![]() |
Re: Mr CAT (bmw e39) proiect si evolutie
Quote:
si pe langa asta...vedem si noi care sunt gusturile doamnelor in calitate de tuning:D oricum a iesit super wow masina:D |
6 Attachment(s)
niste poze mai noi
|
mance-l tata, da' fain mai e :)
|
masina a iesit foarte bine ... nu am crezut ca un 5 -ar rosu poate sa arate asa :)
succes in continuare |
Bravo Cat!!
|
un singur cuvant : Frumos
daca ar mai avea si o suspensie si roti pe 19 as spune ca e cel mai frumos din tara,simplu cum ii sta bine unui bmw |
pai eu visez la suspensie si jante mai frumoase dar deocamdata trebuie sa stau cuminte
|
multumesc pt aprecieri
|
Masina arata 8)
felicitarile mele |
a iesit super masina!! felicitari
|
Quote:
tocmai de aceea ma bucur ca iti place:D |
pardon
vrea si Mr CAT sa zica ceva: http://www.yourfilehost.com/media.ph...ile=Mr_CAT.mp3 cam atat ....deocamdata. |
:D :D :D e tare dragut cind vorbeste asa cu mine :D :D :D
|
Super tare masina... sincer sa fiu nu ma asteptam sa arate asa bine la final... Bravo si sa ai grija de ea! :)
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu interiorul
|
vrem mai multe pozeeeeeeee :)
|
nu am mai facut nimic in ultima vreme
|
astazi am l-am vazut pe mr cat la spalatorie :D facea dush
|
superb BMW-ul, il vad de multe ori prin oras, felicitarile mele
|
ma gindeam sa schimb jantele cu unele mai mari si mai spectaculoase
|
Quote:
ai poze cu variantele la care te-ai gandit?sa vedem cam cum ar arata:-P |
am cautat in lung si lat pe net - si nu pot sa zic ca stiu exact ce vreau
o sa fac incercari si o sa le pun aici ca sa vezi cum ar arata cu diverse tipuri de jante e clar ca nu pun crom sau spite curbate |
2 Attachment(s)
si eu sunt din alba-iulia (sebes alba), si imi place cum a iesit bmw.
Iti las 2 poze cu bmw meu |
Quote:
ce motor ? |
de ce nu faci un topic cu masina ta si poate zici si despre calibra din poza cite ceva ?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/29125-spania.html aici gasiti si poze cu calibra care dupa cate stiu eu e in lucru |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=29125 Acolo mai gasiti si ceva poze cu calibra care dupa cate stiu eu e inca in lucru |
frumos - multa munca si masini frumoase
|
bravo,bravo Adrian.Foarte frumos,ti-am urmarit acum ceva vreme topicul,dar nici prin gand nu mi-a trecut ca esti albanez de'al nostru.Frumos si bmw'ul.Felicitari inca o data
|
superba masinutza, bravo....
personalizata frumoos, fara tziganii. O masina cu gust. Nu te mai intreb cat a costat transformarea, ca imi imaginez ca ai cam ajuns la 1/2 din pretul masinii. |
nu prea e recomandat sa fac calcule financiare dar pot sa zic ca o sa mai fac eforturi pt masina fara sa imi pare rau
ms de aprecieri :D |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
masina e super frumoasa dar interioru nu trebuie sa fie acelasi cu exterioru ... un negru cu un bej sau chiar negru cu gri sar fi potrivit mai bine, iar cu timpu puneti ceva genti de 18 si e ok tot :)
|
reusit proiect..... felicitari
|
Quote:
prioritatea acum este alegerea jantelor - 18 sau 19 - dar sa vad ce ii se potriveste |
scuza ma ca ti zic,da spatele e beton ...zici ca e M5 cu alta bara...
imi place toata masina da cand o vad din spate...ma uimesc...faci o alegere buna cu skimbarea jantelor..daca ii pui unele pe 19 si le faci tot negre cu buza rosie. . . . |
jantele cu care e acum incaltat mr CAT sint cele vechi vopsite negru cu rosu
am tot cautat pe net jante de 19 spectaculoase si care sa nu necesite vopsire mai caut |
|
2 Attachment(s)
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Ma mira facptul k e prima data cand vad topicul desi am si eu masina aici si intru zilnic...dar oricum m-ai lasat puf :) felicitari pentru ce ai facut pana acum, mai ai mult pana departe dar nu au intrat zilele in sac urmatoarea miscare trebuie sa fie jante si supensie pentru k nu sta masina cum trebuie, io sunt adeptul JOS JOS JOS si trag ponoasele pentru ca a mea e FFF jos si nu avem drumuri pentru asta dar nu o sa o ridic doar pentru drumuri, exista casco si ii dam inainte Iti urez bafta si oricum pentru niste jante cum vrei u , trebuie sa ai o suma de peste 1500 e si vei gasi, dak vrei iti dau mai multe siteuri unde vei gasi sigur, k suspoensie iti recomanda de la Supersport reglabila pe inaltime e in jur de 600 e si-a luat un prieten si e f ok tot pentru e39, si zicea cineva de crom pe BMW k nu merge, o sa atasez masinile unor prieteni sa-mi zica dak merge sau nu cromu , k poate sunt eu nebun si nu imi dau seama k defapt nu merge deloc :)) Multa bafta Laura si da-i inainte k e de bine, aveti grija de voi :) |
Re: planuri de viitor pentru mr. CAT - bmw e39
Quote:
|
Quote:
nu am nici o pb cu jantele cromate pe bmw sau orice alta masina dar ziceam ca la MR CAT nu i-ar sta bine mai e mult de lucru la masina dar nu o sa ma grabesc - vreau sa ma bucur de fiecare etapa ms de urari - btw e foarte frumoasa masina ta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning