![]() |
Re: Discutii si taclale
ce preturi de aqua parc avem :):):):):) io nici nu stiam preturile....mai bine mai mergi 80km la hajduszoboslo la aqua parc ungaria....putin mai scump dar e cooolll :):):)
|
in jur de 5000 de forintzi si nu te pliktiseshti toata ziua,strand imens si aquapark :))
|
Quote:
|
nuuuu a fost super ok si am fost duminika :)
|
Din Rogerius ajungi mai repede la Hajdu decat in Felix :)) De cativa ani nu am mai mers la 1 Mai / Felix etc. nu se merita, cand Ungaria este atat de aproape.
P.S. Szeged : http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/ro/tobogane/ |
si e atata de curat :))
|
eu totusi am o alta parere...
pe linga strandul dinaintea erei noastre,care anul trecut era 20 de roni pe cap de persoana si este jenibila,exista piscina hotelului perla,unde petnru banii astia,primesti sezlong,curatenie ireprosabila si animatie (stil hoteluri 5 stele turcia),jucarii pentru copii si o atmosfera linistita,mai intima,piscina interioara si exterioara. tot in 1 mai,pensiunea alegria,piscina interioara,exterioara + un restaurant pe care va recomand cu cea mai mare caldura.probabil,tot cam aici este pretul biletului de intrare. in Felix,pe strandul vechi,toboganele nu functioneaza tot timpul pentru banii astia si mereu este foarte aglomerat din cauza turistilor.nu cred ca merita banul biletul de intrare.insa la international,unde pentru banii astia primesti si sezlong si curatenie si este mult mai civilizat. (cum se vede,am avut motive sa intreb unde anume te intereseaza) eu personal,nu sunt incantata de hajduszoboszlo.dupa o zi intreaga de balacit ,eu sunt obosita sa mai conduc.mai ales dupa ce iesi de pe drumul principal e cam nasol asfaltul. in full sezon este foarte aglomerat si preturile piparate.(mai ales cind sare forintul la 160) evident,gusturile nu se discuta. |
si trixi are dreptate...dar nu poti compara o zis de aquapark cu o zi de stat la piscina...la aquapark ii distractie...la piscina mai degraba relax...
|
io personal prefer piscina de la International, cand am fost la Hajdu am ramas cu o gaura de 500RON pt 3 persoane, conditiile nu`s grozave, berea mi se pare cam scumpa, am stat la coada la tobogane pana mi`o venit rau si am ales sa inot pt restu zilei...
|
Am o problema cu un casetofon JVC. De fiecare data cand pun contactul si am un CD introdus in casetofon se aude un tzacanit care deja devine insuportabil. Can u help guys? :???:
|
...o vizita la Sandu ar fi sanatos.(Str Ady Endre)
|
E planificata vizita aia pentru ca mai tre sa cumpar si niste boxe. Dar e planificata pe toamna cand ma mut in oras...
|
Apropo de piscine si mie mi s-a recomandat de niste prieteni piscinele de la careva hotel oricum cu copii inca nu m-as duce la Hajdu
|
eee si aquaparku are secretu ei...se merge in timpu sapt. si nu`s asa multi...eu is multumit...bere nu beau ca conduk...desi langosu ii cam scump :))) in schimb pizza`u ii la pret acceptabil :) de baut iti iei pe drum de la tesco sau lydl :))
|
|
:))) asta`i buna :P
|
Quote:
|
is si ceva piscine non stop??:D
|
1 Attachment(s)
Depinde...daca-l stii pe paznic :lol:
Si Edy...berea si piscina nu pot fi despartite...este natural ca ele sa stea intotdeauna impreuna...:lol::lol::lol: |
Quote:
|
am intles laviniu...o sa ma pun pe treaba atunci :)))
|
siliconul o tine deasupra apei sau p...ce le-a indesat in ea:rolleyes2:D:peace::chainsaw:
|
dc vorbesti urat mai mugly? :)
|
sorry:rolleyes2
|
Nu stiti careva un vw polo 6n la dezmembrat,as fi interesat de ceva piese....HELP! :???::lol:
|
poate o dezmembreza asta http://www.oradea.net/anunturi/vand-...te-203805.html
|
Quote:
|
pe unde/cand se mai intalneste lumea de pe 4t?
(din fericire(sau nu), se pare ca o sa fiu cam des prin oradea) |
hello, inca nu am murit ! :)))
|
Emberek, traieste Ciky!!!! Hat mit csinals, moreee? Ti-ai regasit userul si parola? :lol:
|
eu l-am mai vazut prin oras,pe drum spre ai lui,deci garantat e el :)
|
ciky!!! te`am vazut cand meream la alba...pe drum de la cj :)) ce s`o intamplat cu bara fata? :D
|
da ma ciky, te-am vazut pe la Huedin sambata dimineata.
Eram cu furia galbena, Dodge sau Mitsubishi.... inca nu sant cert. |
io`s destul de convins ca`i Dodge...numa ii mai usor sa explici la lumea care te intreaba ca`i Mitsubishi :)))
|
Ce Dodge mah? Ce-i aia Dodge? Nu "stie" mah americanii sa faca asa ceva :lol:
|
mitsu....
|
probabil de aia se strica asa des...:))))))
|
va saluta focsaniul vrancea.ce mai faceti?ce se mai intampla prin oradea?
in septembrie am fost o sapt la beius:D |
|
frumoasa masina nu am ce comenta dar pana la urma dacia tot dacie ramane chiar daca are morot de renault.sa fim seriosi.cine te intreaba ai mia bine ii zici ca ai opel din '96 decat dacie din '07.sa fim seriosi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning