![]() |
Re: E46 - black
3 Attachment(s)
jantele sunt pe 17"..
AZEV M.. 8,5j toate 4, gume pe fatza = 215/40 gume pe spate = 245/35 poze nam facut cu ele pe masina.. dar o sa fac maine... cam astea sunt jantele... |
SUPERBEE dau excelent si pe pisica si pe e46 si eu tot dinastea o sa mi pun cand o iau..astept poze cu ele pe masina
|
Frumoase jante;) sa ai grija de ele...si hai sa vedem poze cu ele pe masina:D bafta!
|
7 Attachment(s)
new pict..
my black-beauty 8) |
Arata super dar masina cere urgent alte semnale:D
|
criminale jantele .. foarte bine arata
da ce semnale urate ai yeach :P :)) p.s. mi se pare mie sau pare mai ridicata pe fata decat pe spate ? |
Las ca vin alealalte mai putin, sa ajung eu din strainatati :)).. Masina arata....pizd0s :D
|
Felicitari, arata super bine! Bafta in continuare!!!
|
aaronel mersi, tre sa vina si alea... :)
mixed ... ai ochi de shoim... :) sta mai ridicat din cauza gumelor.. dar ma duc sa ridic putin si spatele sa fie la linie... seba ... misca-te odata ca am reclamatii... 8) time2jet - :) mersi! urmatoru pas... bara pe fata de m-pachet II ... 8) |
Ma nene, deci arata bestial masina, ce pot sa zic...
Initial voiam sa blamez alegerea, anvelopelor, si a dimensiunii jantelor... dar au iesit grav rau... Bv inca o data. |
Arata super cu jantele astea... Alte semnale si un m-pachet, si en eleron din ala micut..
|
dau f bine jantele...nu ma asteptam
felicitari!!! |
Super bine arata MAsinuta. SI jantele dau foarte bine pe ea.
|
3 Attachment(s)
ma bucur ca va place..
si apreciez sustinerea.. eleronu ala mic de M si cel de pe luneta sunt pe drum.. mai bara fata de M II si semnalele normal... eventual o evacuare de 3.0i sau vad eu, si ma opresc cu exterioru ca sa nu o dau in tiganie.. o amintire... cum era la inceput dupa ce iam pus folia... :rolleyes2 |
Era urat :))
|
cat au costat jantele fara cauciucuri?
si cu cauciucuri ?:D |
jante au fost 550e.. in cutie, noi, cu prezoane, valve si tot ce trebe, sigilate..
gumele inca 100e... si nu sunt de un sezon... chiar au "carne" :) 650 tot echilibrat, montat.. asa cand zici pare mult.. dar tinand cont ca sunt noi si gume f bune... merita daca vrei, pot sa vb. cu tipu sa-ti aduca si tie.. |
Mie...mie cand imi gasesc Golf :D
|
3 Attachment(s)
Poze spion:))))
Frumoase jante ti-ai luat! Felicitari;) |
unde ai fost omule? :D
vezi ca in prima poza te-ai turnat.. erai intr-un tricou alb.. sapca alba.. pantaloni 3sfert... erai acolo cand am parcat?! sau ?! |
Am fost acolo si cand ai parcat....
si nu , nu mam turnat:))) prima poza o facuto colegu....si dupa am incercat eu sa fac dar vad ce degeaba se vede super aiurea la tel 5 mpx..... mai bine faceam eu cu 2 tot aia era.... |
ce nai dat cu o piatra ceva... sa te recunosc :D
|
caius frumosa masina..:D..si jantele superbe;)...eu is cu prima poza:lol:..eram cu mareo si team spionat..:D
|
mersi :)
ati stat ca rechinii.. frumos.. |
ce cazan ai mai caiussss...... :lol:
Super bine dau jantele, macar tine-le pe astea putin mai mult decat pe precedentele .....:lol: |
iese frumos si cu mult stil, la fel ca toate masinile care le-ai avut pana acum.
fain fain:) |
vad ca ai pus nr pe fatza acum vrei sa te recunoasca lumea :-):-)
|
bmwaldo.. da, mersi.. arata bine carutza.. :) jantele le tin putin mai mult ca sunt NOI :D
valib.. ms! lau.. ba nr. pe fata l-am pus ca mam tiganit de 2 ori deja cu politia pt. el.. si e mai ok asa.. poate il dau jos cand pun bara de M 8) |
Caius, ti-au ajuns semnalele in Germania. Pentru Mixed am trimis mail sa vad daca mai are si sa mai trimita un set. Ne vedem in Romania peste 1 saptamana :D
|
Quote:
|
da ba... dar fusta aia de alpina nam gasito niciunde..
asa ca.. ma trag pe dorsal si pun o bara de M .. :D |
Quote:
|
am o intrebare/nelamurire..
daca vreau sa pun navi 16:9 .. mai trebuie ceva ajustari in afara de mutatul climatronicului... ? citeste cd.. audio sau mp3 (egal) doar "unitatea" ? |
Vrei sa pui navi originala? 16x9? in cazul asta nu, nu trebuie nici o ajustare, decat scoti radio muti climatronic-ul si bingo, pui navi original.
|
bad look .... superba masina ... te apreciez pt ceea ce ai facut . cred ca cel mai frumos E46 in 4 usi de l-am vazut. Multa bafta
|
razvane .. ma gandesc ca pica la fix dar eu ma refeream daca functioneaza fara magazie de cd sau altele.. pentru ca nu vreau sa-l pun acolo doar ca design..
bitzucv9 ... mersi! nu e cel mai frumos... dar arata bine 8) |
nu ma poate ajuta careva cu un sfat?
nu a montat nimeni navi 16:9 pe e46 ? de mutat nu e problema.. doar vreau sa stiu daca functioneaza fara magazie de cd.. |
Din ce am vazut eu, navi oem 16x9, are cd player incorporat, (din ce am vazut insa s-ar putea sa ma insel) in alta ordine de idei, nu trebuie sa decupezi nimic, si vine fix.
Insa vin si te intreb, de ce nu-ti cumperi, o navigatie aftermarket, care face mult mai multe decat cea originala? |
dar sunt si anumite navi cu caseta.. din cate stiu eu..
imi place mai mult cea oem .. si logo cu BMW cand e stins.. mai am putin la exterior si dupaia imi caut un navi.. daca pun bara pe fata pe m pachet 2 .. o sa fiu nevoit sa o ridic putin de bot si nu prea vreau... stie careva de fusta aia de alpina ? |
O dai si pe asta:rolleyes2 ?.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning