![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
Cu pleoapele alea ... pozata de sus ... zici ca e o pitipoanca fitoasa. :lol:
|
Quote:
s-ar putea sa ma fi vazut ca circul destul de mult ;) |
salut.am o intrebare:bara fata de unde o ai? arata fain masinuta. bv
|
@vrajitorul, daca s-ar citi mai bine topicul, ai vedea ca bara fata e custom si a fost luata din locul x... nu mai tin minte exact. :)
|
Quote:
|
ROG UN MODERATOR sa inchida poll-ul ca m-am lamurit in ceea ce priveste design-ul masinii mele iar din cei 26 de carnatzi care au votat kitsch nu si-au motivat nici unul vot-ul ceea ce ma face sa cred ca au votat la misto si in multe cazuri poate din invidie ori sunt numai detinatori de Cayenne , Q7 sau alte exemplare de zeci si sute de mii de euro. Multumesc
|
I-am aratat si lui Razvan...insa el este in dubiu:D ($) Vezi aici despre ce este vorba
Nu stiu acum cat de mult iti vor placea avand in vedere ca ai mers pe stilul silver-black :) |
Imi plac dar nu-mi sunt folositoare pentru ca intr-adevar am mers pe silver-black cum ai remarcat :-)
|
si erau si destul de ieftine ... oricum , cred ca proiectoarele (sau ce sunt chestiile alea rotunde) ar merge
|
La alea rotunde le zice blinker, oare nu or fi semnalizatoare pt matiz 2 ca mie cam asa imi par...dar sa luam in considerare si varianta cealalta...e posibil sa ma insel :)
|
Quote:
si bineinteles arata identic cu farurile unui Matiz. |
Alea mi se par a fi proiectoare dar am si proiectoare. Oricum ar fi interesant de facut o comanda pentru doritori
|
http://dictionar.netflash.ro/index.p...g=german-roman Lasati-ma sa cred in continuare ca sunt semnalizatoarele de vin in fata, sub faruri la Matiz 2 :)
|
1 Attachment(s)
Exact ai dreptate banzay,sunt semnalizari de matiz 2,din fabrica iese cu ele galbene la fel ca la noi si acelea sunt transparente!;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
cateva poze de azi de la intrunire :-)
|
Dar cele de grup...?:D:D:D
|
Vor fi pe Club Matiz,cand va putea George
|
Quote:
|
eleronul ala desi live arata ok si nu mi s-a parut "nelalocul" lui, in poze parca ar da bine vopsit in partea de sus in culoarea masinii si jos spre luneta negru cum e acuma... desi e o problema cu tranzitia culorilor.....
oricum invidie maxima din partea mea. pot vota si eu kitsch ? =)) |
Quote:
|
Bine bine... vreau si eu eleron de SE. :D
|
Quote:
|
Da, numai ca nu il gasesc la pretul bun. :)
|
S-a inchis si poll-ul si rezultatul ramane gravat in paginile istoriei :D
Multumesc tuturor care au votat indiferent de vot-ul lor :joy: |
Felicitari pentru poll.
Crede-ma cand iti spun ca sunt ok si alea 30 de voturi Kitsch...daca stai sa te gandesti omul caruia nu-i placea ceva la masina nu avea alta alternativa decat sa puna kitsch...pentru ca tu ai optat decat pentru "frumos" sau "kitsch". Nu le-ai oferit o "plaja" de unde sa poata alege:) |
Quote:
|
felicitari pentru masinuta!
e frumoasa, de bun gust si ingrijita! dar, acum ca s-a inchis poll-ul, nu mai ai in plan nimic ? PS: Am votat Frumos |
Quote:
A fost dorinta mea sa se inchida poll-ul pentru ca merge de 1 an si ceva si m-am lamurit ; oricum cei care votau kitsch nu-si motivau optiunea sa inteleg si eu ce nu le place. Deocamdata mai am in plan un kit bi-xenon :-) |
Ţi-am văzut maşina sāmbătă seara, la rond, la Kiseleff, dacă īmi mai aduc aminte bine. Eram prea obosit ca să mai ţin minte :lol: oricum, arată bine rău maşina ! Felicitări ! :peace:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
se pare ca o sa aman kit-ul bi-xenon pentru moment ca urmeaza o perioada grea cu facultatea
am revenit cu niste poze pana una alta... :-) |
ce ti-ai pus domne pe masina de la racing nick...de ai lipit repede autocolantul?:p
sau te plateste pentru reclama?:D ce "muschi" are buburuza in poza aia "aranjata"... |
Quote:
faza cu platit-ul e confidentiala :lol: imi place foarte mult cum a iesit poza "aranjata" |
incepe sa imi placa din ce in ce mai mult ce vad ... abia astept luna mai cand socrii ii vor cumpara nevestei o buburuza... Matiz SE .... cred ... (sper sa nu ii ia un Golf 3 sau Opel asta F asa cum ziceau initial) , sa incep sa ma joc si eu cu el :D
P.S. scapa de punctul ala de rugina de pe aripa stanga spate ... |
Quote:
punctul ala de rugina si pe mine ma seaca rau si o sa-l "rezolv" dar acuma am o perioada mai incarcata la facultate. bafta multa cu viitoarea masinutza mai ales daca o sa fie Matiz |
Quote:
Licenta, ceva? :lol: |
Quote:
Ai ghicit e vorba de licenta si am cateva restante care daca nu le iau nu pot intra in licenta si acuma bag ca ursu` materie :cry: |
Quote:
2.Prieteni ce ati facut la mine pe thread :?: ce-i cu cearta asta:?::evil: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning