau sa ma stie militia dupa numere.cine stie, poate cu timpul se mai duce si scrisul...mersi pentru urari, daca m-as fi suparat pentru o opinie as fi cel mai mare carnat.si asa forumul asta zici ca e mezelarie :) |
2 Attachment(s)
niste pozili mai recente.
multumesc pozarului |
in spate akolo cine era dany ;))
|
acolo era al 2 lea motor de propulsie, cel economic cu pedale
|
nu cred ca poate dani sa pedaleze atat de tare :))
|
nu a zis nimeni nimic de viteza, doar economie
|
6 Attachment(s)
fotografii pescuite azi.multumesc pozarilor
|
frate cred ca ai cel mai frumos mk1 din tara la ora actuala. pentru mine sincer ete! bafta in cont si nervi de otel, si daca se poate fa`l si mai.... cum vrei u :)
|
ma bucur ca mai sant oameni carora le plac vechiturile astea si apreciaza munca depusa.
treaba e ca de o vreme au inceput sa-mi umble niste idei in cap cam dubioase in legatura cu masina asta.incerc sa ma abtin sa dau jos vopseaua si sa-i trag un rat look. |
Potole-te :)...te-au luat nervii? Ai uitat pt ce ai facut masina? Sa se miste bine la grupa ei.....deci baga mare pe partea propulsorului :)
|
Quote:
|
domne ajuta sa am si eu flansele alea pentru dellorto si pastile de culbutori ca sa pot pune axa, si cred ca am sa stau linistit in grupa.pana in primavara oricum se pare ca e sezon mort, si la ilegale nu prea mai mi se pare tentant, poate doar cu prieteni.
|
care e treaba cu rotile pe spate sau cel putin cu aia de pe dreapta k mi se pare ca sta un pic cam inclinata sau e de la poza :-?
|
am vazut si eu duminica masina live,foarte frumoasa,bafta si dai inainte cu motorasul ala
|
A dat intr-o groapa maareeee.....
|
de fapt a fost doar un mod de prezentare.rotile sant ok .
|
masina a fost cea mai tare de la 4TF, singura care mi-a placut, felicitari pentru ce ai realizat si pentru vopsea.....
|
Felicitari pentru masina,inca nu am apucat sa te vad in ea live,decat in cealalta cotoarba,mica balena :)
Sper sa apuc sa ii vad si eu vopseaua mai de aproape ca din poze e impecabila :) Numai bine....si de-ajuns atata Show...It's time for more GO ;) |
dar vai ce maisna
faci curse cu ea? masina va fi pregatita de drift si daia are rotile asa omu in loc sa ii punem vr6 viseaza la combinatii cu 1.8 care nu vor fi gata niciodata te pup draga |
nu imi pun Vr6 pentru ca masina e prea usoara de spate.in plus la legale cu vr6 mi-o fur la greu.bani de vr6 nu am.cam astea ar fi argumentele...
ce exprimare de gay ;) |
cred ca si-a aprins pasiunea de cand a stat in spatele tau la poze :lol:
|
4 Attachment(s)
apropo` de rat rider
|
Cu vr6 ti-o furi dar cu 1.8 nu?
Daca nu ai bani de vr6 incearca un g60:) |
G60... cred ca e unul dintre cele mai stricacioase motoare (sau cele mai nereusite compresoare)
|
Quote:
|
A sarit coarda sensibila :D
|
nu are rost sa vorbim de coarde s-ar putea sa te supere adevarul
|
un g60 scoti compresoru si pui turbo :D
|
hai bre nu va mai opariti asa.
BULETT, cu VR6 intri in alta grupa ma, cu alte masini, de aia ti-o furi. Daca da Dumnezeu sanatate si putere de munca poate la anul 1,8 asta poate va sta langa VR pe 402m.Intai fapte, nu vorbe! |
Distributia e cheia :D
Stii ca sunt aici daca ai nevoie de un etalon. Si mai nou avem propriul nostru VR6 de 2,9 cu care sa ne comparam. |
momentan eu nu are rost sa incerc, dar ala mic sigur e tentat de un vr6.Cine e cetateanul?
|
Kiki .
|
Quote:
|
luati-va ma golfuri1, iete ce rezistente sint : https://www.youtube.com/watch?v=PNk4W...eature=related
|
a trecut ceva timp de la expozitie, acolo am vazut-o, vreau sa te felicit pt pasiunea ta pt golf 1, in principiu a iesit bine,ca look, dar in nici un caz la finisari. mie mi s-a parut stramba cam peste tot, fara suparare, dar fara exigenta nu avem calitate! nu stiu unde ai vopsit-o sau cine a tras chit pe ea, dar nu a iesit deloc bine, bani aruncati pe fereastra. Si nici ornamentele de plastic de la aripi, pe care le-ai vopsit nu mi-au placut. de efect ari fi fost daca le roluiai, era cu totul altceva!
in rest...buna alegere a culorii, farurilor, buza,masca... bafta in continuare! |
Nu erau ornamente din plastic alea, erau prelungiri din metal.
Cat de tigan sa fii sa pui tiganii d-alea de plastic si sa le vopsesti culoarea masinii??? |
Quote:
|
aripile sunt evazate cu tabla mult mai mult decat originalu cu roluit nu ar fi iesit asa mari niciodata:))
peste care s-au pus ornamentele originale de pasaje de vw dar vopsitoru ala si-a batut joc de finisaje din pacate momentan nu am auzit de vre-un vopsitor bun care sa stie sa dea chit pe o masina curatata la tabla care mai are si 30 si ceva de ani |
8.11.2008 puteti veni la PORSCHE VEST 1 ( militari . soseaua de centura ) este intalnire vw ... sunteti asteptati cu toate modelel de vw.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning