![]() |
Re: Renault 5 GTT Big Frenky
cata incredere sa ai intr-un regulator de 20 de ani?.....sa nu te lase pe autostrada la 200+
|
pai daca e de renault te lasa dar daca e de la alta masina se schimba situatia oricum presupun ca e de la bosch firma aia care face bormasini si telefoane
|
mai face si flexuri :)
chiar si electrocasnice ... poate merge un regulator de presiune de detergent lichid |
Am luat si eu unul de curand, cu 40$ inclusiv transportul, astept vremea mai buna sa il montez il locul celui original.
|
scuze de offtopic....insa nightdevil.....ai putea sa imi spui te rog ce bujii folosesti? k vreau sa imi iau niste bujii bune...ma gandeam la cele cu 2 electrozi...or fi bune pt renault?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
incercam sa ne pregatim de pitesti .. poate facem o figura frumoasa :)
|
Quote:
|
man, imi pare sincer rau ca nu ne-am dat la Pitesti, dar mi-a parut bine ca ne-am cunoscut; super baiat.Poate le incercam la Constanta sau inainte pe aici pe la noi.
|
4 Attachment(s)
http://px5.sfstatic.com/thumbs/0000/63/61/643616.jpgLibere pitesti Ms mult man si mie i-mi pare rau dar asta e astea sunt cursele la noi ..bafta incontinuare ..
|
Sper ca a mers ceas masina...ai vre'un timp pe cei 390m ?
|
Quote:
|
Stiu,stiu...:lol:
Urmaresc subiectul pe dragracing point ro |
pai ai scos timpi mai buni ca mine, eu am scos 14,13;ma faceai lejer daca te dadeai
|
Scorpio....nu vreau sa iti subestimez masina.....dar parerea mea personala e ca iti mai trebuie una alta ca sa poti fii cu cel putin 1 m in fata lui la finish :)
|
Quote:
|
Pentru mine e o onoare sa fiu catalogat unul dintre favoriti, am spus in nenumarate randuri ca imi cunosc masina si limitele...si cel putin sambata nu cred ca faceam fata. Ultima data cand am avut probleme cu ea se pare ca am pus distributia aiurea, eram prea enervat sa remediez problema si am lasat-o asa :) deci avansul e haotic. S-a zvonit pe la Bucuresti ca am axa de curse si cutie de viteze de curse......adevarul e altul....am AVUT axa de curse iar cutia de pe masina e 100% stock, inclusiv ambreajul. In urma discutiilor pe forum eu am hotarat sa ii las pe cei mari sa de intreaca la liniute....deci la orice evenimet de gen eu voi participa doar ca spectator. Toata atentia mea se va indrepta spre vtm-urile de amatori. Va urez bafta la amandoi si astept rezultatul mult asteptatei curse :)
|
pai asta zic si eu:Frenky sambata era mai rapid, pacat ca nu s-a dat.Sincer ma bucuram mult mai mult sa fiu locul doi sub el decat sub buick.Cum zicea si Ma men, intre noi nu e competitie, e doar dorinta de a ne da intre cei mai buni la momentul actual ca sa nu fim furati la timpi , ceea ce s-a si intamplat cu ocupantul locului 1.
Si eu am avut ambreaj stock, si intotdeauna voi ridica capota la cerere: am axe, carburi, un LSD improvizat si jiglere mari.Atat. |
Scorpio noi suntem cu tine !!!! :D:D:D
Sa ne vedem cu bine toti la legale de 2 mai..si poate o bauta dupa sa sarbatorim. In curand o sa intru si eu in grupul celor de grupa B. |
Pai poate ne-om vedea toti acolo daca ne merg gioarsele.Hai ca i-am facut topicul praf omului .Si eu sunt cu voi ma, chiar daca v-ati luat masini frantuzesti ;).
|
Pai macar sa te alergam noi cu partzarii daca nu alti nemti:D
|
Am vazut masina ta la legale la pitesti...
Este super masina imi plache la nebunie... Multa bafta cu ea... |
2 Attachment(s)
2 Poze de la Pitesti! 8)
|
Quote:
|
eu am primit 4 poze... hihihi
|
Ce inseamna asta? :))
Sa vedem dupa urmatoarea legala care primeste mai multe poze! :twisted: |
6 Attachment(s)
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...15-326456.html Se vand jantele .. !!
|
7 Attachment(s)
starea actuala a 5ului :D "e tzipla"
|
frate,da' ati dezbracat molia de tot :)
|
ce anume se lucreaza la ea? care este scopul acestei dezmembrari?:D
|
Quote:
nu in nici un caz avea niste probleme pe la pedalier incercam sa le reparam..apoi poate va fi si vopsita si continuat rollbarul ..mai vedem pe viitor .. |
deci nu ai stat degeaba ai ghenarit iar 5-u
|
Quote:
|
marfa, cand terminati cu 5-ul incepi si vw sa faci la fel? ....:P sunt curios :)) as vrea sa asist la asta :P
|
ceva noutati :D??
|
sub pragurile de plastic te ai uitat???sau la suportii aia de cric unde ai si gaura de vizitare din masina???mai prinde rugina si la aripile spate unde sunt prinse carenajele...in fata sub faruri ....mai sunt locuri, uitate bine..
|
Quote:
|
jos textila !!!! :P :))
|
punei chestia care ai gasito sub mocheta la picioare ca o sa te sparta la urechi zgomotul ... am si eu un prieten tinichigiu si lucreaza in argon, nu cu acetilena, daca esti interesat vorbesti cu el ca si eu am cateva pete si tre sa le fac pana nu se extind ...
|
ionut... nici pe mine si nici pe el nu prea il intereseaza zgomotul din interiorul masinii.... gandeste-te ce zgomot vine prin locul unde vine aeroterma :) de ceva vreme merge fara aeroterma :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:07. |
- Copyright 2026 4Tuning