![]() |
Re: Discutii diverse intre userii Slatina
Cine imi recomanda si mie un restaurant dragut in Slatina ?
Ceva linistit, preferabil fara fum de tigara , mai romantic asa :D |
Eu am fost odata la unul, se numea " La Castel", mi-a placut mult. il recomand
|
Quote:
Altceva, mai retras , dragut, romantic? :D |
De Blue Window ce stiti? E ceva ce se incadreaza in cerintele mele? (am gasit pe facebook cateva poze si pare ok) :D
Altceva, :? |
Asta seara la Rm Valcea se organizeaza o intalnire pentru pasionatii auto. Am vb cu oameni din mai multe orase si asteptam sa se stranga ceva masini. Daca e cineva interesant din tg jiu sunt bineveniti la noi in oras, intalnirea va avea loc la ora 8 maxim 9. Avem ceva masini puternice pentru doritori, Subaru WRX, BMW M3, 328 etc.... 0752851443 nr de contact pt cei interesati.
|
Unde incarc si eu cu freon instalatia de ac la vectra mea ? Sunt in slatina o perioada si nu mai suport caldura
|
La service auto-crisevi,pe strada cornisei,langa Omv,vis-a-vis de Billa
|
Quote:
Multam de raspuns . Ai idee cum e cu preturile? Trec maine pe acolo oricum De urmatorul stii ceva? L-am gasit pe google pe asta. Georginnio Auto Persoana de contact:Stinga George Adresa:Str. Recea Nr. 13 D Localitate:Slatina Judet:Olt |
N-am auzit de asta!
La cel propus de mine stiu ca iti fac verificarea instalatiei gratis,iti baga ulei,solutie de contrast,in aceeasi bani cu freonul! 15-20 lei/100gr! Nu mai stiu exact! Ce stiu sigur ca prin 2006-2007 erau singurii din oras care aveau aparat de bagat freon,deci e vorba de experienta si de scule! |
Quote:
Curios e ca toti, fara sa vada masina sau ceva, cer de la 150 de ron in sus. Intamplarea face ca cineva de la un service de electrocasnice a venit sa repare masina de spalat si a zis ca rezolva treaba cu 100 de ron. |
Aici unde te-am trimis ti-am zis ca cer 15-20 roni cu restul inclus!! Nu stiu catfreon iti trebuia
|
Am fost si eu de curand in Slatina :) Pot recomanda un restaurant Pui Shanghai , este la 100 de metri de un service auto :D . Am petrecut jumatate de zi , dar sincer nu ma asteptam sa fie atat de frumos , chiar am ramas impresionat de mentalitatea oameniilor de acolo , civilizatie etc .
|
Intr-adevar, e foarte frumos Slatina. Oameni calumea, felicitari primarului si celor care au facut posibila deschiderea fabricii Pirelli
|
Stie cineva daca exista in slatina o firma care vinde asfalt reciclat? 😂😂 Ma intereseaza o basculanta de asfalt razuit de pe strazi , sa pun intro curte in loc de balast sau beton.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning