Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/61009-meu-tico-zaur-ph-01-amy.html)

Io4rap 17-05-08 14:43

Re: Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy

foarte tari pozele mai alea alea cu flacarile :D

topser 17-05-08 18:19

sincer ,imi plac mai mult jantele vopsite asa , plus ca dau impresia de mai mari :))

quick_5hifter 18-05-08 17:19

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1537112)
... un destept care sa comenteze dupa o saptamana...

La mine te referi? Te deranjeaza cand nu ai dreptate?

@Cobra: scaunele tale sunt din fibra sau...suport de aluminiu + chingi? Daca sunt de fibra, inteleg de ce sunt incomode la drum lung...singura solutie ar fi sa le mai adaugi un strat de burete la tapiter.

Apropo de drum lung, cand ai fost la mare de ce nu ai dat un semn de viata, sa-ti vedem si noi masinuta?

Frumoase poze!!

CobraArt 20-05-08 00:42

Salut,chiar nu stiu din ce material sunt facute scaunele,dar cred ca sunt din aluminiu...Nu v-am dat nici un telefon ca am ajuns vineri seara pe la 12 si am plecat sambata tot pe la 12.Tu ce ai mai facut cu motoru ala?Da-l la tata ca il pun eu pe masina :D

Pave 07-06-08 22:27

Ce m-ai facut azi pe bulevard , nici nu te ai chinuit:D imi dadeai si foc la semafor :D mai frumoasa masina pe viu decat aici ;)

morpheusmaster 08-06-08 01:29

Cobra da nu mai misti nimic?

shantzu 08-06-08 03:01

si-a luat unitate noua sapt asta !
nu mai iese nici din casa :lol: dar sa mai faca ceva la masina :lol:

morpheusmaster 13-06-08 00:43

Cobra de unde imi gasesc si eu un volan ca al tau?

sorin_sorin95 13-06-08 00:45

In Vitan sau la magazinele de accesorii auto.

morpheusmaster 13-06-08 00:51

Da...bun sfat :) Sunt din Roman...vitanu e departe si magazine de accesorii auto cam la departe/2 :)... Oricum...serios acum :) care face si mie rost de un volan xact ca al lui?

SIK https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1203443445 :D

iuly_007 15-06-08 02:44

bai nenea eu sunt mai greu de cap un pic...in esapament se baga benzina ca iasa flacarile alea??? sau gaz cva??? (am doar 17 ani si se explica)

morpheusmaster 15-06-08 02:57

Iti spun eu :) ca nenea cobra nu mai da pe forum :) Se baga benzina of course :)

CobraArt 17-06-08 02:46

Salut,nu am mai intrat de mult pe forum din cauza unor probleme...
Morpheusmaster,volanul l-am luat din Vitan parca.Nu am mai intrat pe mess nu am avut net,in schimb a mai intrat prietena mea sa vb cu niste colege si mi-a spus ca mi-ai cautat.Vb pe mess...
Masina a fost putin lovita in fata si este la refacut.O fac cum vroiam eu mai demult ca a venit vopsitoru de la spital:D

morpheusmaster 17-06-08 17:57

Bine ca ai scapat de probleme!!! BIne ca a iesit vopsitoru din spital!!! Asteptam masina sa iasa si ea cat mai repede in new formula...si sa dai putin pe mess ca vreau sa ma ajuti cu cate ceva daca ai sa poti. Numai bine

neo184 20-06-08 14:48

Frate bafta in continuare la tunat super tare este masinuta ta sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. foarte interesant topicul mai putin la partea aia cand vati luat care e mai smecher cu flame ul ( nu isi avea locul in accest topic ) am si eu un tico si o sa incep de saptamana viitoare sa il aranjez :) :)

CobraArt 22-06-08 00:53

9 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum.Mai am de pus centurile in 4 puncte,de montat discurile de pe fata,AC ul sa il fac...etc

Gabi 22-06-08 01:10

1 Attachment(s)
Pur şi simplu... Tico :D

morpheusmaster 22-06-08 01:37

Bravo Cobra!!! Arata prea tare!!!! Fata/spate/profil MARFA!!! (ai jante pe 14, nu???)...fara sa te superi :) gabi a venit cu o propunere fainuta ;) ar da bine cu carbon pe capota si plafon :)...MULT SUCCES IN CONTINUARE!!! (poate fugi putin pe mess sa vb. de treaba aia)

neo184 22-06-08 12:43

am fost aseara in ploiesti si ti-am vazut masina felicitoar mosu e superba :D

catarsis 22-06-08 13:00

unde ai vopsit masina?pozele sunt facute la mine in parcare :)

TM32CIP 22-06-08 13:16

Arata super ok, abia astept sa intre si al meu la cabina! :twisted: la suspensie ti-ai bagat mainile asa putin ? nu de alta dar dupa 2 km cu inca 2 tipi pe bancheta din spate,am distrus complet un rand de "crampoane" la cauciucuri ..... ating de numa numa .....:rolleyes2

ps: nu ai poze q el lovit ? :yikes:

bafta in continuare

CobraArt 22-06-08 18:04

@morpheusmaster: Sal,nu am reusit sa ma duc man ca am tot invatat,abia azi am fost si eu la Buzau.Multumesc de poza lui Gabi,dar mie chiar nu imi place folia aia carbon look....Jantele sunt pe 13"
Masina a fost vopsita la un tip Joe.In parcare aia mi-am pus alta folie pe parbiz(la Droopy).
Am arcuri si amorzioare sport,si taiate,deci nu am problema,dar nici nu iau pe nimeni in spate.Poze cu ea lovita nu am ca nu a fost cine stie ce...

bz51zid 23-06-08 12:33

realizasem de ieri de unde te stiu binentes dupa ce am vb ma bucur ca ai venit la bz sper ca ti-a placut dar din cate imi amintesc ai plecat cam devreme aaa si inca ceva si cel mai important frumosa tare bestiuta

CobraArt 23-06-08 13:50

Atunci am plecat in "sat" sa iau un suc si tzigari si m-am intors inapoi.Am bagat masina la finish.

CobraArt 24-06-08 04:40

Cat freon trebuie sa bag la A/C? Mi-a bagat azi un nene, dar nu stiu daca mi-a bagat mai mult sau mai putin. Aveti idee?

sorin_sorin95 24-06-08 16:32

Se încarcă sistemul astfel
încât manometrul să indice
1 kgf/cm2

Se face încarcarea
finală a sistemului cu refrigerent
Freon R – 12 (500g).

Uite Cobra ce scrie in Manuulul serice de la Tico. poate te ajuta cu ceva.
Ai pus si al doilea scaun?

danutz_2007 04-07-08 13:42

Re: Al meu Tico-zaur

Quote:

Originally Posted by madm3xi (Post 1298425)
sal. Vreau sa-mi cumpar un Tico, dar niste amici mi-au spus ca proprietrul masinii i-a dat kilometrajul inapoi. Respectivul se ocupa de vanzarea masinilor second si ii este la indemana sa faca treaba asta. Masina are vreo 70 de mii la bord si este din 1999. Intrebarea mea ar fi> cum pot eu verifica daca salut!safdss-a umblat la kilometraj. Am vreo posibilitate de a afla daca l-a dat inapoi. Apelez la voi, cei care sunteti buni cunoscatori in domeniu si stiti trucurile prin care poate fi descoperita aceasta treaba. Merci de ajutor in caz ca ma poate sfatui cineva

salut!toate masinile au un sigiliu un spate la kilometraj!daca sigiliu acela e rupt inseamna ca s a umblat!e foarte simplu:D

quick_5hifter 04-07-08 22:06

Salutare de la mare!
Vad ca Tico-ul tau arata din ce in ce mai bine, si asta de pe o zi pe alta aproape... felicitari pentru ambitie si reusita!
Eu m-am hotarat sa trec "la mai mare", astfel incat in primul rand voi vinde motorul... daca esti interesat sau stii pe cineva, aici am scris mai multe detalii:
https://forum.4tuning.ro/463-motoare/83248-motor-anexe-daihatsu-charade-gtti-1-0-12v-turbo-100-cp.html
Scuze pentru offtopic si succes in continuare!

DjMogLy 06-07-08 19:34

CobraArt, spune-mi te rog cum ti-ai facut semnalizarile fata transparente ? Am tot intrebat si eu pe la magazine Daewoo dar nu am primit nici un raspuns. Foarte frumoasa masina ! ;) Multa bafta in continuare.

jakal 07-07-08 01:04

Re: Al meu Tico-zaur

Quote:

Originally Posted by danutz_2007 (Post 1628906)
salut!toate masinile au un sigiliu un spate la kilometraj!daca sigiliu acela e rupt inseamna ca s a umblat!e foarte simplu:D

km la tico se dau inapoi fara a rupe sigiliul......in 2 min l-ai rezolvat........

CobraArt 11-07-08 02:46

Salutare,nu prea am mai intrat pe forum din cauza examenelor.etc.Iar mi-au luat gaborii talonu din cauza tobei :( M-au ars de 6 bulioane.Masina a mai fost lasata inca vreo 2-3 cm.Alex,suna tentant oferta ta,dar ma gandesc ca nu sunt planetare,toata caroseria trebuie rigidizata,discuri fata plus spate zdravene,mai multe,nu se rezuma toata "nota de plata" la 500 de euro... si nu dispun de atatea bani.

quick_5hifter 12-07-08 19:24

Imi pare rau ca te-au "taxat", eu am reusit sa scap ca prin urechile acului pana acum... si e plin litoralul de politisti detasati din tara...
Sper sa nu stai fara talon prea mult timp.

Cat despre motor, e cineva interesat de el, sa vedem...

Toate cele bune si bafta in continuare (macar de-acum incolo)! Sper ca macar examenele s-au terminat cu bine...

CobraArt 13-07-08 03:18

Se pare ca am partea numai de ghinioane in perioada asta...mi-au spart masina.Ma uit de o alarma buna ca nu o mai pot lasa in fata blocului fara.

TM32CIP 13-07-08 04:32

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1642433)
Se pare ca am partea numai de ghinioane in perioada asta...mi-au spart masina.Ma uit de o alarma buna ca nu o mai pot lasa in fata blocului fara.

ce ti-au furat ? sa vedem care e mai "tare" :lol: eu am ramas fara muzica in valoare de 800 euro ...:rolleyes2

morpheusmaster 14-07-08 00:35

Frate :( c rau imi pare....nasol sa ti se sparga masina...mai ales cand muncesti atat la ea...

p.s. eu cand ies din masina si o las asa nesupravegheata...scot tot :D fata la headunit/telecomanda...tot c se poate :)...si mie mie frica...

inca odata imi pare rau...

CobraArt 01-08-08 02:58

Trebuie sa ma apuc neaparat de masina(IAR).Am cam neglijat Ticozaurul in ultima vreme.

Bolo_BCD 04-08-08 19:33

frumos rau ticalosu
bafta

CobraArt 05-08-08 14:40

Ma bucur ca iti place,ne mai vedem prin Ploiesti.
Cumpar bara de rigidizare daca auziti sau stiti pe undeva ca se vinde.

shantzu 05-08-08 14:50

3 Attachment(s)
Poze cu flacarica :D

morpheusmaster 05-08-08 14:50

Vorbeste cu topser ;) Din cate stiu eu el stie ceva de subiectul asta ;) (face sau are pe cineva care face ;) )

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning