Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   Vopsitorie Auto.. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/63097-vopsitorie-auto.html)

prozatos 02-01-10 10:53

Re: Vopsitorie Auto..

salutare
am un cielo...bej casmir e in certificat...cand l-am cumparat sa zic ca era proaspat vopsit cu toate ca fostul proprietar a zis ca nu l-a vopsit el...stii cum e...nici o pb nu se intampla la fostul proprietar ci la ceilalti dinaintea lui
ma intereseaza cat ar costa o vopsitorie totala, cred ca presupune si o pregatire prealabila, adica slefuire la toata masina? am bagat ceva bani in ea pana acum si as vrea sa o pastrez cat mai mult...plus ca e prima mea masina pe numele meu, pana acum am avut doar motociclete
deci un pret estimativ ca stiu ca nu se poate exact pt cielo...
multumesc mult

heyladies 06-01-10 16:51

salut , la cat estimezi urmatoarea lucrare: vopsit negru metalizat audi a4 b5, tot in afara de plafon, capota fata si portbagaj. mentionez ca portierele au mici infundaturi. materiale de clasa medie. astept raspuns. ms

DriftingCalibra 06-01-10 21:21

Quote:

Originally Posted by heyladies (Post 2951797)
salut , la cat estimezi urmatoarea lucrare: vopsit negru metalizat audi a4 b5, tot in afara de plafon, capota fata si portbagaj. mentionez ca portierele au mici infundaturi. materiale de clasa medie. astept raspuns. ms

2500ron

morbidel 15-01-10 14:40

Salut,
cāt m-ar costa te rog un vopsit integral pentru un Fiat Stilo, 4 uşi, culoare alb.

Mulţumesc

calibrazor 16-01-10 21:22

salut. am inteles ca vopsesti si jante. faci si pregatirea adica smirgheluirea ... degresare etc....?? ma intereseaza niste ATS cup pe 15 7.5j. sunt albe dar mai e ciobita vopseaua. le vreau tot albe cat mai lucios. astept un pret pe PM si un timp de lucru

DriftingCalibra 17-01-10 00:48

Ti-am raspuns pe celalalt thread.
JANTELE sunt specialitatea mea.

Ace99 25-01-10 22:30

salut cat ma costa un vopsit integral la un BMW 318i din 2000 , are o mica indoitura pe usa dreapta spate , pe aceeasi usa o bucata de vopsea sarita de vreo 2 cm asa , pe portbagaj la fel ciobita intrun punct vopseaua , in unele parti a fost chituita cam grosolan de fostul proprietar , culoara este albastrau inchis metalizat . astept un raspuns mersi

DriftingCalibra 25-01-10 22:35

Quote:

Originally Posted by Ace99 (Post 3015370)
salut cat ma costa un vopsit integral la un BMW 318i din 2000 , are o mica indoitura pe usa dreapta spate , pe aceeasi usa o bucata de vopsea sarita de vreo 2 cm asa , pe portbagaj la fel ciobita intrun punct vopseaua , in unele parti a fost chituita cam grosolan de fostul proprietar , culoara este albastrau inchis metalizat . astept un raspuns mersi

Aproximativ 3500ron

razy88 06-02-10 02:49

Pentru un A4 B5 vopsit integral ?

speedydanutzel 05-03-10 23:11

salut. sunt nou inscris pe site si am vazut ca faci o traba foarte buna la un pret destul de mic fata de ce se practica pe piata. Spune-mi si mie te rog,cam cat m-ar costa vopsirea integrala a unui mondeo mk3. culoarea actuala este albastru inchis metalizat si tot asa as vrea sa o vopsesc. dc.se poate,as vrea 2 variante de pret: cu materialele mele sau cu ale tale. Multumesc mult

DriftingCalibra 05-03-10 23:15

Salut,depinde de starea masinii , aproximativ 3500ron.

prozatos 05-03-10 23:17

salutare
am un cielo...bej casmir e in certificat...cand l-am cumparat sa zic ca era proaspat vopsit cu toate ca fostul proprietar a zis ca nu l-a vopsit el...stii cum e...nici o pb nu se intampla la fostul proprietar ci la ceilalti dinaintea lui
ma intereseaza cat ar costa o vopsitorie totala, cred ca presupune si o pregatire prealabila, adica slefuire la toata masina? am bagat ceva bani in ea pana acum si as vrea sa o pastrez cat mai mult...plus ca e prima mea masina pe numele meu, pana acum am avut doar motociclete
multumesc mult

speedydanutzel 05-03-10 23:19

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2952751)
2500ron

salut. sunt nou inscris pe site si am vazut ca faci o traba foarte buna la un pret destul de mic fata de ce se practica pe piata. Spune-mi si mie te rog,cam cat m-ar costa vopsirea integrala a unui mondeo mk3. culoarea actuala este albastru inchis metalizat si tot asa as vrea sa o vopsesc. dc.se poate,as vrea 2 variante de pret: cu materialele mele sau cu ale tale. Multumesc mult

DriftingCalibra 05-03-10 23:23

Quote:

Originally Posted by prozatos (Post 3151804)
salutare
multumesc mult

Acelasi raspuns is pentru tine maestre... stiu cum este,tot pe undeva la 3500 ron. Problemele la cielo sunt vuleurile cele multe,exfolierile / caroserie si rugina pasaje spate. En`joy!

speedydanutzel 05-03-10 23:26

multumesc frumos.mai mult ca sigur o sa apelez in curand la serviciile tale

ruxy2008 08-03-10 13:53

Cat m-ar costa de vopsit un golf 4 break integral mat + manopera culoare negru magic

DriftingCalibra 08-03-10 21:05

Aproximativ 3500ron.

petre 1 08-03-10 22:39

Salut,as vrea sa stiu pretul final pentru urmatoarele operatiuni :
- demontat,pregatit,vopsit,montat pentru bara fata/spate
- la fel si pentru ornamentele de pe usi(toate 4)
masina este renault megane

separat de toate acestea ma interesaseza cat costa o lacuire totala a masinii.

romelino_bmw 21-03-10 19:43

Salut,asi vrea sa imi revopsesc masina culoarea albastru-violet cat ar face? siin cat timp ar fi gata?

DriftingCalibra 21-03-10 20:50

Quote:

Originally Posted by petre 1 (Post 3162300)
Salut,as vrea sa stiu pretul final pentru urmatoarele operatiuni :
- demontat,pregatit,vopsit,montat pentru bara fata/spate
- la fel si pentru ornamentele de pe usi(toate 4)
masina este renault megane

separat de toate acestea ma interesaseza cat costa o lacuire totala a masinii.

Salut : Trebuie sa vad fotografii cu elementele sau masina / viu. Aproximativ 8-10 mil.depinde!

PYT 22-03-10 18:43

o capota si un portbagaj de clio bicorp vopsite negru metalizat cat m-ar costa?

DriftingCalibra 23-03-10 20:12

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 3209427)
o capota si un portbagaj de clio bicorp vopsite negru metalizat cat m-ar costa?

Aproximativ 800ron,depinde de starea pieselor.

cag78 25-03-10 09:50

Salut,

Cat m-ar costa vopsirea integrala al unui Renault R5 cu schimbare de culoare?

DriftingCalibra 25-03-10 09:57

Quote:

Originally Posted by cag78 (Post 3217713)
Salut,

Cat m-ar costa vopsirea integrala al unui Renault R5 cu schimbare de culoare?

Aprox 35mil.

alexisss 29-03-10 16:04

salut m-ar interesa si pe mine un pret pt vopsit un citroen c3 culoare rosu

Ecstaz 31-03-10 23:41

Cat ar costa vopsit bara spate Ford Mondeo MK3 argintiu (inclsiv montat/demontat) cu/fara TVA? Astept un PM.

tetel_sorinel 08-04-10 09:53

salut imi poti spune si mie cat ma costa vopsitul integral + tinichigerie la un e36 coupe, defecte ar cam fi astea: aripi fata schimbate(noi) aripa dreapta spate infundata putin chiar pe buza, usa stanga fata infundata putin (se observa daca te uiti foarte atent), la rugina nu stiu ce sa zic ca e o masina din 92, masina este negru diamant, iar eu o vreau negru simplu, nu iti cer sa imi dai pretul exact ca nu prea ai cum sa il dai pana nu vezi masina, doar aproximativ.

DriftingCalibra 08-04-10 21:37

Quote:

Originally Posted by tetel_sorinel (Post 3257857)
salut imi poti spune si mie cat ma costa vopsitul integral + tinichigerie la un e36 coupe, defecte ar cam fi astea: aripi fata schimbate(noi) aripa dreapta spate infundata putin chiar pe buza, usa stanga fata infundata putin (se observa daca te uiti foarte atent), la rugina nu stiu ce sa zic ca e o masina din 92, masina este negru diamant, iar eu o vreau negru simplu, nu iti cer sa imi dai pretul exact ca nu prea ai cum sa il dai pana nu vezi masina, doar aproximativ.

apoximativ 3500ron

tetel_sorinel 08-04-10 22:50

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 3259816)
apoximativ 3500ron

merci frumos pt raspuns, daca ma hotarasc te anunt

gabbyyy 10-04-10 16:25

1 Attachment(s)
salutare
se poate repara pragul din poza atasata fara sa se intervina cu autogenul ca sa nu rugineasca pe viitor?
pentru vopsire e necesara demontarea chederelor si scaunelor/mochetei, sau se poate face vopsire partiala cu rezultate bune?
multumesc

pustiu_FUG 12-04-10 11:04

salut,
bara fata spate la matiz? cat costa vopsirea lor? ms!

DriftingCalibra 12-04-10 11:35

Salutare , aproximativ 600ron!

pustiu_FUG 12-04-10 11:38

scuze dar mult prea mult...600 ron pentru vopsirea a doua bare care nu intra nici 200gr de vopsea.. bafta!

DriftingCalibra 13-04-10 18:32

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3270372)
scuze dar mult prea mult...600 ron pentru vopsirea a doua bare care nu intra nici 200gr de vopsea.. bafta!

Pai daca vrei sa iti dau vopsea direct pe ele imi platesti curentul la compresor,platesti nitrodiluantul,imi dai vopseaua,le stropesc spal pistolu si gata.
Sau de ce nu lavabila + colorant + trafalet.

Amice pe langa vopsea mai intra smirgher,diluanti,vopsea,lac,intaritor vopsea,intaritor lac,lavete,degresant,nitrodiluant. Pe langa costul materialelor mai trebuie sa castige si omul ceva. Cand ai sa incepi o afacere vei intelege.

diferit 10-05-10 17:00

am un volvo v40 an 2001...are cateva zgarieturi mai mari dar ies la vopsire..cam cat m-ar costa o vopsire totala negru metalizat?

surdu 12-05-10 10:32

salut,

Cat ma costa o vopsire integrala OPEL ASTRA GTC (pe ALB metalizat):

poza mai jos!

https://img196.imageshack.us/i/snap5b.jpg/

si ca timp cat ar dura? se ofera garantie?

Multumesc!

tzeapa26_87 19-05-10 18:18

1 Attachment(s)
sal .2 carene lat. de suzuki gsxr .material plastic .necesita si pregatire.ms (vreau doar culoare de baza nu cu model)Attachment 1478611

calibrazor 19-05-10 18:23

salut, 2 stopuri astra g. un lac cu un pigment negru, 2 3 straturi sa le fac fumurii si un smirgheluit fin sau ceva sa tina vopseaua( in caz ca e nevoie, voi stiti mai bine).
si cat dureaza, adica daca le las dimineata pot sa le iau in aceeasi zi?

DriftingCalibra 19-05-10 22:35

Salut maestre... dureaza 1 zi daca-mi aduci stopurile in weekend,2 zile in cursul saptamanii. Costul acestora 130ron

calibrazor 20-05-10 18:19

le as aduce maine sau sambata de dimineata si sa le iau seara. nu as vrea sa stau peste noapte fara ele... pe unde sunteti?

All times are GMT +2. The time now is 10:05.

- Copyright 2026 4Tuning