![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Si eu Astept prezentarea!!! :P si eu m-am gandit la un lupo de 180+ cai !dar daca pe punto pot sa incapa 320 de ce nu as incerca punto !
|
Salutare la toata lumea !!!
Cineva i-mi spunea ca sunt peste tot pe forum...dar uite ca aici nu-s , lipseste prezentarea mea , cred ca asta-i motiv-ul pentru care sunt confundat cu alt cineva :) Scuze ca mi-a scapat acest topic , dar sa ma prezint : Claudiu ma numesc ,( alias zorro6299 sau puffy ) sunt din Iaşi , ( nascut , crescut in Iasi , pana la 18 ani in cartieru Nicolina 1, mutat apoi cu forţa in Tudor , undeva in Bucşinescu ) Am permis de 11 ani , niciodată suspendat... ( deşi in curand am sa renunţ de bună voie la EL , ca oricum nu-mi mai trebuie , ca nu-i valabil unde am de gand sa conduc incepand de la anu :))) ) Despre caruţele pe care le-am condus , pot sa spun ca au fost cateva Dacii 1310 , (pe care am invaţat sa ma orientez in trafic ), un Volvo 244 D ( in 5 cilindi , o maşină despre care nu am decat cuvinte de laudă, desi e o vechitură ) si un Porsche924 , altă maşinuta care mi-a ajuns la inima, dar care a trebuit s-o vand...dar cu gandul ca o sa-mi cumpar alta in viata asta ( in amintirea ei ). Momentan am 3 cazane in posesie : un Peugeot J5 ( duba de marfa ) si 2 VW ( un polo family si un golf3 cabrio ). Dupa cum vedeti incerc sa acopar o gamă cat mai mare de masini.... de la cabrio , family si chiar o dubă :))) Peugeot J5 --- motor 1,9 D simplu. vw polo e un sdi cu motor de 1900 . vw golf 3 cabrio .... motor 1.8 la care e pus GPL. P.S. Interesant topic de prezentare , desi se face mulllttt off topic pe el... merita nota 20 !!! :) La cat mai multe semafoare verzi va doresc !!!! |
dap frumoasa prezentare pacat ca ai uitat de hyundai sau nu mai fce parte din clAN:shock:
|
Quote:
E drept e in curtea noastra si un Hyundai accent , cea mai noua dintre toate 4, cu motor de 1,6 - 110 hp ,Diesel. Merge struna dar e cam usoara pentru 110 hp.... un pic te dai la pedala ei din dreapta si aproape zboară de pe strada :-P Intre noi fie vorba....de la Hyundai la VW e cale lungă .... si mai lungă pana la BMW sau Mercedes :-P Mersi de corecţie drobet@ esti pe post de moderator sau militian ??? :twisted: |
Salut sunt si eu nou pe aici am un Logan mcv 1.5dci cu i rosu deci 85 cp :D ceea ce e putin :( dar ma multumesc si cu atat. in plan pentru masina mea as vrea sa-i schimb culoarea, niste jante, geamurile le-am foliat deja :D si nu stiu, mai vad eu... astept sugestii , sfaturi, orice
|
bine ai venit omule mare :D . vad ca esti patriot :-P, dupa masina . baietii de aici te vor ajuta in domeniul tuning cu pareri si piese. bafta !
|
Ms bogdan! Iese careva la o plimbarica in seara asta? :D
|
eu eram in fata la stadion cu baietii din club audi , daca stiam ca vii pe acolo, dadeam semn .
LE : drobeta , erau cateva masini de la DRO , erai si tu pe acolo ? |
Quote:
|
Toata lumea pe la stadion..mereu vad masini pe acolo :)
Ce faceti .. va adunati la vorba? |
Acolo din cate am inteles se intalnesc baietii din club Audi!!..
|
nu-i adevarat ... acolo vine cine vrea... cine vrea sa bea o cafea sa mai stea la vorba cu un prieten ... probabil sunt si cei de la audi... dar parcarea la stadion e un loc public:))
|
Quote:
|
da la stadion e ieftina cafeaua :))
|
1 ron cafeaua/ciocolata calda/ceaiu , si sunt si bune :-P
le : o singura data am prins o ciocolata calda , care trebuia mancata cu lingurita , ca era mai mult Puding :twisted: cand se incalzeste C.A isi muta intalnirile la palat , acuma ne folosit de magazinash pentru a ne incalzi . |
Salutare ! 'Proaspat' aici. Am tot citit forumul de ceva vreme dar am postat doar acum.
Sunt Edi, stau in Iasi, am 27 de ani si conduc din 2000: am inceput cu Ford Sierra (1986), am facut praf un Suzuki Ignis (2006) (singurul incident major), Renault Clio 1.5 dCi (2007) si in scurt timp trebuie sa-mi ajunga masina la care am 'balit' de ceva timp: Focus RS (2009) 2.5l 305 CP |
bine ai venit printre noi :D pune si tu o poza cu ce conduci acum :-P
LE : cafea in fundatie e 1.5 ron ... SCUMPAA :!::!: la stadion e 1 ron si e mai buna :-P |
1 Attachment(s)
Doar asta e acum :lol:
|
Quote:
|
bun venit...
da da... sa ne anunti, ca am auzit ca ar fi o mica bestie... |
au si eu vreau sa vad un focus rs!
|
4 Attachment(s)
Asta e masina, e inca in showroom in Bruxelles. Sunt ceva intarzieri din cauza complicatiilor cu finantarea, etc. Sper doar sa se rezolve cat mai repede
|
Alooo, mai bine nu aratai :lol: creste suspansul...
|
O dai la schimb si diferenta pe peugeotu` meu ?=)))))))
|
Ce frumos e :">
|
E tare masinutza!...mai ales daca o sa fie vazuta si pe strazile din Iasi!!
|
Cat dai pe ea? Dar zimi sincer ca am o dilema!
|
In speranta ca printr-o minune ar citi si cineva din departamentul de vanzari Tester Iasi: masina costa 25,100 EUR fara taxe. Ei vroiau sa-mi vanda un ST la banii astia :yikes:
|
1 Attachment(s)
il stie cineva pe proprietar?
|
cred k il stiu eu dak nu a vandut-o l-am ajutat sa-si mondeze iluminatia la clima
|
Quote:
|
Re: salut
salut baieti,sunt nou pe blog.am o intrebare cand au loc intalnirile membrilor 4tuning si unde?:oops:
|
bine ai venit pe blog :) din pacate intalniri nu se prea fac, adica deloc.
|
Quote:
|
Acum sa nu se inteleaga ca nu se discuta si cu userii noi de pe acest forum .... Daca lumea doreste sa se intalneasca la o cafea , apa plata , lichid de parbriz ceva ... sa intrebe unde si cum ... :) ...Problema cu multi dintre userii de pe forum ...se cred mai sus de cat restul si vice-versa :) .... asa ca putem sa lasam si orgoliile ....sau rusinea deoparte :) nu musca nimeni .
|
Quote:
|
Quote:
FELICITARI! Sunt putini proprietari de F.F. rs cu face lift in RO! Si esti unu dintre ei! Sa o conduci cu grija! Felicitari inca odata! Abia o astept in Iasi!:shock: |
Quote:
Omul se referea la faptul ca cei care sunt mai noi pe forum ....sau chiar la prima utilizare , nu reusesc sa se intalneasca cu altii useri din cauza motivelor mentionate mai sus ....sau altele ... Nu interzice nimanui sa ia legatura cu alti useri , pentru a se intalni cu ei ... |
[QUOTE=bakal;3302897]intalniri se fac...dar doar intre membrii vechi....cere ne cunoastem de mult....si daca o sa dai o raita prin locurile pe unde se aduna masini, o sa poti observa ceva useri....asta daca stii care si cum sunt:-
eu tot dau "raite",dar nu am vazut nimic care sa imi sara in ochi,peste tot numai bisericute si cand treci pe langa ei se uita la tine ff ciudat,as vrea sa ma bag si eu intr-un grup dinasta,.......deocamdata masina mea e la service,dar sper s-o scot sapt viitoare si sa incep sa bantui din nou:-P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning