![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
oare ?
loganul de 105 cai ia suta sub 11 secunde. face si vectra c de 120 cai 1.8 benzina ;) |
Crede-ma da si 1,6 16v la logan e rupt...parerea mea!si din cate am vazut pana acum pe strazii!
|
Quote:
E al 3lea Logan pe care-l incerc,prima oara a fost un baietas tot cu un 1.6 in Buc,care ceilalti spuneau ca ma facea,l-am facut fara drept de apel nu numai odata!Al 2lea Logan a fost la Pitesti la legale(curbulita legala adik:lol:),Loganul rosu,care dupa parerea mea a fost cel mai "fioros" logan care l-am vazut,nu ma refer la optic ci la motor,mi sa parut ca tragea chiar foarte bine,si cred ca si pilotul stia "sa-i dea";) Iar al 3lea Logan a fost vineri 16v al lui Stuke,care stiti bine rezultatul;);) Nu stiu daca chiar scoate 11secunde lunganu de 16v,a mea cica ar scoate tot 11s,eu am reusit 10s dupa mai multe incercari:???: Acum s-o luam logic,daca Loganu de la Pitesti care avea mai mult de 105 cai pe el nu ma facut(sa tinem cont ca am gresit-o usor pe a3a),ce sanse ar avea un 16v STOCK sa ma faca?NICIUNA,drept dovada l-am si facut lejer zic eu:shock: |
Loganul De Pitesti Nu Depaseste 90 (noua Zeci) De Cai.
|
Sincer KID-ule...incheie frate subiectul "logan":))))))))
cauta masinii in continuare....astea nu le considera masinii;) |
Quote:
O SA NE DAM FRATE ODATA ITI PROMIT,CU PRIMA OCAZIE CAND NE VEDEM NE DAM !!! DA NUMAI LASA-MA ODATA CA M-AI OMORAT,ESTI DE O GELOZIE CRUNTA JUR !!! ALTII ZIC CA ALA AVEA MULTI CAI,TU DE COLO TE-AI GASIT SA ZICI CA AVEA 90CAI..BINE MA CUM ZICI TU,POSTEAZA PENTRU TINE PE PAGINILE TALE;)OK? PA |
Loganul de la pitesti avea lejer 100 cai....sa dat cu un prieten al meu de la MIDNIGHT cu un renault megane coupe 1,6 16 v si sa tinut cu el in bara....tinand cont ca renaultu ala a batut pisica 1,8.
|
De ce sa fiu gelos? Dupa cum vezi.....pe topicul asta te "atentionez" doar cand pomenesti de loganul rosu de pitesti pentru ca nu e adevarat ce spui. Poate tu nu ai nici o vina....vina apartine apaludacilor de pe margine care ridica masina aia in slavi si in gura lor tu te uiti, dar si a proprietarului care nu stie decat sa dea din gura si sa asculte cu ce il pacalesc "furnizorii de cai putere". Si sa stii ca sunt mort de gelozie pe tine...pt ce ? ca bati logane si tractorinare de 105 cai?
|
Si ca sa stii dc nu mi-a tras masina bine vineri : am o scapare de presiune pe circuitul de intercooler unde este montat furtunul ceasului pentru presiunea turbinei, daia te duceai pe a 3-a unde ar fi trebuit sa ma duc eu (stii cuplul mult mai mare....). Remediem problema si cabnd o sa o mai scoti pe strazi mai incercam.
Dar deocamdata o bag si eu in reparatii optice asa ca ne gasim noi odata pe strazi. Bafta la logane :D |
Quote:
Taurule : unu la mana nu stiu de ce te-ai mai dat si de 2 ori in seara aia daca stiai ca nu iti trage masina bine,culmea mie mi sa parut ca a tras destul de bine,probabil tu te asteptai sa ma faci si atunci spuneai ca iti trage bine;).Las-o asa acum si gata,masina o scot mereu pe strada sa stii,dar de tras o tin pe bara momentan.daca vreau sa ma dau cu careva o fac si gata,daca nu NU si PUNCT;) Gata cu off-topicurile pe aici,ca io nu mi-am gasit niciodata scuze cand am luat bataie;)daca m-am dat am avut masina pregatita si daca am pierdut nu am cautat scuze si motive,am luat-o si gata;) P.s.: si pentru buna voastra cunostina,n-am batut decat 3 logane pana acum,restu cred ca au fost masini mult mai bune decat cu ce am fost provocat.... .... ..... .. .. . . .. .. . .......................... |
Pentru ca azi am vazut ca pe teava care vine in intercooler era ulei in jurul furtunului care duce la ceasul de turbo.
Si da, vineri mi-am luat-o din cauza asta, si daia ti-ai luat-o tu acum o luna juma cand nu m-ai vazut la start si eram in spatele gti-ului la juma de masina de fundul lui.... Eu stiu ce imi poate masina cand e in mintile ei. Iar tu cand te lauzi ca ai batut masini de 130 de cai, mai bine ai calcula si tu un raport cal putere /kilograme si daca iti da mai mic ca al tau atunci da poti sa zici ca esti puternic, dar cand te lauzi ca tu cu ai tai 105 cai si 1150 de kile bati o masina de 130 de cai si 1450 de kile....mai bine nu le treci la palmares ci doar la distractii....(parerea mea, nu te supara acuma. poti sa mai intrebi lume daca nu esti convins de asta ) Si te rog nu imi raspunde la acest post cu faze de genul ca imi caut scuze si chestii de genul asta, am trecut de gradinita totusi..... Oricum in curand nu cred ca o sa mai fim in aceeasi clasa de putere :) decat daca iti pui si tu turbo :D:D (si sincer chiar iti doresc sa iti iei motorul de celica GT Four ca e f misto ) Numai bine la modificari. |
Bai KID-ule ce te-oi certa u atat cu baietzii astia nu stiu....da nui mai baga frate in seama pe astia...fara caracter!!!vor sa se dea bine nu PA!Ca plm sti si u....sa umplut lumea asta de RACERI de cand au aparut filtrele sport si jantele ieftine!
|
tu esti cumva catelul ala mic care merge pe langa stapan?...nu vrei sa fii si sclavul meu ?? :D:D:D
nu cred ca cineva te-a bagat in seama, si kidu nu cred ca are nevoie de avocat.....sa nu mai vb ca o dai spre aplaudac :)) :)) daca ai vreo problerma cu mine imi spui mie in fata, nu vorbesti ca si cum acele persoane nu citesc....iar daca vrei sa ma faci racer cu filtru sport si jante ieftine te invit sa mi-o spui personal...ca oricine e viteaz in spatele monitorului...si poti sa imi vb cu dumneavoastra ca nu am supt de la aceeasi tzatza..... te rog frumos |
Nu era vb despre u....si vezi ca ne cunoastem si personal mestere!!!
Ai grija cum vb ....si daca vrei ma si dau cu u.....cu spatele!!!! |
Barosane eu zic sa recitesti postul tau si sa iei si un manual de romana in brate. Ce ai scris m-ai sus m-a inclus si pe mine (trebuia sa specifici daca nu ai avut intentia asta)
Si daca chiar tii tu mortis ne dam cu spatele, cu fata si cu ce vrei tu :) dar nu cred ca are rost sa ard motorina degeaba. Hai sa o lasam cu aceste copilarisme pe aici ca nu e cazul. te inteleg ca esti prieten cu kidul dar nu cred ca tre sa i-o tii cand se ...... Hai sa ne purtam civilizat. |
Pai ma port cat se poate de civilizat mane....in caz ca nu ma recunosti dupa nick sunt KENZO de la VAGABOND CREW cu golful 2 rosu!!!
Si inca ceva....numi mai spune mie de applaudaci si chesti dastea....daca vrei sa-mi zici astea fata in fata hai diseara pe kisselef sa m'i le zici...si la chestia cu liniuta intr-e noi 2 chiar nu glumesc deloc....iti dau si 2 masinii avans!!!Si nu sunt prieten cu KID-u....doar ca tipul cu loganul cam exagereaza putin in cateva randurii! |
Bai daca imi dai un colier micutz de tot pentru un furtun cu cea mai mare placere incercam, dar tin minte ca atunci cand era si r5 rosu nu prea a fugit masina ta, sau poate nu mergea bine atunci......posibil sa ma insel....
dar ne vdm diseara |
@kenzolikkk stai linistit ca nu isi ia 2 masini loganu!si-o fura dar nu cu mai mult de 2 metri
|
Inca ceva da sa ramana intre noi....nu mai e golful de mult;)
Vreau sa vad ca ai zis putin mai sus ca nu are rost sa arzi motorina degeaba...uite ca sa nu consumi degeaba motorina eu imi iau 7 insi in masina la cursa asta....:))))) |
Quote:
|
http://www.informatiiauto.ro/test-dr...cp-sid528.html
logan 16v 10.2 suta deci daca sunt ambele masini stock, cu un sofer experimentat care cunoaste masina, e mai greu sa faci loganu. |
Da ai si u dreptate aici....da aducetil la start!eu zic ca e ceva de vazut...:D
|
Nu stiu ce alta masina ai acuma dar eu stiu golful ala rosu care s-a dat cu r5 1.7. daca e ala si daca atunci mergea bine nu prea am ce discuta
|
Am spus ca golful e vandut de 1 saptamana....am achizitionat alta.
Oricum a fost o gluma ca nu ma dadeam eu sa consum gazul aiurea...in fine! ai interpretat tot gresit si la cum m=ai luat u pe mine pe sus imediat daca eram altul la castane sareai demult castane pustiu!!! |
nu stiam ca esti tu in primul rand iar in al doilea rand eram curios sa vad cum sar eu la castane ....imi place gluma ta...am ras
|
:)))))) pe astia de ii cunosc nu prea ii pun!!!am un respect si eu totusi:D
|
s-a rezolvat **galceava** :D:D
|
kenzolikkk lasa-i ma in pace :-j
Taurule ma se putea sa nu zici tu ceva iar:lol::lol:credeam ca te-am invatat minte,ori acum ii faci un upgrade nou:rolleyes2,ma ca sa intelegi mai bine,poti sa-i faci ce upgrade vrei tu,poti sa spui aici ce vrei tu,lumea a fost de fata vineri,sa vazut,sa marcat si sa plecat;) Nu vreau sa sara lumea pe mine ca sunt laudaros,si chiar daca as fi si poate sunt un pic si pot sa zica altii ce vor ca pe mine nu ma intereseaza ca repet nu imi da nimeni de mancare si nu-mi umple nimeni rezervoru cu benzina de aici,dar,ca sa intelegi si tu si ceilalti care au ceva de spus,nu am permis de 10ani,ci doar am mers fara vreun an si`un pic timp in care am achizitionat prima mea masina(Vezi semnatura),toti cand se duceau la curse eu eram dupa ei,la mare,la munte,in oras,in vecinatate,eu eram prezent;)Permisul l-am luat in sfarsit acum un an,deci ar fi cam vreo 2 ani de "pesca" si alte locatii...in fine,Celica asta e a3a masina,luata tot de mine,cred ca imi cunosc destul de bine masina si pe mine insumi incat sa stiu ce sa fac la o cursa,nu ma dau de ieri si nici mare maestru nu ma cred ca inca mai am de invatat;) De cand am luat Celica asta,am "testat-o" inca din prima seara,spre surprinderea mea,a fost ceva inexplicabil:???:,de cand ma dau cu ea mi-am furat-o si eu de cateva ori,maxim 4 ori cred,am recunoscut lucru asta,l-am aplaudat pe invingator si am plecat capul jos si am mers mai departe..dar niciodata nu am venit cu scuze ca nu mi-a tras masina bine,sau ca nu mi-a mers un stop pe frana si ma tinut pe loc..astea sunt prostii si nu vreau sa le mai aud;) Cand m-am dat am venit pregatit si eu si masina pentru cursa,am pierdut-am mers mai departe..am castigat-la fel Faptul ca imi trec aici victoriile nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni,nici pe pierzatori,in fond fac ce vreau si nimeni nu poate sa imi atraga atentia ca de ce ma laud sau de ce imi ridic masina in slavi..astea sunt cele mai penibile idiotenii,nu are rost sa fac comparatii sau sa dau exemple,cum ar fi mari piloti,sau "elita grea" de pe forum...acolo nu se aud niciodata discutii de genul asta..tind sa cred ca sunteti niste copii care nu mai meritati atentie daca se continua in genul asta;) Si de ce imi laud atat masina?Simplu,este stock, are cai mai putini in general fata de masinile cu care ma dau,si CASTIG..deranjeaza pe careva?si ce daca:lol: Nu`mi mai spune-ti despre cupluri-greutate-cai putere pentru ca le mai stiu si eu...daca unu din voi are un bmw de 2000kg si 100cai,si eu am ce am si acum,si el vrea sa ne dam,care e problema daca pierde?nu am voie sa-mi trec victoria aici?ma fac de ras sau cum?cred ca restul se fac de ras cand ma critica pe mine,pe pagina mea,ca de ce ma laud:lol: In fine,mi-e somn acum,sper ca m-am facut inteles si nu or sa mai apara pe pagina asta alte tampenii,alte scuze si alte critici,nu de alta da ma lasa rece si foarte indiferent Sper ca de acum incolo o sa fim iar ca inainte,AMICI/PRIETENI ce vreti voi,si sa ne intalnim la o "dungulita" cand ne permitem;) |
naveti mess? kidule dak vrei io in seara asta sunt dispus de ceva, am si frane acum am si cauciucuri bune p fata am si rotile indreptate am si benzina deci dak vrei sunt aici dak e zi ceva , miam schimbat nr de tel si.......dak e til dau p pm
|
Ba baietzii da numai liniutze aveti in capul ala...:))))))))
|
[QUOTE=kidu2006;1538178]Celica tot Celica ramane;)
C Celica 105cp VS Nissan Almera(parca) 110cp se stie :wave: E Primera si are 109 cai si 1370 de kg. Felicitari! Nu ma oftic, ti-am zis de la start ca ma dau de fun, e o masina de familie :) dar imi permit sa iti dau un sfat: fa ceva cu aplaudacii astia de doi lei, wannabe raceri sau cum vrei sa le zici ... nu-s de bun augur pe langa casa omului... nu dau nume pentru ca nu vreau sa creez dispute aiurea, se simt ei care sunt. Ne vedem cand termin Oltcitul (nu e gluma), asta cu conditia sa iasa motorul cum trebuie. Numai bine. |
Aolo kid-ule alta victima?:))))hai ca eu sunt aplaudaciul tau:)))))
da chiar cum e la curse?e marfa?cum va dati de la semafor la semafor sau cum?plsssss zi-mi si mie te rog:))))))=)))))) |
Jenibil ...
|
Care se da si cu mine?:((((ca vreau sa fac si eu curse!
se da cineva? clio din 96:(((((.....hai raceri acum sa va vad:))))))) |
Foarte jenibil:)))))
|
kenzo.... ai chef de caterinca de dimineata??... :lol: :lol: .... bun asa... e frumos sa se trezeasca omul bine-dispus.....
dar adevarul e ca nu prea merita sa umpli un topic cu masinile de duzina pe care le-ai facut, ci mai degraba cu cele care erau mai bune ca a ta si totusi ai castigat... Ca asa am facut si eu Loganuri o turma mare de tot sau alte masini putin mai slabe... dar nu ma laud... ca nu am de ce... oricum, tu aplauzi pe cine vrei... si.... de ce curse vorbesti tu acolo?... curse RATB??? sau ce??? :lol: :lol: ... nu exista curse in Bucuresti.... :rolleyes2 :rolleyes2... |
Cum nu exista??? Am vazut eu niste curse de soareci ... smechere rau! Cred ca la alea se refera :)
|
Nu mane da vad ca toti au sarit pe mine ca as fi un aplaudacii.
1.sunt presedintele clubului VAGABOND CREW 2.am inceput sa il sustin pe KYD numai la faza cu loganul,deci restul nu stiu ce au cu mine si dc au luat fok. 3.cand faceam curse ei jucau nfs si urlau prin casa ca masinile. 4.care nu ma halesc sa ma provoace la curse....nu sa ma ia in vb de racerii.corect? |
Este treaba ta unde si cat si cum il sustii pe Kidu. E decizia ta asta, esti liber sa faci ce doresti. La fel si el , nimeni nu spune ca nu poate tine un catastif cu masinile pe care le-a batut. Eu de exemplu in locul lui nu m-as fi laudat ca am batut o masina de 109 cai cu aproape 1400 de kg si care avea benzina de 95. Mi s-ar parea putin jenant pentru mine. Nu sunt ofticos, m-am dat de fun, dar asta e ca si cum m-as lauda eu ca am batut cu oltcitul o dacie stock, ceea ce e foarte logic si de asteptat. Nu am nimic personal cu omul in rest.
|
Uite vezi....ce spun eu ce intelegi u.e treaba voastra ce si cum rezolvati voi astea!
eu am spus doar ca il sustin in cursa cu loganul de 110 cai,la care unele pers au sarit cu gura pe mine ca sunt aplaudacii...cea ce e cam jenant pt mine. care vor sa o incerce cu mine am mai spus si o repet....incercatio cu mine pe 402 m si peurma vb! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning