![]() |
Re: spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc
salut .. imi pare rau nu gasesc nicaieri ..
|
salut, pentru un golf2 din 1989, model GTI- kr vreau o bara fata cu lampi semnal clare, o grila radiator cu semn gti si grila de plastic (cu tot cu sist iluminare) din jurul comenzilor aer. precizez: are aer conditionat din fabrica. daca sunt si poze ale celor de mai sus, multumesc anticipat.:wave:
|
14 Attachment(s)
iti arat ce ar fi gila am cu 2 sau 4 faruri dar niciuna nare semn gti
semnale clare am pe crom dar am si fumurii s au pe led (fumurii) iti atasez modele de spoilere despre ce zici u acolo la interior .. nu pot sa ti aduc .. |
ok, imi plac semnalele cu led. cat costa spoiler negru simplu, fata +spate, semnale cu led sau fumurii? grila neagra fara insemne? multam...;)
|
grila e 35 euro
semnalele cu led 35 euro spoiler fata negru simplu 75 euro |
1 Attachment(s)
La ce pret ai jantele din imagine?
|
Pe cati inch sunt?
Merg pe golf 4? Ai ceva proiectoare LED pt golf 4? |
2 Attachment(s)
salut acele jante sunt replici la golf 5 sunt 16,17,18, dar nu stiu daca le fabrica si pt golf4 .. (difera prezoanele) 5x100 fata de 5x112
proiectoare pe led as avea d e la hella ceva la 190 euro set atasez poza |
Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc
1 Attachment(s)
Dar jantele astea la ce pret le ai.
Si spune-mi daca se potrivesc pe un Golf 3 GT an 93 |
Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc
jantelea alea ti le aduc la 75 euro buc pe 14 , 78 euro buc pe 15 , 88 euro buc pe 16 118 euro buc pe 17 sau 148 euro pe 18
|
stopuri cu led de golf 4 , 5 ..
|
Salut, pentru Golf 5 ma intereseaza pretul pentru:
-eleron -Grila fata fara emblema -faruri cu angel eyes si stopuri cu sau fara leduri ambele pe negru -prelungire spoiler spate cu decupare pentru 1 sau 2 evecuari si un set de praguri Daca poti sa pui si poze si ptr fiecare pretul Jantele replika Gti cu interiorul negru golf 5 pe 17 cu prindere 5x112 ce pret au |
33 Attachment(s)
uite iti atasez eu ce ar fi d e golf 5 .. u iti alegi si mi spui ce si cum .. ms
|
ma intereseaza niste faruri negre de golf 2 cu angel
|
1 Attachment(s)
am gasit ceva fumuriu la golf 2 la 95 euro set (pe comanda)
|
sal
ma intereseaza ptr golf 3 prelkungirea la capota, aia care ine peste parte din faruri si eleronul de la haion stock ms |
Quote:
ai o poza mai detaliata? |
1 Attachment(s)
bad look ul din metal la 95 euro pe stok ...
eleron luneta n am decat pleoapa care o atasez la 40 euro |
salut, o sa incer c sa fiu scurt si cuprinzator: mi-am achizitionat bara fata pt golf GTI si cum era normal a venit fara grile si bandouri. ok mi-am procurat restul grilelor insa acum nu am gasit stock in germania pt grila centrala cu semn si literele GTI, deci ma intereseaza grila frontala de GTI daca se poate aduce, pret si termen de livrare! eventual si un pret pt proiectoarele de GTI nu neeaparat OEM(hella sau ceva de gen).
multumesc, Andu |
2 Attachment(s)
as avea grikla fata de gti pe full crom dar fara sigle .. e 470 lei
atasez poze .. si proiectoare de bara gti la 90 euro set pe comanda o bara completa cum iti atasez poza de gti din plasttic la mie e 250 euro |
offff ce imi zici tu aici...daca stiam...asta e invatare de minte...e ok si pe crom...acu am alta intrebare...tre sa cumpar si restu grilelor tot pe crom?....eu deja le am dar sunt negre...dami un raspuns ca asta o vreau cat mai curand...daca se poate si azi o vreau! cat mai mar costa transportul eu sunt din DB..Targoviste
|
da sef o pot pune si azi nu tre sa schimbi nimic ..
:) |
daca luai bara aia d e la mine cu 250 euro stiai o treaba as a nag ce sa fac
grila cromata poti sa io pui si asa nu trebuie neaparat sa schibi alealalte cromate care nici nu cred ca se gasesc cromate ... ca sa ti o trimit astazi trebuie s a mi dai adresa numele si nr d e tel in privat anonymus_mugur este id ul meu .. |
ok mersi frumos poate facem ceva si cu proiectoarele alea...vb pe mess...tiam dat add...mersi inca odata...sunt convins ca o sa ai si un feed pozitiv de la mine:))
toate cele bune |
proiectoarele ti le voi aduce .. momentan nu am posibilitatea .. abia in decembrie cred proiectoarele .. daca nu cumva gasesc la celelalte firme de acolo ... am sa verific ..
|
ok, mersi frumos!
|
4 Attachment(s)
STOPURI CLARE DE GOLF 4 LA 350 LEI SETUL !
|
grila de golf 4 ai? daca ai mai multe modele pune imagini .. da ma intereseaza mai mult ce ai pe stoc sau poti sa aduci mai repede !! ms mult
|
grila fara emblema pt un 206 (de preferat cea cu plasa) si cu umflatura care vine sub capota (sa nu o modific)
ms |
de golf 4 la 20 euro sper sa am pe luni momentan le am dat ..
la pejo la 60 euro |
ce mai ai pentru Astra F 95 ? :)
si niste jante pe 16 sa'mi fac si eu o idee de preturi .... :) multam ;) |
daca iti zic luni sigur, in cat timp dai comanda... sau ai pe stock?
|
Salut. Pentru un Passat 3b din 2000 ce ai pe crom? Ma intereseaza capace oglinzi, ornamentele de pe interiorul usilor, etc. Merci.
|
pt golf 3 , semnalizatoare laterale clare si manere usi crom , multumesc
|
sal
faruri q lupe pt bixenon gasim pt golf 4 daca da astept poze si pretz ms |
3 Attachment(s)
Ma intereseaza si pe mine pretul pentru:
1.Farurile cu angel eyes- cat sunt cele cu ledurile de pozitie tip Audi, dar cele fara 2.Kit-ul compus din Bara fata, prelungire spate si praguri pus pe Golf 5-ul ala alb dar te rog spune-mi pretul pe componente ptr fiecare-de cine sunt facute spoilerele si din ce sunt facute- plastic, fibra? 3.Jantele replica Gti pe 17 cu interior negru(sunt si pe golf vostru alb) cat sunt? 4.Grila aia fata fara emblema, cum fac la montaj ca ramane decupatura unde era sigla si pe bara si pe capota? |
Zi si mie un pretz pentru triple clare de golf 3, manerele de la usi cromate, si butoanele cu gurile de la aeroterma cromate .multumesc
|
butoanele sunt 8 euro , manere interior la 50 euro , grilajele de la aer sunt 15 euro , triple clare am la 80 euro set
|
3 Attachment(s)
stopuri cu led de bora la 700 lei set pe negru
faruri la 200 euro negre |
salut Fritz. As dori sa stiu ce ai in materie de tuning pentru Golf 2 (5 usi) si Opel Astra G (3 usi). Poze si preturi daca se poate. Mersi mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning