![]() |
Re: Targoviste
Quote:
Eu sunt mai mult prin brașov pe perioada facultații și chiar nu pot să ajung la intālniri! Baftă ! |
5 Attachment(s)
Neste poze de saptamana trecuta... :rolleyes2
|
Stie cineva din oras BMW-ul cu TOM la numar? :D
E o "pisica" rosie, cu pasajele spate umflate, niste jante cu buza, eleron (cred ca LTW). Sunt curios ce motor are, mai mult ca sigur e schimbat si cred ca e si turbo :oops: Multumesc. |
Din cate stiu e un M3, e cunoscuta masina in oras, doar ca are alt proprietar acum.
|
3 Attachment(s)
Da, M3, motor de 3.5:
|
BMW M3 e36:
2,990 cc (2.99 L; 182 cu in) -290 PS (213 kW; 286 hp) @7000 rpm 3,201 cc (3.201 L; 195.3 cu in) -321 PS (236 kW; 317 hp) @7400 rpm motor de 3.5 nu s-a pus pe pisica de fabrica. |
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...e-locatii.html
Cunoasteti si pe la noi vreo locatie? Vor fi doritori? |
dak imi aduc bine aminte ne intalneam si noi candva in targoviste da acum...BATE VANTU locul nostru e ocupat de niste pusti care vin si se dau mari ca le-au dat parintii bani si au bagat benzina de mai mult de 50 ron
|
adevarat :lol:
|
in alte orase vin toti cei pasionati de masini ... in targoviste cik: de ce sa il primim pe ala cu dacia? raspuns:pentru ca il pasioneaza replica:da dar ...are dacie Din pacate mai degraba vine la intalnire unu cu dacia dekt unu cu o masina straina :sad:
|
Mai exista masini in Targoviste??
|
Quote:
oooooo Domnu ADI. nu da ne chinuim cu ce avem =)) |
stie cineva cat va creste pretu la benzina ? ms
|
cica trebuie sa ajunga la 7,5 pana in primavara
|
Quote:
BAFTA BAIETI |
Daca organizati o intalnire sunt dispus sa vin si eu :D
|
Omologari folie auto + timbre la cel mai bun pret!!!
Pentru detalii ab77ruf sau 0753617899 Va salut! |
Stiu ca nu s-a mai scris de ceva timp pe aici,
Am si eu nevoie de un mecanic/service in targoviste pentru sistemul de AC al masini, mi s-a zis de mai multe persoane ca am compresorul defect insa vreau pe cineva care sa imi zica sigur, eventual sa si schimbe compresorul sau ce este nevoie. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning