![]() |
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
1 Attachment(s)
rog si io pe cineva de aici care se pricepe dc imi poate modifica in zonele incadrate cu rosu din imaginea atasata.. in loc de plasitcul de la grila unde ar veni proiectoarele si grila de la radiator (cu stema) sa imi puna plasa tip fagure neagra. (sa imi fac o idee cum ar veni)
merci. |
1 Attachment(s)
ce vremuri erau atunci:D
|
cipi parca iti zambeste:D...:Pcere asa ceva
|
1 Attachment(s)
:arrow: Attachment 498873
|
merci frumos baietii.. dau o bere!
sper sa iasa si in realitate asa :workout: |
2 Attachment(s)
lipsa de ocupatie......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cromat ? el nu are pic de crom pe masina... cu ce ar putea merge cromu` ala de zici tu ? gandeste si tu ca omu vrea tuning frumos... nu kitch :)
|
@:confused2Caddy eu nu am dat cu paru:ashamed: am zis si eu asa ca o idee ca am vazut ca grila aia de dedesuptul capotei cu sigla de la Opel e nichelata si deacolo mi-a venit ideea.Si am zis ca ar fi bine daca ar putea sa le faca cineva nichelate sa-si faca o idee.;);)
|
as alege grila tip fagure.....daca ai pune cromat nu sar potrivii cu nimic:P...asa negru se potriveste si cu culoarea cu orice:-?
|
A cam murit subiectul asta, chiar asa nimeni nu mai vrea sa i se faca vt pe masina??? haideti, care mai doreste care mai pofteste.
|
Quote:
|
pacat ca n-am eu poza cu masina mea, va rugam sa-i scoateti rugina virtual :)
|
1 Attachment(s)
:P sa isi bage unghia in gat ca nu are tunning de genu asta
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un lucru simplu vreau ...
-sa "inegriti" stalpu de la usa :)) , stiti voi cum as pune folie neagra pe el ...:rolleyes28) |
2 Attachment(s)
.... acu am vazut ce vroiai tu sa facem ... oricum eu am incercat altceva numa ca sunt 2 probleme:
1) Jeanta din fata sta cam aiurea 2) De intrat in masina intri pe geam :twisted::twisted: Houp iu laic it :twisted: Attachment 507797 Attachment 507854 |
1 Attachment(s)
..................
|
cam ce a facut trafy vroiam ....dar putin mai deschis :P
si pragu in culoarea masinii ...daca nu cer prea multe ...dar sa nu stricati forma pragului ...doar sai schimbati culoarea :D multumesc |
1 Attachment(s)
cred ca asa vrei!!!
|
2 Attachment(s)
rugina tuning
|
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
ce prog de virtual tuning folositi inafara de photoshop :D ;)
|
pai nu cred k "prog de virtual tuning" ar fi termenul potrivit. pentru ca nu cred k exista momentan un utilitar specializat pe asa ceva. ar mai fi de la corel ar mai fi si alte soft-uri fara renume prea mare dar in general orice editor pentru imagini, harti de biti , etc ar fi bune.. incepand cu mspaint
|
multumesc mult am mai gasit eu un prog tuning car studio dar nu ppoat face multe lucruri cu el :D
|
Se pot pune niste stopuri mai altfel pe corsa mea?poza de mai sus. ceva mai usor de gasit, prima data model stock (nu pe leduri sau transparente). Spatele vreau sa-l fac "clean" cum apare facut e Aaronnel^, dar vreau sa schimb si forma stopurilor. Nu mi-e frica sa pun flexul pe ea,deci nu e neaparat ca forma stopurilor sa fie asemanatoare cu cele originale.
Ma gandeam la niste stopuri de golf, triunghiulare, cu "pleoape", haionul sa vina peste ele cumva |
de golf 3 sau 4 variant ar merge, si incearca sa faci un VT cu stopuri de Focus dalea sus in haion...
|
d-alea sus ma gandeam chiar de la corsa,dar sunt prea rotunjite si nu mi se pare sa aiba loc. si alea de focus mi se par si mai mari. o sa ma uit mai de-aproape
|
1 Attachment(s)
uite de ce nu incerci asa ceva
|
si bara spate de Astra:D o vand eu p a mea daca se potriveste;))
|
4 Attachment(s)
in sfarsit am luat photoshopul >:)....toata ziua cu nasu in calculator acum:shock:
|
2 Attachment(s)
aprilia:) ...emblema aprilia si abtipildul acela alb au disparut...sa verde...green angels eyes , un pic aerograf...am intunecat si eu putin imaginea ...si zic ca e iesit ceva frumos...robi =numele proprietarului:)
|
pe rezervor .. se reflecta umbra de la sa... si e tot rosie... nu verde cum ai facut tu saua :P
in afarata de asta ... si " angel eyes" care defapt nu sunt .. decat portiunea de far facuta verde... .. e ok :) |
scuze umbra nu am facuto:)
macar sti cum arata un angel eyes pe un motor?>:D<....mai ales pe lumina?:|... |
nu ... dar nu imi e greu sa vad ca ai intunecat putin farul .. si ai adaugat un cerc verde :)
|
1 Attachment(s)
da frate ..bine cum zici tu...dar daca te pricep te rog eu punei tu angel eyes:)....
si uite a disparut umbra aia |
Nu e ala angel-eye... nici in cele mai frumoase vise
Oricum... bafta in continuare cu VT-ul |
deci nu am zis`o la modu " e naspa... eu o faceam mai bine " ... am zis decat ca nu e angel eye si ca se vede treaba asta :)
incercm doar sa iti aduc niste critici constructive... cum a fost cu umbra de la sa.. si tzi`a iesit bine ... bravo |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning