![]() |
Re: WORLD RACING 2
Quote:
|
care are nevoie de cod il am eu dar mie numi tre codu ci cracku:))
|
Datimi si mie un site cu masini , dar bun.
|
Quote:
|
Mersi:*.Mi-am bagat 12 masini in 10 min:X
|
1 Attachment(s)
mi-am instalat si eu jocul,am bagat cd key,crack,si totusi cand sa intru in el imi da o eroare.am atasat o imagine cu eroarea respectiva.va rog ajutati-ma!!!
Multumesc anticipat. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut baietii am instalat jocul si am bagat si CRACKUL si asta imi apare... :| !!! De ce??
|
salut ... ma ajutati si pe minecu o problema imi spuneti va rog km se baga hartile?
ms |
Quote:
@ tymy . Hartile se baga in folderele respective.. addons-scenarios , scenarios , street si ce iti mai arata tie in rar-ul acela , apoi cauta pe gamesreveur programul numit wr-man sau ceva de genu cu care activezi mapele.. daca nu il gasesti dami un pm sa te ajut |
cn imi da si mie un site de unde pot lua loganuri si golfuri pt world racing 2:?::?::?::?::?::?::?::?::?:
|
uite aici
|
am si eu o problema la wr2 imi apare sa dau restart la pc. mereu cand intru in joc.am dat si tot la fel
|
Salutare, as vrea si eu sa il joc multiplayer cu un coleg, si am inteles ca imi trebuie un program, stie careva de unde sa il iau?Multumesc...
|
Quote:
|
Re: cum se instaleaza o masina
si eu mi-am instalat wr2 si cand intru in joc nu imi merge tastatura :|
|
Salut, azi mi-am instalat si eu World Racing 2, am bagat crack, si imi da eroarea asta http://tinypic.com/view.php?pic=9u91fo&s=5 , stie cineva vreo rezolvare? Multumesc.
|
Re: ddd..
Frate imi apare Could not create Direct3D device!!! nush ce sa ii fac ....dati add la id:::: adita_bosu2009....ms..!!!:D
|
Re: ddd...!!!!
Va rog eu ajutatima sh pe mn pm !!! adita_bosu2009 ...... va rog ca vr sh eu sa ma jok este super jocu!!!
|
mai faci de multe ori dublu post? daca cineva stie si are timp o sa te ajute daca nu nu , nu e nevoie sa scrii de 100 ori ca nu suntem chiori. Si vrei totul mura in gura pe mess , da pe google ai cautat? si mie mi-a dat eroarea aia am cautat si am rezolvat , fa acelasi lucru si tu.
|
Care imi poate da BMW 760 Li (E66) raman dator
|
Quote:
|
Da si e o discheta taiata poate il are cineva in comp si il poate uploada si sa puna link-ul aici
|
ba fratilor acum un an il aveam si eu instalat si mergea si acum nu mai stiu cum sa-l fac imi dati si mie ceva indicatii link-uri?
|
Unde se pun masinile descarcate?
|
Quote:
|
Mi-am instalat jocul si nu imi merge tastatura in el. ce e de facut?
|
am avut si eu acest joc si mi-a mers fara probleme dar acum am o problema cu WR2 Manager. Cand intru in WR2 Manager si selectez harta, dau Save & Run WR2 si imi apare o eroare " File acces denied ". Cum pot rezolva aceasta problema?
|
Quote:
|
stiu eu . i-am dat de cap cumva:D
|
Quote:
|
Eu l-am instalat azi si imi merge foarte bine cu o mica exceptie, masina si unele texturi se vad mai albicioase (masina se vede destul de albicios) ca si cand ar fi prea multa luminozitate. Sa fie de la placa video (nvidia geforce fx5200) sau e altceva?
|
Quote:
|
CPU Intel Pentium 4 1,8 GHz
512 MB RAM Nvidia GeForce FX5200 128MB |
am o problema, cand adaug o harta si vreau sa o activez cu WR2 MANAGER imi da o eroare "File acces denied" de ce?!
|
in nfsworld / scenarios (nu addons! scenarios originalul) iti da sa bagi numele mapei (sa zicem MAPA1)
In folderul MAPA1 gasesti un folder V1 , acel folder il multiplici de 2 ori si pui numele V2 si V3 si o sa ai 3 foldere (V1, V2 , V3) apoi activezi iar cu wrman si o sa mearga ! Quote:
|
am incercat cum ai zis tu si tot nu merge :(
|
Quote:
|
Sa imi spuna cineva cum se instaleaza jante in wr2?
|
Un link de download ? Pe filelist nu merge meniul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning