![]() |
Re: Masina mea : Opel Tigra - BlackPearl
Eu cam la 2 luni:P....
|
2 Attachment(s)
Am 2 poze de prin vara de la Felix:-P
Mi-a placut foarte mult,sa o stapanesti sanatoasa :-P |
Ce surpriza! Multumesc frumos :)
|
Black Pearl arata superb...si eu vreau sa imi fac Fiat-ul dar costa destul de mult asa ca mai astept
|
Sa ai noroc de masinutza ! Foarte frumoasa ! la cat mai multi km fara evenimente !
Spune-mi , te rog ce ceara folosesti . |
1 Attachment(s)
@seba_zi, Der Chrys, multumesc.
Am folosit ceara Carnauba. Se vede si in poza: |
Black Pearl cand va intalniti in arad???
|
In fiecare vineri, ora 19. Mai multe amanunte gasesti aici
|
buna blackpearl ..stiu ca este vechi postul dar poate inca mai intri pe site din cand in cand..si imi vei vedea mesajul...detin si eu o tigra 1.6 16 v tuning insa as mai vrea sa ii fac cate ceva...in primul rand as dorii sa te intreb daca ceara aceea acopera si zgarieturile? asa am observat din pozele ce le ai pus acelea de la manere...2..daca intre timp ai aflat de unde se pot cumpara ceasuri de genul cum ai tu..3 farurile angels pe care le ai achizitionat au ele de la sine xenon ? sau ai pus pe langa...daca da cum ? ai inlocuit ceva? astept raspuns ..o seara buna
|
22 Attachment(s)
Bine ai venit pe 4tuning raduadyi. Vad ca primul tau post l-ai scris pe pagina mea.
Eu intru cam... zilnic pe 4tuning.:-) Nu am mai scris nimic pe aici pentru ca nu pot spune ca am noutati semnificative in ceea ce priveste masina. Am dat-o cu ceara acum o luna, urmeaza sa ii curat filtrul sport. In rest intretinere. Referitor la ce m-ai intrebat tu: ceara pe care o folosesc eu acopera zgaraieturile superficiale pentru o perioada de timp. Eu dau masina cu ceara de 2 ori pe an. Daca ai zgarieturi mai profunde eu zic sa incerci local cu o pasta pentru zgarieturi (gasesti la Selgros, Real etc) apoi o dai cu ceara. Iar daca nu ies nici asa, atunci probabil e nevoie de un polish profesional. Daca o sa dai masina cu ceara sa nu o faci la soare si sa stii ca o sa ai de lustruit pe ea pe putin o ora. :D Nu stiu unde poti gasi ceasuri de bord ca ale mele. Nu am vazut nici pe net si cu siguranta nu sunt ceasuri pentru Opel Tigra pentru ca kilometrajul este de la 0-260 iar turometrul pana la 8000. Farurile angel eyes cu lupa vin fara becuri si fara motorasul de reglare faruri. Motorasul de reglaj il iei de pe farurile vechi si il montezi pe cele noi. Poti sa iti pui becurile din vechile faruri in cele noi sau iti cumperi instalatie xenon. In ce consta aceasta? Doua becuri xenon si doua balasturi. Xenoanele se monteaza pe faza scurta. Pe faza lunga eu am becurile din vechile faruri, au lumina galbena dar nu strica la frumusete :lol: pt ca nu le folosesc doar noapte si cand am nevoie de faza lunga. Pe pozitii ai cele 2 cerculete - angel eyes. Cam acestea ar fi raspunsurille la intrebarile tale. Daca te mai pot ajuta cu ceva, putem vorbi si pe mess: club_tigra Despre masina nu am noutati dar in schimb am poze :lol: (ca de obicei :twisted:): |
buna din nou..ti am dat add pe messenger..mai vorbim acolo..deocamdata nu pun poze cu tigruta mea pentru ca mai am multe de facut la ea:D
|
frumoasa foc tigroaica ,insa nu-mi plac indicatoarele din bord...nu te deranjeaza sa vezi ca-ti pleaca turometru si vitezometru din pozitia aia ?
|
Te obisnuiesti dupa o anumita perioada. Stiu cum e, ca am avut si eu ceva similar.
|
;) to u
|
Quote:
|
Un clip recent: https://www.youtube.com/watch?v=bDU1m1xot0k
|
Quote:
|
Stimata doamna, te salut cu ocazia clipului recent !
@Gab, finalele le are de cand masina ! |
Quote:
|
@GJ 64 GAB toba cu doua finale cum am eu, am vazut pe unix.ro, undeva la 13 milioane.
|
La fel de frumoasa cum mi o amintesc :D
Ai facut ceva cu aerul conditionat? Si intrebarea saptamanii esteeeee: Ce mai faaaaaaaaaaaaaaci? :D |
Aerul conditionat functioneaza! Era si culmea sa nu mearga la cat am investit in el :lol:
In rest sunt ok, sper sa ne revedem cat de curand, poate la Arad sau poate in toamna la vre-o nationala Tigra.ro. :-) |
Arata foarte bine tigrutza ta,se vede ca ai mare grija de ea,felicitari si bafta in continuare.
P.S.:Sper sa o vad live la VSS3. |
Multumesc frumos!
Ne vedem la Arad la Cupa VVS3 :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning