![]() |
Re: Masina mea
pmpl,pai si de ce ma citezi ma LuLean pe mine? eu eram pozar ;))
|
A iesit bine de tot masina ... da ce e ala 5.5 j ?:D
|
Quote:
o sa iti explic ce si cum.... sorin a fost cel cu pozele si ma mai ajutat cu o chestie si ii mai multumesc odata...;) |
cat ai taiat ?
|
bvo rfg-ule prea belea a iesit e low low
|
cand iesi si tu cu ea la o intalnire ,nu am mai vazut RFG de mult timp!!
|
Sambata cica!
|
am taiat 2 spire si din filetul amortizorului acolo unde intra in T....
sambata daca sunt bani o sa ies cu ea..... |
Quote:
|
am observat ca cici iti este prieten rfg-ule! oricum o sa aiba si el sansa de a vede live maisna e f diferita fata de poze! oricum e bn ce ai scos tu
|
Quote:
|
bune presele alea ??? :-)
|
rfg-ule sa mor eu sa unplut forumul de aieti rai cu pisic de 2,5 litri si cu 5 lei benzina in rezervor :)):))
|
Bune,bune...oricum am mai facut unele(multumesc mult Dane pentru prese)
Lasa-i Cosmine ca pe ei... |
so din filetul telescopului cat ai taiat....cate filete?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un mic update(capota neagra)
|
ma robert cat costa o aripa si o capota second?
|
Quote:
|
Arata bine cu capota neagra...
|
flocea_ro_ab habar nu am cat costa.....de ce intrebi??
schumi multumesc de aprecieri..... |
oooooooooooooooo rfg-ule notati observ keep up the good work frate ps vine bine capota asta neagra
|
ms ms..
vezi poate vii si tu mai repede pe la Braila City sa iti dau alea... |
da frate vin nu e bai cum am venit te-am sunat ps poate iti iei si tu un mobil care sa mearga :D:D:D
|
cand naibii arunci jantele alea urate de pe fata ma?!
misca-te mai repede si mai scoate-o si tu pe strazi k avem raliu pe 4 aprilie! |
poate vin si eu pe 4 aprilie la br
rfg-ule daca reusesc sa vin ma bag si eu la linii |
Quote:
la raliu vreau si eu sa particip..... |
fxf nu facem linii, facem raliu de indemanare!
ar fi bine sa vina cativa baieti din BZ. daca nu te dai rfg, iti dezumflu rotile! |
ma dau,ma dau...este bine ca am si jante si caucioace de tavaleala......
|
off topic sirius o sa vina niste baieti! dar daca nu sunt linii nu cred ca vin baietii vor liniiutze oricum daca e ne auzi la un tel scz pt kilogramul de oftopic
|
Parerea mea e ca era mai bun un negru mat, dar in lipsa de altceva e bun si asta pentru capota. Intre timp de ce ai vopsit jantele negre? Am o fixatie cu jantele negre, mi se par mereu murdare. Per ansamblu nu am nimic rau de comentat. Tine-o tot asa.
|
Quote:
Nu am facuto negru mat ca nu am avut vopsea si in plus pe vopsea si mana de lucru nu am dat nimic deoarece am facut-o la un prieten... si celelalte jante cu cauciucuri care le aveam pe fata tot de tavaleala sunt pana imi iau jante canada su alte caucioace..... Multumesc de aprecieri Numai bine |
RFG`ule mi`ai dat ignore pe mess sau nu mai intri...mai vroiam sa vb ceva cu tine dese ce am vb inainte.
|
nu ti-am dat ignore ci nu am mai intrat de muuuuulttttttt timp pe mess defapt pe internet.....
|
bai frate sper sa ma intelegi .chiar nu imi dau seama ce vrei tu sa faci la masina aia daca tot vrei sa faci o dacie frumoasa fao ceva cum o avea WRC aia era o dacie frumoasa nu aia a ta . sincer si eu cand oi prinde o dacie eftina si mai veche de 90 imi iau si eu una sa o fac :) ! spor la abtipilde ! ! !
|
Quote:
2.nu vreau sa o fac stil WRC 3.e treaba mea cum vreau sa o fac 4.unde vezi tu abtipilde? 5.nu mai visa frumos(la faza ca vrei sa faci si tu stil WRC) 6.multi mai sunt ca tine adica care vorbesc pe un forum dar in viata lor nu au pus mana pe o cheie sa stranga un surub dar sa demonteze un motor. |
Quote:
|
da... si-a pus semnatura sa-si arate masina.
fobert, bafta pe mai departe cu batrana ta ;) |
Quote:
Quote:
va multumesc de sprijin baieti si noroc si voua.... |
4 Attachment(s)
.............
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning