![]() |
bai fratilor, carcotasi mai sunteti!!!! s acu mi-e frica sa ma apuc sa tunez masina de frica voastra!!!! pe cuvantul meu!!! am un logan! ce ar merge pe el? spuneti voi, ca, pe bune de nu fac cum ziceti voi!!1 :lol:
|
pune-ti kitul de la Pilot, super tare ... eleronul ala nu merge in schimb ... cauta pe site si il gasesti daca nu il stii pana acum. a fost si la siab ... un logan alb cu negru. frumos.
si cel de la top art merge dar pilot e favoritul meu. si iti iei si niste stopuri cu leduri si suspensii la la wizzards si te asigur ca masina ta nu va aparea niciodata pe acest topic .... ci la masinile din bc :wink: |
Re:
Quote:
|
am incredere in andr3i ca imi va face masina sa arate cum trebuie!!!!
|
acum abia se va vedea cum stie andr3i meserie, kiar sunt curios ce viziune are si cum si-a propus el sa modifice loganul...
nota 10 pentru ca incerci asta andr3i, si nota 10 proprietarului ca accepta un proiect al unui om care e in domeniu |
bai, eu am incredere in andr3i!!!!!!!!!! sincer, nu mi-e frica sa o las pe mana lui!!!!!!!!!
|
Vai doamne, cata incredere are lumea in mine :chuckel: :chuckel: :chuckel:
|
hai sa revenim la ragaliile din bacau. azi am vazut o tigaie rosie cu un spoiler ma ciudat pe fatza. o sa vedeti poze. daca am sa mai gasesc masina aia acolo.
si acuma aleks o sa zica ?POZEEEE VA ROGGGGGGGGG\" :shock: |
ce rau imi pare ca nu aveam aparat foto la mine azi!!!! am vazut un logan \"preparat\" si o dacie din 1900 toamna, numai bune de topic-ul asta!!!!!
|
Eu am pus ochii pe unu cu CIelo care are scris pe luneta mare \"Kalu' Barosanu' ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
scrisul ala e facut de mine!!!stiam ca trebuie sa si-l puna pe masina!!!!!!!!! :D :lol:
|
2 Attachment(s)
:)
|
Re:
Quote:
|
dap, dacia aia e numero 1...
dar tractorul ala nu-mi pare a fi fotografiat prin bacau, nush d c... :lol: |
super tare dacia dar pe unde ai gasito prin ce zona din bacau ca asa vrea sa o vad live
|
pun pariu ca in bacau nu exista asha ceva in bacau. poza aia am vazuto p net parca. asha mi se pare. parerea mea.
|
Nu sunt din bacau..niciuna :P
|
Re:
Quote:
eu ce spuneam. ;) |
Oricum sunt misto pozele :oops:
|
si ce rau imi pare
chiar vroiam sa vad masina aia in realitate :( |
ia o bormasina si un lacat si vezi live, cu ochii tai.
|
Stie cineva dak e cu inchidere centralizata Dacia de mai sus ? K dak e centralizata , mi`as pune si eu la a mea makr la portierele din spate : :idea:
|
serios bah mertan ... ia vezi la bmw nu merge?
|
EDIT: ------------------------------------------
|
Re:
|
le-am editat, k sa nu va mai suparati, e bine? :wink:
|
https://forum.4tuning.ro/download.php?id=78769 asta leo depasit pe toate. e in iasi masinutza. parerile voastre conteaza.
|
Doamne fereste! :lol: :lol: :lol:
|
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :lemon: |
fuckk.. urata cu draci..
inca n`am vazut`o live.. |
cine are curaj sa iasa cu asa ceva pe strada???
domne ferste daca asta etuningul viitorului :lol: :lol: |
fratilor, loganul meu chiar ca e mai frumos!!! :lol: :lol:
|
fwcking shit!!!!!!!!!!!!
nu se poatre asa ceva ce dreq e cu monstrrul ala? e mai rau ca tt-ul ala cu calorifer in loc de grila ( cunoscatorii stiu :wink: ) |
ma pasioneaza kich tuning. sa vedeti ce am vazut aseara cu zerofast pe centru. o tigaie din 80 avea un parasolar mare in fatza. si scria asha IA D`ACIA
|
da asta nu e pt kitch tuning e pentru prosti cu bani tuning care fac ziua ce viseaza noaptea
|
IA D'AICI :lol: :lol: :lol: Asta e mai tare decat aia cu \"Kalu' Barosanu\".
|
:suspiciou Daca asta e tuning inseamna ca nu-mi plac deloc masinile
|
Re:
Quote:
da, e tuning. stiam eu ca urasti masinile,stiam! tu esti cu bicicletele ... nu? :? |
1 Attachment(s)
nu se incadreaza la kich tuning da e ca un fel de dotare optionala la masini. climatronik manual sau webasto de cartier(pentru cunoscatori).
|
Nu rade de om, pai pe gerul care a fost .... si eu mi-am pus un resou in masina .... :shock: :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning