Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/5994-discutii-membrii-crazy-drivers-iasi.html)

mihay 30-06-07 21:50

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi

ok boss se rezolva stai flexat ca orice hotarare sar lua te vom intreba si pe tine normal chiar daca la tel se va intampla asta sa nu crezi ca primesti absent nemotivat :) mai vb ok man :peace: sau ce credeai ca ai scapat de mine doar stii ca eu sunt"NOD" nu scapi asa usor de el:lol:

Alex23GAM 30-06-07 22:17

salutare in sfarsit sunt doc cu acte in regula:) daca vreti sa ne vedem in seara asta ca eu maine plec din iasi..

o sa revin pe 16 iulie daca nu reusim acum ne vedem atunci..

numai bine,
dr. alex gh.

KAmikazee2005 30-06-07 23:05

FELICITARI ALEX :) un doctoras printre nebuni ;)) pe 16 iulie dai de baut nu ;)) FELICITARI INCA ODATA

mihay 01-07-07 10:01

Felicitari Alex si sa ne vedem sanatosi la MARE acolo se da de baut :) nu?
Bine ca am reusit sa ne mai vedem inca o data inainte de a pleca acasa(dulce casa)
In rest iti urez succes in ce faci tu acolo si sa ne vedem sanatosi la Mare abia astept sa vin :peace:

Low_Ridah 01-07-07 15:04

Vreau si eu la mare :cry2: .....cine ma sponsorizeaza ...:D...nu sunt greu de intretzinut ..nu mananc mult ..sunt curat si vaccinat ...si nu fac multa galagie ..( dak nu sunt provocat :rockon: ) ...toate k toate....

Deci ...Lucrurile sunt serioase ..lumea e pe treaba in IS ...sa stabilit ..facem ceva serios si cu cap ...fara jocuri....se vorbeste de fapte reale ...dar ..pt k niste ganduri maretze sa fie infaptuite....avem nevoie de ..membri....devotament ...si sprijin de la Suceava :)...

Totul e cu acte ..acum asteptam sa vedem care si cum ramane Presedinte , Casier , Vicepreseinte ..etc ...

Sper k se va decide o locatzie si o ora la care se vor tine aceste intalniri saptamanale ..dar ..dak lumea tine sa ne int zilnic ..eu nu am nik impotriva :icon_kiss ...

Asteptam membrii :D....al vostru Crazy 4ever dupa cum ma jtiu amicii :hahano: :crazy: :rah:

mihay 01-07-07 15:09

Bun Bun acum sa vedem cum ne intalnim cu membri care sunt in Iasi si sa face o mica mare intalnire sa stabilim ce si cum si sa ne apucam de treaba acuma cat mai avem olaca de timp ca mai intra lumea in concediu mai pleaca la mare... munte.... si poate rapim olaca din timpul lor pt cateva intalniri sa ne cunoastem si cine stie poate poate organizam ceva si in Iasi :peace:

Low_Ridah 01-07-07 15:13

Dap ...sunt complet de acord ...asa k ...cel mai bine ar fi sa avem toti idurile de mess ..sau ceva de genul ...sau macar pe PM aici pe 4tuning....sa luam legatura cumva ....deci ..se poate da PM mie sau lui MIHAY ( Cristi ) sa ia legatura cu noi ....

Idul meu de mess e la semnatura [email protected]

mihay 01-07-07 15:48

yap si sory yd-ul meu [email protected] :peace:

mihay 04-07-07 13:18

Ma baeti ma dar cam multa liniste pe aici ce se intampla nu vreti sa ne intalnim? sau nu avti tim de citit pe forum sau cum? ca in cazu asta tre sa facem rost de telefoane ceva ssi sa ne anuntam telefonic ce si cum se hotaraste cu soarta CD in Iasi

Low_Ridah 04-07-07 17:20

Mda...eu inafara de numarul lui la Mishto , NOD si Alex Gam ...nu il am ...deci ...nush ...pe mess ...Cristi ...dak u mai ai iduri de mess sau ceva ...sa vb cu ei .... pe sambata dak se poate sa ne intalnim ..cei care au cum ...

mihay 04-07-07 17:43

mm da problema e ca nu am :( era vb sa vb cu Alex dar a plecat in Constanta si nam mai apuc acum sa vad cum dau de el la un tel si sa imi de cateva id-uri sau nr de tel si sa anuntam lumea poate iese ceva sambata problema e ca eu lucr pana in ora 8 :( dar vedem ne descurcam noi intr-un fel :) :peace:

Low_Ridah 04-07-07 19:46

Eu sunt disponibil la orice ora ....deci ..pot iesi oricad ...deci ..nu ezitatzi sa ma contactatzi ...

Park am scris un anuntz puplicitar :))

bakal 04-07-07 19:48

iar eu cum sunt plecat din oras.....e mai gre3u da o scoatem noi la capat...idea ar fi ca macar cativa membri sa se intalneasca, sa se cunoasca.. si de aici vedem noi mai departe....

mihay 04-07-07 23:05

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 981973)
Park am scris un anuntz puplicitar :))

eisi tu acuma esti tu mai disponibil pt toata lumea si tu acuma te dai cotit las nu mai fi rusinos acuma ca nai de ce :lol: :peace:

Low_Ridah 05-07-07 02:10

Problema nasoala e k ...vineri seara sar putea sa plec la Bucuresti ...deci ..dak intalnirea CD se face dupa ora 10 seara ...sar putea sa ajung :D...
Cristi ... poate ne vedem maine seara sau candva ...sa mai vorbim ...si sa mai vedem ce si cum ...membrii ce mai sunt ..am sa incerc sa mai dau de Alex ..sa imi mai lase vreo 2 iduri de mess a membrilor din IS ..:)....trebuie sa ne mobilizam cu fortza ...pierdem timp ...si nu e bine ...

Razvane ...u cand ajungi prin IS ..:D ..???

mihay 05-07-07 10:17

k pai asta ar insemana ca azi joi ne vedem dar nush ora exacta si ca sa nu te las sa astepti vb la un tel cred ca e cel mai bine asa oricum eu scap de la serv abia la 8 apoi am oleca de treaba si in jur de ora 10 ar trebui sa fiu liber daca poti ne vedem cam asa dar cel maibine cum am mai spus ne auzi la un tel .Pacat ca Razvan ajunge mane seara in Iasi dar ramane sa vb eu cu el ce si cum sa mai intamplat in ret numa bene :peace:

Low_Ridah 05-07-07 10:39

Oki ....ne auzim la un tel :) .....pe la 10 cred k sunt disponibil :)....pe fundatzie cred k am sa fiu ..oricum ...imi pare rau k nu ma pot intalni si cu Razvan maine ...dar poate sambata seara ne vedem cu totii ...sper sa ajung pana in ora 11 :)

Alex23GAM 05-07-07 19:27

salutare va dau cateva numere de contact:
Fixer 0745003613
Iuiu 0740137867
dr Cazimir 0745658989
corando 0745124156 mai revin cu numere contact

cand ajungeti in cta ma sunati si pe mine.

Low_Ridah 05-07-07 20:03

DANKE!!! Alex ...o sa ii contactam :)

CRyS` 15-08-07 12:03

HaaaaaaaaaaaLLoooo Iasule mandra cetate! Ai adormit? cand facem o intalnire mica intre noi la un suc si-o bere N.A.! ?

mihay 15-08-07 12:07

poi abia o venit o parte din lume din concedii o parte au placat sau sunt plecati dar sa vedem sa ne concentram si noi oleaca si ne intalnim acum sa vedem unde cum si cand ca na ami are omu treaba una alta dar intradevar trebe.

low tata ce mai faci ca nu am mai vb cu tine de o caruta de timp ce se mai aude de legale acuma ceva in august la sfarsit ceva?sau..........

Low_Ridah 16-08-07 11:30

Nush ce se mai aude ...imi cer scuze si eu pt absentza mea nemotivata care cred k va continua ceva timp ..dar am sa mai revin pe forum din cand in cand ..cand am sa mai pot ...de cursa nush ce se mai aude ...tre sa mai vb si cu sefii de trib de pe aici ...dar si ei si eu sunt cam ocupatzi....

Cat despre intalnirea de la IS ..nush ce sa va zic ..eu mai incer sa ajung in IS ..dar ...nush exact cand ....spoer k pe undeva pe sapt viitoare :)..

PoToS 07-09-07 00:57

din toamna fac transfer la cd iasi;;) ma primiti?:D
sper sa ne vedem la old school sambata pe 15

Low_Ridah 07-09-07 16:14

Cum sa te tranferi in IS ..da ce crezi ..k e dupa capu tau ..:))...tre sa treci testu cu ..jtii u ....cu ..???;)) ...discutam pe moment :P...

PoToS 02-10-07 09:07

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 1087223)
Cum sa te tranferi in IS ..da ce crezi ..k e dupa capu tau ..:))...tre sa treci testu cu ..jtii u ....cu ..???;)) ...discutam pe moment :P...

taci acolo k deja sunt in iasi...haha:p asa k..am trecut toate testele..m-am autoevaluat si am iesit f bine asa ca sa nu mai comnetezi k de nu ai pb cu mine:)) uratule:)) ne vedem poate diseara la o faleza ceva pe copopu sau undeva la un suc ..poate chiar si o ciocolata calda..ce zici? :)) faci tu cinste de data asta:)) k eu nu mai fac:D sau mai bine treci pe la mine sa vedem ce facem

Low_Ridah 05-10-07 22:35

Sunt in Suceava din nou ...deci .....ai grija ce faci prin IS ...jk am auzit k ejti cam ...cam ...obraznicutz....deci ...mai intra si u pe forumu asta ..k ai net ..;))

mihay 23-12-07 18:11

salutare lume dupa o lunga pauza :rolleyes2 se pare ca nu a mai postat nimeni pe aici ori ati avut treaba ori nu ati avut net unu din motive tre sa fie ar cam fi cazul sa reinviem locusorul asta a nostru sa vedem si noi ce mai facem etc oricum ce vroiam sa spun e......

CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA TOTI MEMBRI CD SI NU NUMAI LOR TOTI CEI CARE NE CUNOASTEM SI NU NE CUNOASTEM PERSONAL CI DOAR PRIN INTERMEDIUL STICLEI SAU LCDULUI :lol: SI SARBATORI FERICITE UN AN NOU PLIN DE MULTE REALIZARI PE CARE VI LE-ATI PROPUS SI SA NE VEDEM SAU AUZIM CU BINE LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mantus_a 09-01-08 15:53

vad ca si pe la iasi e liniste si pace... credeam ca numai in suceava

mihay 09-01-08 17:10

Pai Cam Da E Destul De Liniste Pe Forum Dar Pe Strada E Destul De Agitat :) Nuprea Mai Are Lumea Timp De Net Sau Nu Au Acces La Net Asa Usor :???:

mihay 21-01-08 18:58

BA OAMENI BUNI!!!! vad eu sau mi se pare ca a ruginit sectiunea asta nu mia intra nimeni nu mai vb nimeni nik v-am luat eu apararea si am gasit o scuza dar a trecut ceva timp si voi nu ati mai aparut hai ce facem inviem sectiunea asta sau ce.....:rolleyes2

bakal 21-01-08 19:31

pai........e mai greu ca unii ba nu au net, altii nu au calculatoare, altii nu sunt....ce vrei, suntem 6 membrii mari si slabi...mai putin eu...

mihay 21-01-08 20:21

Adica ce vrei sa spui razule ca eu is slab:rolleyes2 las ca te pun eu la slabit ca sa mai castigi un calutz acolo din greutate .Ideea e ca suntem noi 6 dar macar sa incercam sa fim activi sa facem ceva sa mai adunam lume nebuna ca noi si sa facem si noi sectiunea asta mai activa ca o prins deja paianjeni si nu da bine anu trecut aveam oleaca de avant acuma vad ca bate invers deci tre sa facem ceva mai ales ca vine si caldurica asfaltul e prielnic gazzz timp si oleaca de nebuneala ne mai trebuie si in rest va fi bine :-P

CRyS` 21-01-08 20:34

Am auzit ca sunt parasolare ... cu ... CD! Allex ... am asteptat telefonul tau intr-o sambata! :))....vreau si eu :D

mihay 21-01-08 20:41

Sunt crys sunt dar tre sa te hotarasti cu masina daca o pastrezi sau nu ca sa nu le irosim aiurea ca si asa sunt putine si cu bani .....:rolleyes2 si mia asteapta oleaca sa vina caldurica si vedem :lol:

Mantus_a 25-01-08 10:22

cumpar opel calibra 150 de cai dau si 4000 pe ea daca merita va rog contact la nr de tel 0741587764

St3FaN 25-01-08 11:13

vad ca te`ai enervat rau :) nu te mai satisface 1.3u :d bafta la cautari

mihay 27-01-08 09:26

salve tuturor toti membri CD care sunt in iasi astazi se lasa cu o mica sau mare intalnire revin cu detalii dar in principiu pe la oara 9~ 10 seara :peace:

bakal 27-01-08 09:59

nu zau...!!!!!!!! chiar asa.... pai si cine poate sa vina...pot si eu...si cred ca mai sunt cativa care ar mai vrea...

serios acu....eu vin ca dupa 2 zile de invatat am inebunit in casa....poate vine si axelss ca tot am vazut ca e membru cd

mihay 27-01-08 10:19

pai dar fi indicat sa apara sa vedem si noi ce unde cum si cand membru CD poate stie el ceva ce nu stim noi :rolleyes2

bakal 27-01-08 12:52

stai ma linistit ca nu e nici un membru....

All times are GMT +2. The time now is 02:02.

- Copyright 2026 4Tuning