![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
BBS sunt jante de BMW, pentru BMW si ar trebuie puse doar pe BMW, pentru ca doar pe BMW arata bine :)
eu vreau jantele de pe TT, 7 spite duble titanoptik, pe 19" |
alexGTI e imposibil sa scoti la GTI 260 de cai fara soft... daca totusi asa a zis ala, spune-ne si noua cu ce modificari se lauda ca sa vedem de ce ne minte asa :D
Quote:
mi-e teama ca doar capacele sunt BBS.. jantele nu au nici o legatura cu marca asta.. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
dragut golful rosu ... dar un pic cam incarcat din pct de vedere spoilere si alte alea :)
mie imi place simplu :D niste eventuale idei amintiri :) |
Cu alea de rs4 arata super tare ! Si mai merge si plafonul facut negru !!
|
...alex cand mai bagati un pesca sa-mi zici si mie ca vreau sa vin sa imi dai niste sfaturi cu navigatia,si alte cateva chestii...ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Acele Jante de audi inchise la culoare sunt frumoase foc... ar da bine pe albul tau ''Imaculat":lol:..joke...Alea cu buza sa zicem ca am vazut destule gti-uri cu jante cu Buza ;) bafta in continuare voi urmarii evolutia masinii 8)
|
Quote:
din greseala m-am uitat pe prima pagina , si am vazut interiorul fara navigatie :sad: treaba buna ai facut cu navigatia ;) |
:)
stiu ... si-a pus si dragos :D |
si uite asa gata si revizia ... parca fuge si mai bine cu ulei nou :D
|
Quote:
ai gusturi :D |
Aseara zici ca ne-am urmarit...
pe magheru ne-am intalnit...dupa care dupa mai multe ture de magheru m-am dus in academie...si erai pe acolo...da nu mi-am permis sa te bag in seama...poate data viitoare vin la tine sa stam de vb. Numai bine. |
orlando : data viitoare da si tu un claxon ceva ca nu ma supar :)
santos : mersi, si tu ai gusturi (vezi culoarea ursului) :D |
Quote:
Eu fac magheru foarte des...pe la 11-12 si cred ca ne vom mai vedea :) |
dai ture ? sau ai treaba ?:)
|
Boss fa-i plafonul negru !!!
|
e o idee si aia :)
|
a fost ceva agitatie aseara prin oras...si la pesca era ceva lume si la academie,multi se indreptau spre carrefour(un focus st alb cu numere rosii mi-a atras atentia)...pe magheru agitatie mare(era un baiet cu un "bemveu de germania" facea slalom cu manele la maxim=))).)
|
st-ul cu nr rosii il urmaresc de ceva vreme :)
diseara iesi pe undeva cu masina ?:) |
...pai ies...dar pe unde? eu sunt in zona aviatiei(caramfil zi de zi,acolo am toti prietenii)...oricum nu stau mult daca ies azi ca maine am meci...
|
...hai baga repede,zi unde iesim sa dam o tura pana la 11 juma-12 cel tarziu(hai ca m-am imbracat deja):D:D:D
p.s ai pm |
Quote:
Era unu in seara asta cu un matiz cu 4 oameni in masina cu un tuning vizual frumos(niste dungi de mustang negre:lol:) care se alerga...SINGUR :lol::lol: |
Scuze Alex ca a durat atat, am sters toate off - topicurile legate de anumite GTI uri.
GTI-ul rosu il stiu, la fel si proprietarul, asa ca am avut motive stranse sa sterg anumite posturi care nu isi gaseau locul pe aici , plus ca erau "balarii"... Continuati :P P.S. Alex, ne mai intalnim prin Pipera, la "bara la bara" :D |
o sa-ti creasca nasul Magos:P
|
Dar nu o stiu de la tine!!! ;)
|
ce ulei folositzi voi la golf ? eu am 1.9 tdi .. ce recomandatzi ? stiu k e alta sectiune si imi cer scz pt asta .
|
Magos : ms ... esti o draguta ca de obicei
Speed : Castrol este recomandat de VW |
...alex,ceva ceva in seara asta??? astept raspuns(parca ti-am lasat nr de tel pe pm)
|
castrol ii voi pune si eu .. ms mult!
|
robert am fost plecat ... sorry
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti despre asta ?
stie cineva un importator caractere in romania ? |
Quote:
|
hmmm interesant :)
sa vorbesc cu baietii de acolo. auzi ... sa intrii sa-ti dau poze ... ca am uitat |
Eu stiam ca ,sa iti faci nr cu ,caractere asa....20 £ in Germania acuma na nu sunt sigur... daca este vorba de Numar ! ;)
|
e vorba de spoilerul spate :)
ca numere imi fac cate vreau si cum vreau :P |
2 Attachment(s)
baietzi va rog ajutati`am si pe mine .. am 2 poze .. vreau si eu prelungirea aia fatza din prima poza si aia spate pt 4 iesiri si nustiu de unde sa fac rost de ele !!!
|
Quote:
|
caractere e o firma de tuning :)
nr de inmatriculare imi iau si eu nu e problema. speedfly prelungirea fata e aia normala, dar vopsita in culoarea masinii, spoilerul spate e de la rieger. vezi ca vine cineva kit complet rieger 800 de euro pe forum produse foliatec in Romania ? sanse sa gasesc ? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning