![]() |
pai ne ... daca faci 2 scoli odata :D
|
<skadtm>
ce se mai aude cu filmul ala ? noi facem o intrunire nsl la siab sambata sau duminica viitoare |
Twwety am fost si io ocupat sapt asta da promit ca luni ma duc cu Rusu si vedem ce rezolvam ! PROMIT :D ! :wink: Si esti in Ploiesti?
|
Apropo Tng-ule vezi poate cunosti si tu pe cineva care poate sa ne rezolve cu caseta... :roll:
|
Pai parca ziceai ceva de FOTO Baby ca se poate acolo.
Daca e punem bani toti care am fost la scoaterea \"lui\" pe cd. Cat sa fie .... :? |
nu cred ca e mult!! ca nu e o manevra atat de complicata :wink:
|
Vesti buna tng-ule rusu le-a scos pe calc si o sa fac un cd si o sa vi-l aduc maine sau poimaine :wink:
|
hmmm... despre ce cd este vorba?
|
<momo> desene pe asfalt :wink:
|
atunci vreau si eu! :P
|
premiul cel mare e o pereche de role.
|
:lol: :lol: :lol: Si un ursuletz de plush :lol: :lol: :lol:
|
<momo>
s au dat si rolele si uersuletu :D |
Bai Skmadtm, pe unde mai umblati? Sa-mi faci si mie o copie la cd-ul ala ca de Rusu nu am mai dat... Si vezi ce faci cu stii tu ce...De pe caseta!
|
Pai tocmai despre aia e vorba o sa ajunga si la tine stai linistit de fapt la toata lumea :wink:
|
Re:
Quote:
|
Nu am un cielo, am o SuperNova albastra.
|
Momo ce alegi rolele sau ursuletul de plus?? :twisted: :lol:
|
Tin sa precizez ca momo este \"boss\" la categoria sprint-viteza
Gaseste rival cu care sa te dai pt ca e pacat de masina :wink: Sfat: Fi mai rabdator in trafic si ai grija la gropi :wink: Numa` bine ! |
momo sa ma cautzi satzi dau fisa de inscriere... sis a discutam.. cat mai repede posibil..
|
Pai hai sa-i gasim ! CIne se ofera?? :D
Momo deocamdata nu te-ai tinut de promisiune :wink: |
Re:
Quote:
mersi tng-ule. droopy sa vad cand am timp ca in cursul saptamanii sunt ocupat cu pregatiri... una alta... bla bla bla... ok? te sun eu. |
Mai las-o dreacu de scoala ca o sa disperi cu pregatiri si alte chestii mai ia niste pauza iti spun din proprie experienta :wink: 8)
|
cam scump rinichiul....pe piatza neagra nu valoreaza mai mult de 5-6 mii de euro....cred ca tre sa-i vinzi pe amandoi,o bucata de ficat si eventual un testicol ceva sa te ajungi sa iei un coupe!!!scuze daca te-am suparat...doar glumeam...
|
Si io care speram sa-mi iau unu :lol: :lol:
TNGULE ANUNT IMPORTANT MARFA A FOST LIVRATA E LA TWWETY VEDETI CUM IL LUATI DE LA EL CALITATEA O SA MAI LASE DE DORIT DA FIINDCA RUSU NU ARE UN CABLU NUMIT FIRE WIRE PIERDE MULT DIN CALITATE PRIN USB SI SA NU UITAM OPERATORUL CEL CARE A FILMAT CARE SI EL FACE PTR. A DOUA OARE ASA CEVA :cry: :twisted: |
nu prea a avut conditii operatorul!!!! trebuie sa il iertam :) sau nu :twisted: :evil:
|
nu stiu din ce cauza dar se vede cu foarte mari pauze, fara sunet si abia il deschide . nu stiu din ce cauza .la voi tot asa se vede ?pe camera a iesit bine?
|
e posibil sa nu fie comprimat cu nimic avi-u (am mai vazut la cineva tot cu camera ca aia) si sa nu faca fata calculatoru. am comprimat fisieru cu divx si era totu ok. + ca s-a redus la 15-20% dimensiunea fisierului.
|
skmadtm,lucrez la o firma de distributzie...se prea poate sa ne fi intalnit prin vreun magazin sau pe la sala sporturilor....cum spuneam,daca avetzi timp si placere poate facem cunostintza face to face ...stabilitzi voi unde si cand...
|
tre daca stii cum sa faci ,dc nu il mai scoateti odata ? sa fie o treaba klumea
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
se poate tre? :D |
cate posturi trebe sa fac sa ajung la stage3? :arrow:
|
300