Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Renault R12 Gordini (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/6194-renault-r12-gordini.html)

RENAULTts 05-01-08 13:27

Re: Renault R12 Gordini

Intrebare pt B 75 UAP .Masina ta este trecuta in talon ca fiind Renault 12 Gordini ,ca am auzit odata o discutie la Ploiesti cum ca numai cel din Pitesti mai este trecut ca fiind R12 G ,celelalte fiind Dacii cu motor de 1600 cmc. Am citit intr-o revista un lucru interesant ,Gordina din Pitesti a suferit un accident destul de serios atunci cand alerga la raliuri ,a intrat intr-un cap de pod!

expres 05-01-08 13:35

nu inteleg de ce nea nicu se fereste atata .... cu piesele lui originale si ce mai are el pe acolo:lol: ...felictiarile lui k o are si asa mie mi ar place...sincer ..kiar dak e o copie :) :P

B 19 LHT 05-01-08 13:40

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1276058)
nu inteleg de ce nea nicu se fereste atata .... cu piesele lui originale si ce mai are el pe acolo:lol: ...felictiarile lui k o are si asa mie mi ar place...sincer ..kiar dak e o copie :) :P

Nu e o copie GOR_ul lui nea Nicu, e cat se poate de originala, numai ca nu e chiar cum zice el ca e, adica neatinsa cum a iesit ea din fabrica, problema e alta si anume ca nea Nicu nu poate accepta existenta inca unui gordini care este inscris in tara, ba mai mult nu accepta nici Daciile un pic mai suparate pe care probabil le considera adversarele Renaultului lui, gen SGM.

Hexer 05-01-08 14:12

Acuma sa fim seriosi...Who gives a (flying) f*** daca e 100% original sau ca este dacii mai bune decat respectivul Gordini? Poate numai posesorul, dar asta e slabiciunea, prostia lui. In schimb ar trebuia sa bucure ca are o masina rara, fie in orice stare, dupa cum vad nu prea are bani pentru a face cum trebue masina si asta incearca sa acopere cu tot felul de scuze, ca masina e originala si nu vrea sa "modifica"...cea mai mare prostie la o masina de rally...
Daca o masina deja a participat la rally nu o sa fie orig nici o data...

B 75 UAP 05-01-08 14:18

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RENAULTts (Post 1276044)
Intrebare pt B 75 UAP .Masina ta este trecuta in talon ca fiind Renault 12 Gordini ,ca am auzit odata o discutie la Ploiesti cum ca numai cel din Pitesti mai este trecut ca fiind R12 G ,celelalte fiind Dacii cu motor de 1600 cmc. Am citit intr-o revista un lucru interesant ,Gordina din Pitesti a suferit un accident destul de serios atunci cand alerga la raliuri ,a intrat intr-un cap de pod!

..Toate au suferit accidente mai mult sau mai putin grave, ca masini de curse :sad:

expres 05-01-08 14:23

nu ii stiu masina lui sgm:) nea nicu trb sa se obisnuiasca cu idea ... sunt ogramada de dacii puternice ...si multe sunt in transforrmare ...in gordini ...nu or sa fie originale dar or sa fie frumose :P

RENAULTts 05-01-08 14:23

Da cu asta le dai peste nas la toti .Cel de la care am auzit acele zvonuri va dati seama cine este...

CristianoXXX 05-01-08 15:40

interesant, inca un r12 gordini pe acte, ar tb sa te duci pana la pitesti sa ii arati lui nea nicu cartea tehnica, dar probabil k ar spune ca este facatura

B 75 UAP 05-01-08 15:45

Nu incerc sa-i arat nimic.. Stie oricum, doar a incercat si el sa-l ia, decat ca n-a avut atata rabdare, d-aia isi baga unghia-n gat si zice ca face tot posibilul sa nu-l inscriu..

CristianoXXX 05-01-08 15:47

pacat de proprietar ca are o mentalitate comunista si are in posesie o masina cu istorie pt care nu face absolut nimik in afara de faptul ca o lauda si nu ii accepta imperfectiunile

expres 05-01-08 16:03

nea nicu ar fi cazut dea masina unui tanar care s`o ingrijeasaca ...cum e sgm :P
ori o sa se faca praf si papa goridini ........... poate care rosi si varza cu el :))

CristianoXXX 05-01-08 16:04

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1276387)
nea nicu ar fi cazut dea masina unui tanar care s`o ingrijeasaca ...cum e sgm :P
ori o sa se faca praf si papa goridini ........... poate care rosi si varza cu el :))

voi ati inteles ceva? :rolleyes2

B 75 UAP 05-01-08 16:28

In mare am inteles..
@ Expres: sa stii ca nu e chiar asa.. Eu am fost la nea Nicu acasa si daca vezi cate piese are acolo ingheti!! Plus ca in acelasi garaj mai are si gordina mare a lui nea Fane Iancovici, singura de 160 cp adusa in Romania (de fapt decat caroseria fara acte)..
Deci nu stiu cati tineri ar fi in stare sa o ingrijeasca macar cat face el.

BN-02_TZY 05-01-08 16:36

domnule silviu scz k intervin da in legatura cu ceasurile alea eu is de vina nu are rost sa te iei de lucian k eu lam rugat frumos sa se intereseza dak poti fce tu rost si cu cat
dar sincer pretzu este enorm . 100 euro mai ziceam si eu da nu 5 milioane frate
nui o problema k tre sAMI VINA CEASURILE TOT DIN FRANTA SI NU CU 100 CI CU 30 EURO BORDU CU TOTU IMI TRIM VARA MEA SAPTAMANA ASTA SI O SATI PUN SI O POZA SA VEZI SA NU CREZI K VORBESC PROSTII
DAK teai suparat iarta dak poti

LUCI BV 89 WRC 05-01-08 16:41

Quote:

Originally Posted by B 19 LHT (Post 1275791)
Acelasi LUCI BV 89 WRC imi trimite mie PM si-mi trage o mustruluiala zdravana pt ca m-am luat de un kitch de Dacie: "NU rade de o masina numita dacia!pentru ca tot timpul ma uit in retrovizoare si te vad ...pacat ca nu ma poti depasi....("iubita de putini,urata de multi,si va fii respectata de toti")"
Nepoate eu zic sa-ti vezi de treburile tale, sterge-te la nas si mai intai de toate onoreaza-ti cuvantul, asta ca o paranteza la ce am patit de revelion cu "dementul" de Silviu alias B 75 UAP care nu lasa lumea la PC pentru a vorbi el cu un pasionat din Brasov, si mai tarziu cu prietenii lui din Franta .
Scuze de off-topic dar nu ma pot abtine cand vad oameni de genul asta.

OK EU MA STERG LA NAS CA ESTE FRIG DAR DIN PACATE I-AM SPUS LUI SILVIU SI I-AM EXPLICAT TOATA PROBLEMA DAR DE ...MUTLI RAZBOINICI MAI SUNT IN TARA ASTA SI TOTI SUNT PERFECTI DAR PE ASTIA MAI MICI NU II MAI VEDETI GATA FACE UNU CEVA SI ALTII NU AU GATA VOI SUNTETI CEI MAI TARI EU AM VB CU SILVIU SI SPER CA A INTELES CA NU ERA VB DE MINE ...ASA CA TREABA TA

B 75 UAP 05-01-08 16:49

Felicitari, sa le stapanesti sanatos, nu stiu cat stii tu din povestea asta, dar problema s-a cam pus asa: nu daca pot face rost si cu cat, ci cat de repede pot face rost de un set de ceasuri pentru suma de 150 eur.. Eu oricum am 2 seturi de ceasuri de R12TS si doua de Gordini pe care nu le vand, d-aia a trebuit sa vb in Franta.. Si din cate imi amintesc eu el vroia ceasuri de Gordini, pe care sigur nu le vei gasi nicaieri la 30 eur.
Stai linistit, nu m-am suparat, ma bucur ca ti-ai gasit si ca s-a rezolvat problema!
Eu zic sa incetam, ca oricum e off topic si nu e frumos..

BN-02_TZY 05-01-08 18:00

dap si te rog sa nu fii suparat pe lucian k imi este prieten bun si a vrut sa ma ajute pe mine si acu nu pre vb cu mine pt k mia zis k lam facut de rusine te rog frumos sa il scuzi k tot ce a facut a vrut sa faka pt mine
ms oricum esti un baiat deosebit scuzama pt deranjul creat si pt timpul pierdut sper sa ramanem prieteni nu.....?
toate trec scz inca o data

expres 05-01-08 18:02

Quote:

Originally Posted by B 75 UAP (Post 1276443)
In mare am inteles..
@ Expres: sa stii ca nu e chiar asa.. Eu am fost la nea Nicu acasa si daca vezi cate piese are acolo ingheti!! Plus ca in acelasi garaj mai are si gordina mare a lui nea Fane Iancovici, singura de 160 cp adusa in Romania (de fapt decat caroseria fara acte)..
Deci nu stiu cati tineri ar fi in stare sa o ingrijeasca macar cat face el.

asta nu stiam ..scuzele mele :oops: :oops:

B 75 UAP 05-01-08 18:24

@ BN 02 TZY: no problem..

BN-02_TZY 05-01-08 18:31

multumesc mult si scuze deranju ms

apline5 05-01-08 22:56

2 Attachment(s)
in alta ordine de idei
RENAULT 12 GORDINI S(pania) intr-o stare incredibila dupa cum se vede

RENAULTts 05-01-08 23:02

Ciudata amplasarea busonului rezervorului de benzina , pt un R12 G!

expres 05-01-08 23:04

pai din cauza cred k e S ...nu stiu dak are vreo legatura ...Spania ..e mai special....si oglinziile:-s

B 75 UAP 05-01-08 23:17

1 Attachment(s)
Nu a existat asa ceva!! modelul din poza este doar un simplu R12S look Gordini, farurile, semanlele si stopurile diferite, pana si grila de aerisire de sub stergatoare.. Nici macar suportul de numar pe spate nu e de gordini, nu are nici priza de aer etc etc.
Gordini au fost doar 5188 toate facute in Franta!
Oglinzile sunt California, accesorii de epoca (folosite la curse, chiar si pe dacii, vezi foto)

apline5 05-01-08 23:46

aveau mai multe smecherii diferite care un ochi "neatrenat" nu le vede ;) cum ar fi semnalele fata ,lampile spate ,farurile care sunt mai evidente si erau mai multe
@UAP asa scria acolo asa am zis ...parea ciudat dar am zis sa merg pe mana lor ,daca esti sigur asa o fii ...

BN-02_TZY 06-01-08 12:14

k dar totusi este ceva nu?
este dragutza nu si este in stare f buna

ady m 06-01-08 14:07

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1272258)
foarte tare unghiul pozelor abia acum vad si eu ca e plin de chit

Pai in prima poza se vede clar cum aripa fata e prinsa jos cu un surub direct in prag.Si la Dacia simpla,1300 sau 1310 , aripa e prinsa mult mai frumos tot surub dar mult mai jos, nu e vizibil.

B 89 WRC 06-01-08 16:28

Quote:

Originally Posted by B 75 UAP (Post 1276339)
Nu incerc sa-i arat nimic.. Stie oricum, doar a incercat si el sa-l ia, decat ca n-a avut atata rabdare, d-aia isi baga unghia-n gat si zice ca face tot posibilul sa nu-l inscriu..

cand o sa scrie in buletinu lu nea nicu RAR o sa faca tot posibilul pana atunci hartiile vorbesc mai mult in general in romania vorbesc hartiile si stai linistit cu inscrisu vb serios

rorika 15-01-08 17:31

salut lume.....nu va suparati cat sunt 2 carburatoare d gordini 12.......si unde s gasesc!

rorika 16-01-08 18:26

am un motor d renault d 1.6 leit q ala d gordini are aceleasi carburatoare si tot seamana perfect.....a fost p o dacie d curse in ani 86-90.....si il vand......

lancerEvo 16-01-08 18:33

ceva poze?

rorika 17-01-08 16:01

2 Attachment(s)
poze cu motoru!

BN-02_TZY 18-01-08 20:58

asta pare a fi de fuegoooooooooo

marele_ouu 18-01-08 22:59

la ce bani ar fi ?

rorika 19-01-08 14:25

pentru mai multe informatii despre motor....bagati idul d mess.....bv45yfz......si vorbim p mess sau sunati la nr d tel 0747031930....motorul mai e d vanzare

Nebunul_89 22-01-08 20:33

Bunicamiu o avut renault 12 TL nu era gordini cei drept .. da totus, carburator cu dublucorp sau cum so zice .. tzevi d protectie in usi .. toate cele.Masina era din 72.lonjeroane originale, planetara stanga originala .. caroseria nu era mancata aproape de loc... foarte putin in unele locuri. Si eu ca prostu .. cand mo intrebat dak sa o tina sau sa o vanda .. iam zis sa o vanda.Si o dato cu 500 E :((

RobertRFG 10-02-08 15:44

9 Attachment(s)
poze........

wsn_asf 03-03-08 00:24

5 Attachment(s)
Un gordini de prin germania (e de vanzare 10000 euro)

extasy_cristU 05-03-08 22:39

ce intretinuta e aia albastra x(((..o piesa de colectie nerespectata x((

Preparatul 08-03-08 19:41

si in starea aia de ce n-ar fii a mea :-< as lua de pe ea motorul,articulatia fata-spate,si mi-as face o super car :D dacia rs gord

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning