![]() |
1 Attachment(s)
Cielo-ul colorat!!!
:arrow: |
Binisor ... dar incearca sa faci liniile mai concise ... dai viata masinii .... fao sa para reala .... si incearca sa nu faci greseala pe care multi o fac (inclusiv eu :D de multe ori) sa nu greseti la dimensiunile masinii .
|
interesant blowind...o parere....chinuiete sa bagi efecte d lumina p ea...sa prinda viatza....hmmmm...dak nu ma inshel ai facut o vers dupa cielo asta shi virtula?????? :twisted: :twisted: oricum frumoasa....mai accentuate efectele shi iese OK bafta in continuare....curand o sa mai scot shi eu...:D salutare shi bafta....a shi era sa uit...UN AN BUN LA LICEU!!!! :) :) :) :)
|
ce se mai intampla cu ticozu` ala :cry: ???
|
Topser ... imi pare nespus de rau k nu tiam terminat desenul la timp ... dar am fost ocupat cu organizarea Cursei de la Suceava .....Desenul lam terminat , trebuie doar sa il mai scanez .
|
ok.....asteptam.... :roll:
|
am si eu masini da nu am scanner.. oricum o sa fac cu mobilu.. a si un tico ca nu a incercat nimeni :P
|
HALLO....back people..c facetzi?
|
bah copii voi chiar punetzi botu` ca desenele alea sunt facute de nush ce copil ? ...sincer...io nu cred ....dovedeshte cumva...ca asha pot sa caut shi io un desen cu o mashina...super reushit shi sa il up aici ...ce naiba mah
|
apropo....de mashina aia albastra vorbeam
|
1 Attachment(s)
dak te referi la cel facut d mine(ex killerhitman2002)...ne vedem cand vrei si til arat......acuma o sa pun si un ultim desen d'al meu..nu e gata...dar k sa se convinga lumea..e prima data cand ma bag la interioare...and here is the result :D :D :D
|
in privinta subarului si rx8 am avut si eu oarece indoieli....dar le-am vazut in realitate.....asa k...ciocu mic si joc de glezne... :wink:
|
nu`s facute sotto de asta ...
|
Re:
Quote:
|
de tico nu s-a ocupat nimeni ? :(
|
de ex...daca ash pune shi io nishte poze luate nush de unde(nu zic neaparat ca acum a fost cazu`) fara nici o dovada ca io le`am facut...mi le`ai admira ?
|
:twisted: Mai omule esti penibil ...... cum chiar nu intelegi k sunt facute de OM priveste bine k are cateva lucrari la comanda aja k ..... daca vrei iti dau eu o poza stock si tu sa o faci de mana si am sa-ti admir si tie lucrarea aja cum fac in cazul lui G-Unit ..got it ?? hope u do ... vrei poza ?? :twisted:
|
kolegu ce tot iti bati capu` atata ...nu intelege si gata ...
creca el deseneaza asa naspa incat nu poa sa creada ca alea`s desene facute de copii. :twisted: |
bai baietzi...nu va mai enervati...eu nu vreau sa demonstrez nimica....cine nu crede ca sunt facute d mine asta e.....unii le'au vazut cu ochii lor....acuma....hmmm.......uite c pot sa zic...o sa scot chiar acum o poza cu o masina d la un concurs....nu prea e modificata...k e lamborgini..si ma apuc d un TICO....K? si omule.....ne intalnim si itzi dau personal desenu' ca sa nu mai fie probleme...bine?si acuma..fara certuri..k c draq n'am scapat d pav[] k sa incepem cu altii......LKS..nu crezi..problema...ta....spunemi c masina ai si tzio modific...ne vedem si tzio dau personal...poate totusi asa crezi....v-am pupat :wink: :wink:
|
G-unit pupa-ne cu niste lucrari k ne-ai cam lasat cu ochii in soare de ceva vreme :lol: de ce nu ai incercat si tu Loganul de la concurs ?? :wink:
|
1 Attachment(s)
hmm..c concurs????????????/sa dea dracii chiar nam stiut...las k facem :lol: :lol: :lol: :lol: am uitat ieri sa pun masina..scuzatzi k nu e lucrata la jeanta spate :oops: :oops:
|
Misto , misto !
:wink: keep up the good work ! |
1 Attachment(s)
Pentru Topser ... am Ticoul asta terminat de nush cand .... da nam avut timp sa il mai scanez ...
|
1 Attachment(s)
Si o Skoda ...
|
skoda asta e de milioane felicitari :lol:
|
:shock: wow imi cumpar Skoda si o fac k aia :shock: moare lumea :lol: :rockon:
|
SUPERB LOW.......hai ca incepi sa prinzi bine linile...felicitari..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
mc ptr tico ..dar nu prea seamana deloc cu unul dar mergee :?
|
topser.....don't worry....g_unit face unu' marfa :wink: :wink: :wink: :wink:
|
G-unit amice ce zici dak ai face si pt mine un E-30 dupa cum vezi am o pasiune pt \"Ursuletzi\" 8) ce zici te bagi ? chiar vreau sa vad un E-30 din mana ta + k am o multime de amici kre ma preseaza sa-ti propun treaba asta .... ce zici :? accepti :) :?:
|
Este unul Bmw facut de mine pa una din paginile anterioare ... da nush dak e E30 .....
|
da omule....nici o problema...maine seara e gata... :D :D d'paia tico lu' topser....si mai am eu cate ceva de facut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ah kolegule mersi.de muult timp ma rog de el sa faca asa ceva.din ce mi-au soptit pasarelele va fi ceva super marfa.poate astazi vedem schitza. :twisted: :P :D
|
1 Attachment(s)
TACI!!!!!!!!!!! SKILL'z....bulangiule....na ofticate ca a avut efect kolegu ...si am sa fac bmw-ul..acum doar o schitza..nu am stiut cum sa fac spoileru' fazta ma mai gandesc :D :D :D si normal...hasura:D
|
nu ma intereseaza decat daca seamana :lol: :lol: :lol: :lol:
|
normal ca seamana!baga mare
daca-ti iei si scaner esti basthan! |
daca seamana :? :oops: ..... ce om esti :lol: :lol: ..... NORMAL K SEAMANA :wink: este marfa rau dak o postezi si tu dupa ce o termini la o rezolutie mai mare ar fii super ce crezi ...??
|
am scaner/.....dar am zis k iese mai bine la poza d la camera..mam inshelat asta e.......maine e gata/......o sa mai scot o versiune colorata(pictata) sau in ps ..dar sa vedem :lol: :lol: :lol: :lol:
|
holyyyyy fuckkkkkkkk....m-ai uns pe suflet cu cauciucele alea...stii k desenul asta o sa ajunga ala mine nu!?in urma unei sticle de vin bineinteles..... :D
|
hmmmmm...e madskill'z nu spune d doua ori.....daca la bal am fost fraeri si nu neam bagat sub masa......la faza asta :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning