![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
Pai in oras o sa ne intalnim. Sa vedem unde. Eventual o sa dam si o tura de oras.
|
stefan...e din ce in ce mai sigur..cred ca vin cu scuterul.:( uff..
|
Quote:
|
deci eu propun sa ne intalnim sus in fata prefecturii. e cel mai potrivit loc, stefan e aproape, ne mai aratam si noi masinile pe acolo :).
|
Quote:
ar fi bun o preselectie :) |
pai fete.. cele 2 membre noi ale clubului nostru ( corina-tipa blonda, si carmen-tipa satena cu suvite blonde) care au facut prezentarea la cateva masini din club... si 1 fata poate aduce oricine.... c zici stefan...
|
Vedem sambata. Oricum eu de miercuri voi fi la salon la Casa de Cultura.
|
Quote:
|
Organigrama finala o vom face sambata seara. Ne intalnim toti si vedem exacut cum facem.
|
dap..cel mai bine asa..vb sambata..sper sa tina vremea cu noi!!!!!!!!!!!!
|
as veni si eu sambata seara :) da nu cunosc pe nimeni, ma bag asa in seama ? :-s
|
pana la urma sambata unde ne intalnim?
|
sambata seara facem show Crazy Drivers in shock? :D
|
am sa incerc sa ma ocup eu de cele 3 fete care vor da startul decoltate cu fustitze.... numai k nu promit nimic (is cam mofturoase tipele). Parerea mea e sa ne intalnim inainte de cursa in centru la fanta unde erau primele intalniri dar despre asta mai vorbin sambata. inca un voluntar la finish am inteles ca poate fi si hellboy.
|
Quote:
|
dar intalnirea asta de sambata la ce ora si unde se face?
|
am gasit deja 3 tipe care ar vrea sa vina in fuste si maieuri mai decoltate... maine o sa merg cu ele pe la stefan prin centru sa isi dea cu parerea... si sper sa reusesc sa fac si vreo 3-4 poze cu ele sa vi le arat :P
|
Asteptam pozele :D :D :D
|
3 Attachment(s)
2 dintre ele au fost sambata trecuta la intalnire... cele 2 fete care au facut prezentarea catorva majini din club.... si tre sa ii fac poze la una azi :P
|
Cea blonda e OK, cealalta e draguta, dar arata prea cumintica, Kamikaze, no offence...Da cine-s eu sa-mi dau cu parerea, ca doar asa aratam si eu prin clasa a opta sau a noua....
|
Quote:
Originally Posted by St3FaN as veni si eu sambata seara da nu cunosc pe nimeni, ma bag asa in seama ? :-s si daca esti nou ce? poti veni!(aproape toti am fost noi in club) Ok! voi fi prezent la 7 juma la fantana :) |
domnishoara blonda e ok... am vb azi cu nitro shi s-ar putea sa vina una de la noi din clasa... shi mai vb eu cu cateva
|
;)) mai mai Kamikazee..da poze cu fetele alea..ca pe carmen si corina le stiu:P
|
da am si eu o intrebare : Este vreo una dintre ele majora??
|
din alea 2? nup:D au 17 ani
|
si atunci eu la cine ma mai dau daca nu sunt majore niciuna? vreti sa ma vedeti legat??? (si nu din cauza masinilor)
|
nu-i nimic...totul are un inceput:D;)
|
potos tu daca vrei sa te dai cu robert cu scuteru la cursa sa stii ca nu poti ca si l-o stricat
|
da..stiu..mi-a spus aseara:( oricum vin cu el ca nu am cu ce altceva...poate ma dau cu tine daca vii cu skoda:P
|
killer bee..... iti zic eu ca nici una din ele nu e cuminte :P ce carmen ( cea satena) o cunoaste mai bine potos... :P stie el dc :)) si corina ( cea blonda) e nebuna si aia.... am mai vb eu cu una si a zis ca s-ar putea sa vina.... oricum e bine sa ai mai multe fete si sa alegi dintre ele decat sa nu ai decat 3 sau mai putin :P
|
plm azi i s`o stricat cazanu lu taimiu, mai anume placa de presiune crapata! nuj cu ce sa ajung duminica la cursa :( ma poate ajuta careva?
|
eu le stiu pe amandoua...si mai mult pe carmen:P vb ta kamikazee. Trb multe fete, am sa mai vb si eu pe la scoala!
|
7 Attachment(s)
pai aja ziceam si eu.... sa chemam mai multe.. ca 3 dau startu 2-3 stau pe la finish pe langa baieti... 2-3 mai vad ele c fac :) nu strica dak sunt mai multe... c zicetzi?::D
|
kamicaze lasa`ne cu aia bruneta k e cam distrusa fara suparare... aia blonda mai merge cu niste ochelari dinaia mari d soare :D
|
hellboy lauda`te k semnatura ta e facuta de tine :D
|
Hai sa facem ceva de genu asta pentru noi ... este vreo 20 de mii si luam si din aleea de pun la gat ... in care punem hartiile astea ... semnate ...
|
Quote:
|
heparu se referea la nijte legitimatii sau ecusoane:) eu sunt d-acord..... k data trecuta stefan a vb cu jandarmii ca nu ma lasau sa filmez :P
|
Nu, serios, cine are o imprimanta cat de cat ca sa faca ecusoane pentru toata gasca Crazy? Dupa cum ziceam mai demult, sa fie cu logo-ul Crazy Drivers si numele nostru sau alias-ul de pe forum, ce ziceti...cine se baga?
|
eu m-aj baga sa le fac... le-aj trage si la imprimanta... numa ca nu mai am tus :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning