![]() |
Re: Machetele mele - tzutzu.2009
Frumos Lusso!
Doar ca din pacate defectul de fabricatie il trage in jos si pretul nu prea mai pare atractiv stiind acest lucru. :( |
A iesit superb F430, desi pe albastru arata interesant chiar daca nu e deloc culoarea Ferrari...Felicitari si de la mine! ;)
|
esti un colectionar foarte tare. imi plac masinutele tale si modificarile pe care le faci. Mi s a parut ca am vazut pe acolo un ferrari f430 scuderia 1/24. este masinuta asta de la maisto?
Si mai am o intrebare kittul de la ferrari 308 gtb revell 1/24 e de plastic? Bmw ul 645 de la cararama a iesit super asa alb. |
Mersi mult! Intr-adevar, am avut un 430 Scuderia la 1/24, dar era facut de mine dintr-un F430 de Maisto.
|
Quote:
|
trebuia sa ai Golf stock, nu R32... deoarece iesea mai apropiat de masina ta ca si aspect ;)
|
foarte fain DRE jr. :D...ti-a iesit super
|
Azi am bagat macheta de golf la modificari: BadBoy, grila fara semn, hayon clean, eliminat esapament, si bara fata cat mai clean. Urmeaza o revopsire, si sa caut niste jante cu gume, mai mari, cu buza.
|
2 Attachment(s)
Uitati ce am lucrat ieri la macheta! Azi de dimineata am finisat-o si am pregatit-o de vopsit. Urmeaza sa-i construiesc un portbagaj.
|
Ce fain e micutul "DRE".Arata super tare ma!
|
10 Attachment(s)
De cateva zile am terminat golful la 1/24. Ca modificari ar fi cam asa:
- Vopsea VAG cod LC7V si lac KLAR - BadBoy Look - Hayon clean - Bara fata/spate clean - Plasa la grila fata - Grila fara semn - Suspensie joasa si jante vopsite negru mat cu rosu ( asa vor fi cele de pe masina 1/1) - Discuri de frana si etrieri de pe modelul Maisto Custom - Faruri negre si stopuri smoked - Mochetat interiorul - Detalii interior (Car PC, DVD in HU, Bradut odorizant, centuri, vopsit detalii) - Subwoofer in incinta custom si amplificator. - Ca bonus i-am facut golfului un skate:lol: Mai urmeaza sa-i pun numarul ca al masinii reale si Cupra LIP. Hope u like it..... |
Superb tzutzu! Felicitari si vreau sa o vad live, neaparat! ;)
|
hai ca ti-a iesit misto
daca aveai si jante asemenatore cu cele ale masinii reale era perfect oricum , ca macheta e forte reusita |
absolut superb....se vede mana de maestru:D....nu faci battle tu si eddy?;)...bafta in continuare si de abia astept sa vad 456gt break:D:D:D
|
Foarte bine a iesit Golful! Felicitari! Sunt curios ce jante o sa primeasca modelul 1:1 , ai o poza ceva? :-D
|
Quote:
|
tia iesit chiar foarte bine golful:Dfelicitari;)
|
ce misto este Golf-ul! L-ai facut de nota 10+, arata exact ca masina ta scara 1/1. Apropos, am impresia a te-am vazut in trafic... si nu odata. :)
keep up the good works dude! |
Foarte tare Golf-ul, respect!
|
Quote:
|
scuza-ma, acum am vazut ca ai scris... cu intarziere.
Am un Renault Clio gri-metalizat CLICK AICI, ultima masina de BV |
1 Attachment(s)
Cu toate ca am destule noutati, nu am avut timp sa le fac poze... saptamana asta sper sa le pozez pe toate. Pana una alta pun o poza cu colectia Ferrari la 1/64. Toate sunt HW, pt ca altele nu am gasit. Daca aveti de vanzare ferrari asa mici, un PM pls!
|
Frumoase, mai ales cele black, le prinde foarte bine culoarea :-) Am si eu vreo cateva Ferarici d`astea micute, nu stiu daca le vand, dar oricum poti sa te uiti si daca iti trebuie ceva...PM ;)
|
Interesanta colectie Ferrari :) la cat mai multe!
|
Frumoase, imi plac;-) Sunt luate la bucata sau si 5-pack-uri?
|
Quote:
|
Felicitari pentru Golf arata foarte foarte bine bradutul odorizant face totul :)) (glumesc) inca o data felicitari
|
Respect pentru golf.Pentru amandoua :D
|
8 Attachment(s)
Hai sa mai pun si eu ceva machete!
Pt azi o macheta care mie imi place foarte foarte mult. Este foarte misto realizata. Exemplarul meu este fabricat de mult timp, dar nu a fost dat niciodata jos de pe suport, doar acum pt poze. Fostul proprietar l-a tinut doar in cutie. Ferrari 348 Evoluzione Scara 1/18 Bburago Italy Pun o poza si cu "fratii" lui, 348 TB si 348 TS. |
Foarte taremodelul asta. Are detalii multumitoare. A costat mult ?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Va multumesc pt aprecieri!
Azi un alt Ferrari, cel mai mic din colectia mea. Ferrari 166 MM 1/18, HotWheels |
Quote:
|
Impresionanta colectie de Ferrari!
La mai multe!!! |
5 Attachment(s)
Azi va arat una din ultimele achizitii, un Ferrari F50 Cabrio, 1/18, Maisto Shell.
Cu ocazia asta ii multumesc lui Ervin pt macheta! :oops: |
frumos F50..
foarte faina achizitia:D P.S. Cum stai cu diorama aceea?(1/64) |
9 Attachment(s)
O alta macheta pt azi,
Ferrari Dino 1/18 HW Elite Macheta este superba, are detalii frumoase. Stergatoare realiste, mochetata, motot realizat foarte bine, rame metalice la usi etc. Cel mai mult imi plac balamalele, care functioneaza in doua trepte ca la o masina reala.;) PS: Am mai lucrat la diorama cate ceva, fac poze zilele astea! |
Superba macheta! Dupa cate am vazut eu esti cel mai incantat de macheta asta, din toata colectia! Sa o stapanesti sanatos! :hug:
|
Foarte frumos Dino, mai ales ca e galben:-P Felicitari pt toate:!:
|
oho ..cate ferrari pe aici :) superb Dino ..felicitari ;) il vreau si eu pe Rosu
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning