![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
Quote:
Quote:
|
maine seara ies si eu pe la voi prin bucale cu fxf-ul
:) ma primit dog god :) ne vedem maine bafta |
heeeiiii.... acum am vazut, tu ai parcat in fatza masini mele:-P de ce mai blocat?:anger: glumeam:-P frumoasa masina ai dog, singurul lucru care numi place e bara aia de pe care tia sarit vopseaua in rest masina e frumoasa foc:-)
|
arata bine masina cu jantele astea
gurile alea de aerisire de la porbagaj au vre-un rol important? spor la lucuru in continuare bafta |
Quote:
va salut |
Quote:
|
acelea sunt pt circularea aerului din habitaclu:P alta functie nu au, daca leai astupat nu mai ai ventilatie in habitaclu
|
Quote:
si eu am pe masina si pe partea mea deja mi-a zgariat parbrizul plasticul ala de pe mijloc...are joc stergatorul in suportul de prindere..si nu am ce sa-i fac.. asta e... Recomanda-mi de unde sa iau folie de pus pe stalpul la usi.. ms si spor la treaba |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
23 Attachment(s)
am mai slefuit putin pe la masina sambata.
azi am avut placerea de ai cunoaste pe kis si fxf,au venit pe la mine prin cartier. pun si cateva poze cu iei. |
ai putea sa faci interiorul farurilor cu negru:D ar da bine
|
Ar da bine rau da nu mai lumineaza nimic in fata . Am vazut k exista un fel de plasa care se lipeste pe far e neagra si cred k se vede frumos
|
cel mai frumos ar fi geam clar,dar nu se fac asa ceva.
|
va arata super :X imi place super mult:X bafta in continuare
|
sa speram,multumesc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi-a parut bine sa te cunosc DOG ! Esti un baiat de nota 20 atat pe forum cat si in realitate . Poate voi mai trece pe la voi ca-s masini frumoase, baieti de comitet si voie buna :)
|
dog god kys-ul are dreptate esti de nota 20 si baietii sunt de comitet respect pt tine si baietii tai:D
|
va multumesc si va mai astept:)
|
7 Attachment(s)
azi au venit si parasolarele de club.
nutul a mai primit si o ,optiune azi. |
fain frate keep up the good work am si eu loc in southracers :D:D
|
3 Attachment(s)
cand au fost facute pozele astea..nu aveai autocolantul pe parbriz :)
|
MASINA E OK DAR CINE CINTA MELODIA DIN CLIPU DE PE YOUTUBE?
|
Quote:
|
datorita mie :))) la naiba in pui mei !!
|
ma intreseaza si pe mine ce modificari se poate face la motorul 1.4 inj pentr-u ai mari puterea?
si daca se merita umblat la motorul asta? |
Ai lasat`o ceva. ce arcuri ? sau doar taiate cele stock ?
parca aveai alte jante ... |
depinde... daca ai optiune sa iei altu si sa faci modificari sau daca nu, un alt carb weber 32 dir, aprindere, chiuloasa facuta, supape mai mari, luat din ea(pentru a mari compresia),lustruita admisie eveacuare... eu stiu ? niste saibe sub arcurile de la supape...axa cu came pe 270* grade sau mai mare.. :D evacuare cap coada inox.. cam astea imi vin pe moment..:D mai era ceva cu vibrochenu ala de 1.6 .. dar nu stiu exact
* - nu stiu daca ii chiar 270 |
pai ce zici tu acolo inseamna sa renunte la injectie,o trece pe carburatie...:???:
|
ii pe injectie ?! nu am stiut ca nu am citit de la inceput.:D
dar o parte le poate face.. |
axa cu came pe 270 , alezat chiuloasa 2-3mm , supape mai mari , lustruire admisie -evacuare , traseu , filtru de aer cu supapa de intarziere , motoras (injector) de golf 3 1.6 (e acelasi dar e mai bun) bujii NKG (ca ale mele , iti dau codu daca vrei 15 RON bucata) un ulei bun BP sau ELF , ventilator electric , radiator ulei. Astea pt motor stock
In vederea montarii unui compresor mic sau a unei turbine nu mai mare in presiune de 0.4 este necesar sa faci urmatoarele : chiuloasa 1.6 (pt efectuarea unei decomprimari) pistoane "scobite" , filtru de aer cu supapa intarziere , bujii NGK , radiator ulei , ulei pt masini turbo mai mici de 1.6 , admisie modificata ( este mai greu deoarece este din aluminiu dar se poate face) + multe alte chestii pe care ti le poate spune un neam de al meu (unul dintre cei care alergau odata pe coasta si care detine informatii si cunostiinte + piese pt a realiza asa ceva ) si iti mai trebuie multa rabdare si bani Bafta |
bengy_bls daca le ai asa de bine cu astea, explica-mi si mie la un motor 1.6 de papuc cum montez un radiator de ulei ?pm
|
frumoasa masina bafta in continuare cu proiectu....criminale jantele...:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
inca astept idei pentr-u a inbunatati performantele unui motor de 1.4 inj. o seara buna. |
dog god ti-a zis si la buc masina ta e criminala dar nu am reusit nik cu spoilerul ala azi maie o iau d ela capat :D wish me luck
|
Flocea ai PM de la mine
|
nu am mai auzit pana acum de "filtru de aer cu supapa de intarziere"
ce inseamna?in ce consta??:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning