![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Quote:
Diferentele intre ce ofera una si alte vin de la reteta.. ce se vrea.. pana unde sa se ajunga.. cum pot folosi o platforma, la cate modele, pe ce dam banii? cat ne vin inapoi? etc. etc Si cumparatorul cumpara masina cu care crede el ca e mai castigat.. sau in multe cazuri ce vazut pe la tv :lol: Tu ai impresia ca toyota nu poate sa faca tehnologic vorbind o masina la fel de "placuta" ca bmw-ul? crezi ca nu are bani pt asa ceva? Nu stiu daca isi mai are rost topicul asta... s-a ajuns la "bruzli il bate pe vandam" steaua Vs Dinamo si la argumente care numa constructive nu-s! |
Quote:
inca de la lansarea brand-ului lexus,toyota a tintit spre categoria de lux,adica vroia segmentul de piata ce era ocupat de mercedes si bmw.pt fiecare model al firmelor enumerate a conceput cate un omolog ce nu era mai prejos cu nimic.explica-mi si mie cu ce anume nu le-a iesit? te-ai urcat vreodata intr-un lexus?ai condus vreodata vreunul? |
Quote:
|
Quote:
|
am mai gasit cate ceva...daca le-ati mai vazut, scuze
https://youtube.com/watch?v=qEedZ4pyhSg&feature=related https://youtube.com/watch?v=pXIIieUFH0M |
******in primul rand nu ce aleg userii acestui forum este neaparat mai bun, ci acestea sunt preferintele lor. in al doilea rand, Lexus LS460 a castigat anul trecut premiul WORLD CAR OF THE YEAR.
|
pacat ca se editeaza si se sterg doar anumite posturi! ;)
|
eu am sters si editat majoritatea injuriilor si a posturilor in care se bat campii cu gratie.
spune-mi te rog ce nu ti s-a parut corect, si rezolvam. |
M3 .
|
Quote:
|
Astia de la Bmw pot spune ca au stricat 3-u mie chair nu imi place deloc spatele!Pana la urma am ales Lexus!
|
Quote:
BMW, pina la cursa de la barcelona era NUMBER ONE la formula 1 ! toyota nu a adunat anul trecut nici un punct,... lexus-ul este si ramane o masina de LUX, M3-ul un drivers CAR !! ;):) |
vacaroz - M3 dovada de fiabilitate???? :))))) poate ca nu sti ca M3 E46 a fost o ratare din punct de vedera al fiabilitatii, calitatii , probabil cel mai slab BMW facut vreodata. Sunt curios cate M3-uri ai condus si cu cati propietari de M3 ai vb.?? Ca masina M3 E46 e o placere sa-l coduci si o masina chiar performanta dar la fiabilitate ff multe probleme - seria 2001-2003 a avut probleme cu ungerea motorului in curbe, ambreiaj slab (~30-40 mii fara sa fie rupt in 2), casete de directie slabe (~60 mii -pret ~3000 eur), diferential zgomotos (cloncane la plecari ~ 50 mii km), pompe benzina, etc, adica mult mai multe probleme fata de E36, informatii luate de la 5 propietari M3 si forumuri din strainatate. Din punct de vedere tehnic noul M3 este peste Lexus la performnte, dar mai slab la LUX, ramane de vazut la fiabilitate cum stau si sa nu uitam ce istorie are M3 in spate , ce istorie are Mercedes in spate de cat timp se lupta si Audi sa intre printre ei , asa ca Lexus pt. o prima masina de aceasta talie mi se pare exceptional.
Iar cand vb de copiere dupa Mercedes (la design) ai dreptate esti paranoic :P |
Quote:
|
daca mergi cu el ca la gradinitza normal ca nu se strica nici dacia 1300, eu vb totusi ca e un M3, in curbe nus ce inseamna la tine sa-i dai, si nu stiu daca il ai de nou si cati km ai mers tu cu el, si cu fabulele mai ushor, mai vb si cu altii care au sau au avut, si mai citeste si tu niste forumuri dedicate
|
Quote:
parerea mea dupa cateva bmw-uri detinute e ca in momentul achizitionarii unui model de bmw sa-ti faci rapid si relatii la reprezentanta.....nu de alta dar devii rapid abonat non-stop la parcarea din fata service-ului lor |
Ala din 96 adica M3 E36 a fost oricum mai fiabil.
|
Uite taicameu are si el un E36 din '96 numai ca nu se compara cu un m3 pt ca ii un break si are motorul de 1.8 tds dar la cum il tinea in turati tip la 100-105km/p il avea a 4-a si motorul la tinut vreo 60000 km avnad in vedere ca masina avea deja 220000km facuti (nu stiu nici macar daca erau cei originali pt ca masina a fost luata de la un dealer si in italia is c-am hoti dau kilometrajul inapoi ..... )deci nu stiu dece zici ca gama E36 nu este fiabila dimpotriva mie mi se pare una dintre cele mai fiabile:D.AM VOTAT BMW.:2gun:
|
Quote:
deci,am fost fan bmw,inca sunt si chiar exista multe modele care-mi plac la nebunie,iar m3 este totusi un etalon pt clasa ei.....dar asta nu inseamna ca nu mai sunt alte modele la fel de bune sau chiar mai bune.pt mine o masina buna nu e numai a avea super performante....ci a avea si performanta sa stea cat se poate de putin prin service..... dupa ce am avut mai multe modele japoneze.....am cunoscut ce inseamna termenul de fiabilitate |
Quote:
cred ca ai avut pur si simplu ghinion, un prieten are un m3 3.2 din 96 cu 330000 Km la bord,...este chiar tunat si merge inca cu 290 km/h,...si este PRIMUL motor ! :rolleyes2 |
corect. dane, si eu cunosc o gramada cu bmw-uri de toate felurile si sunt la fel de multumiti ca in ziua in care le-au luat, fiecare din ei. sunt foarte fiabile bmw-urile.
si sa nu uitam de vechea vorba : Masinile sa impart in 2 categorii: masini nemtesti si alte masini |
Quote:
Quote:
BTW. Sora mea conduce batraneste o Toyota Camry, are cam 120.000 km si a masina fost deja segmentata de 2 ori, fara a fi supusa unui condus sportiv, tratament de care BMW-ul nu se bucura. |
Quote:
ce mi-au spus altii si am respectat, fimp. pentru motor, sa nu-i dau pana nu se incalzeste uleiul. |
Quote:
proprietar a 4 BMW uri in trecut ,unu mai "smecher " ca altu , cand am dat de o japoneza am zis ca l am prins pe D-zeu de picioare.Am mai zis o pe celelate pagini la inceputul topicului, suntem intoxicati de masini nemtesti si o sa le vedem pe strazi cum vedeam inainte numai Dacii . Vorba aia : BMW ii BMW (la Botosani am auzit o) :))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
Uite si clasamentul J.D. Power France (am luat franta ca tara neutra) si ai sa ai o surpriza neplacuta (BMW este inaintea Toyotei), asa ca nu te mai obosi sa militezi doar pt extraordinara fiabilitate a marcii Toyota in detrimentul BMW (chiar daca nu m-am bucurat de ea in cazul meu, nu o contest) ca se pare ca nu e cazul: http://www.jdpower.com/corporate/new...df/2007092.pdf p.s. Vezi ca tocmai s-a decernat si competitia "motorul anului" nu stiu daca stii dar e o marca care a monopolizat competitia de ani buni. Oare despre cine o fi vorba? https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/76938-bmw-3-0l-twin-turbo-motorul-anului-2008-a.html |
Desi as merge pe mana Lexsusu-lui aleg Bmw-ul !
|
Quote:
Nu stiu, Toyota presupun :D:D:D Sunt nasoale domne BMW-urile astea le cad motoarele scartaie usile bordul etc...acei 65 de jurnalisti din 35 de tari d.i.f.e.r.i.t.e cu mentalitati diferite sunt niste prosti nu stiu ce au avut de au votat numai BMW OF OF.... |
fan bmw...:eyebrow:
|
m3 sedan e cel mai frumos bimmer din modele actuale. motivul: fata, faruri de coupe si caroserie de sedan:D farurile la sedanul simplu is urate...spatele la coupe..discutabil. depinde de gust:) dar asa...o forma perfecta, demna de sigla BMW, la fel de frumoasa ca si M3 E46...care-i tot o bijuterie:D are cutie manuala ca e un driver's car...nu ca o masina japoneza de lux care se da tare cu un body kit, 20CP mai putin, un V8 american clasic(nu de turatie ca la BMW), si o cutie automata de 8trepte:)) what are we talkin about?:D
|
Quote:
|
toata lumea stie ca lexus e marca de lux al producatorului toyota;) eu la stil ma refeream: cilindree mare, putere..mai putin. bwm scoate 420CP din 4.0l...la Lexus ii trebe un litru in plus pt o putere asemanatoare. de altfel japonezii is nebuni si scot 400 de cai si din 2.0litri daka vor.. la Evo 9 FQ-400. aia-i masina sport. IS-F e masina americana.
|
Quote:
|
ai dreptate, lexus mergea intotdeauna pe comfort. acuma, depinde de preferintele clientului. si cred ca e mult mai frumoasa. dar asta iarasi o chestie d gust:)
|
Lexus ... Lexus ... Lexus ... it`s my dream car
|
Ma las pe mana la Cei d la LEXUS :) ... daca era un m3 coupe .. numai stateam pe ganduri .. modelu asta nu prea ma atrage ..
|
https://www.youtube.com/watch?v=4N8hiUZL6gk un test mai vechi.....nu are legatura foarte mare cu topicul....
Apropo aleg Lexus pentru exclusivitate si ca sunt posesor Toyota....Din BMW ies 2 tipuri de oameni: -cei cu adevarat cunoscatori -tigani, tarani(am vandut pamantu si mi-am luat BMW la mana a2a cu milioane de km, traficanti de droguri (deja stereotip) Pe cand din Lexus coboara un singur tip de om... Oricum nu va legati de puterea litrica a japonezelor........cred ca toata lumea stie ca japonezii scot putere NON-turbo din motoare minuscule... O sa vedeti revolutia japoneza in curand cu noua Supra si NSX plus Lexus LF-A |
Quote:
Uite si un test comparativ facut de caranddriver intre M3/Porsche Turbo/Nissan GTR ca sa te mai linistesti un pic: http://www.caranddriver.com/reviews/...omparison_test |
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning