![]() |
I miss that bottle :D
|
well, i miss the content of that bottle :)
|
1 Attachment(s)
valentin(vali)
gemeni-1976 bugetar tuning,skate raku roolz vectraB-1.7TD si mandria mea....ford capri '79(in restaurare) B A C A U |
4 Attachment(s)
Nume: Vlad
Nickname: Blaze Data nasterii: 13/12/1982 Ocupatie : Student (mama mama ce nebun) Masina : Bmw 525i & Bmw M5 Locatie : Bucuresti |
Prenume: Adrian
Data nasterii: 22.11.1985 Ocupatie: :paper: Masina: opel astra 1.6 gls Hobby-uri: ...............mashini (uau!), muzica, calculatoare |
Nume :----
Prenume Alexandru Cosmin Nick :Alexutzzz , varu :) asa imi mai zic prieteni vechi Data nasteri 02.06.1990 Ocupatie:aproape un elev locatie : bucuresti hobby :masini ,cica computere ,muzik live(salam) baut berea lu tata(DAB:D rable:vw passat 1.9 tdi 100cp 2003 :( + audi A6 2005 |
Nume:Alexander
Nick:SHOGUN Ocupatie:elev Locatie:Roman Hobby:banii si tuningul,rap-ul si bataia Autos:laguna 2.0 din 96,a8 din 2002-daddy |
1 Attachment(s)
Nume: B 99 CZR
Prenume: Cezar Data nasterii: 12/05/1980 Ocupatie: student cu servici f bun Masina: audi a4 obosit;mai am un clio B 80 AVP p kre i l-am lasat lui tata Hobby-uri:masini,femei,muzik locatia:Bucuresti-Decebal |
Florin
Durche 2 nov 1983 student lancia beta coupe hpe,dacia nova stiu ca suna banal dar - mashinile |
Re: Identitati/Despre noi 2 - prezentati-va comunitatii
Nume: Gabi
Data nasterii: 11.06.1987 Ocupatie: Liceean - ultimu an de chin Masina: bre' momentan nu am...sper ca nu e obligatoriu sa am masina ca sa fiu inscris pe forum :D Hobby-uri: masinile, femeile bune, muzica, baschetul si hocheiul pe gheata :) NOTA : urasc manelele :) |
prenume: alexandru marius
data nasterii: 07.09.1982 ocupatie: absolvent drept, viitor avocat auto: dacia 1310, daewoo tico, hyundai getz locatia: constanta - vama veche hobby-uri: muzica in masina (cat mai tareeee!), desenul, inotul, pescuitul, party-urile....hip-hop-ul, drum&bass, drumurile lungi in care eu sunt la volan :D...bautura, femeile bineinteles... |
nume: nu conteaza
prenume: Alex data nasterii: 29 iunie 1990 ocupatie: elev in cl.a IXa in liceul Gheorghe Airinei (pttr) auto: nu am carnet (mi s-a promis o dacie :lol: ) locatia: bucuresti hobby: mashinile shi muzika |
4 Attachment(s)
poze noi
|
nume : iulia
ocupatie : studenta si fotomodel 4tuning motiv: m-am inregistrat pe forum odata ca sa putem vorbi impreuna si mai ales ca sa fiu sigura ca nimeni nu mai scrie in numele meu posturi in galeria foto. deci orice mai intalniti acolo sa stiti ca nu este scris de mine. oricum ma bucur ca am cunoscut pe multi dintre voi. astept sa va cunosc pe toti |
Re:
Quote:
ne bucuram sa te avem in comunitate :wink: |
eu unu' sunt foarte bucuros :lol:
edit: sunt o scarba de om nu ? :D |
bine ai venit si sper sa petreci impreuna cu noi clipe frumoase...
si tu deci de acum vei fi cu 4tuning pe peste tot? la toate saloanele? |
vai , offtopic grav :)
faceti topic special cu iulia ... i ain`t kidding ... :) |
Va bate recordul la pagini... cu siguranta :D
|
Re:
Quote:
o sa o rog sa faca dar la ce sectiune? |
sectiunea FEMEI ?! 8)
|
o idee buna ;)
|
Nume :Cosmin
Data nasteri : 26.Ianuarie.1982 Ocupatie:student Locatie : Constanta Masina : dacie logan Hobby :masini,computere,pescuitul |
3 Attachment(s)
hai sa ma prezint si YOOO
Nume: .. am stiu k am ... Prenume: Sorin Marius Porecla: Kolegu;Kolegosu si multe alte diminutive...si derivate ... Hobby-uri k's mai multe: tot ceea ce tine de masini in general...mai nou si VT si ii salut pe baieti de acolo pe aceasta cale sunt SUPER :wink: + Muzik + Games & Moto :lol: Masina: aici este mai greu .. am una la REMAT .... visez la un E-30 si nu mai am mult pana sa ma trezesc :lol: MOTO: hehehe mai bine imi luam masina decat moped ..... Piaggio 49.9 cmc KaterinK mare .... 100% Custom made by Yoo Mai este ceva de zis ...cred k NU P.S. Ma bucur tare k m-am inregistrat pe acest site CEL MAI TARE :wink: si o poza cu mine aja k sa vedeti ce panarama de OM ma aflu si exist |
Re:
Quote:
:drunk: |
pana faceti voi topic la \"Femei\"
WELLCOME IULIA !!! Sa stii ca mi se pare ca esti extrem de dragutza si imi placi foarte mult. Sper sa ne intalnim odata. Bafta si la cat mai multe posturi! |
Prenume: Daniel
Data nasterii: 14 Oct 1988 Ocupatie: elev in cls. a X-a, Lic. de Arta Locatie: Ploiesti Masina: a lu' taicamiu...TICO! :lol: Hobby: muzica, masini, sist. audio, computere |
am uitat ceva...
pseudonime: Dirty Pusherman, DP (DP Design & Tuning, DP Modding), Dj Danix :lol: |
Despre mine...prenumele meu este Iulian Alex,imi place sa calatoresc,imi plac masinile,tuning-ul,internetul,muzica(orice in afara de rock si de muzica clasica...in special BASS-ul :roll: ),de profesie elev....locuiesc la bucale.Visul meu este sa lucrez la o firma de tuning si sa imi bata la usa X-zibit :roll: :lol: ...Sunt un tip prietenos si imi place sa ajut oamenii la nevoie...legat de scoala,nu sunt eu un elev prea silitor(am note de la 1 la 10..din pacate) dar nici un golan chiulangiu si repetent...am intrat la liceu cu 8.18 :roll: Cam atat despre mine...
|
prezentare
Salut baieti si fete!
Nume si prenume:Dascalu C-tin Gabriel Data nasterii:26-01-1978 bacau Ocupatie-actuala:operator video(baza e fotografia) -in curind:insistent medical generalist Locatie:Bacau(din nefericire) Hobby:F ordul Capri,armele de foc,fotografia,muzica de orice fel(mai putin manelele!) Masina din dotare:FORD CAPRI MK1 GT 1973(cit de curind va avea o noua inima marca COSWORTH V6) |
2 Attachment(s)
iaso! :)
nume:Eugen nickuri,porecle:gogu(prima data), apoi TuningBoy si acum mai nou KaMaTaRuL :P Data nasterii:18aprilie'88/ berbec 8) ocupatie:elev in cls a11a locatie:Tulcea hobby:masinile,scutere,motociclete,bicicletele de trial si rolele de viteza(de bicla mam lasat si de role la fel, pakat ca eram bun,am luat si premiu 1 pe jud.tulcea si nu ma laud :) ) -masina eu personal nam pt ca n-am carnet,dar momentan invat sa-l iau acum repede ca vara am treaba pe litoral :P / imi doresc sa intru la facultate si so si termin logic:))) , dupa care sa imi gasesc un post bun.... as vrea sa plec si in afara sa muncesc pt unchiul meu sa strang un ban cinstit si sa-mi iau masina care imi doresc singur ..... iar ca vis as vrea sami deschid candva un service-auto cu spalatorie cu tuning magazin de piese si un club(disco)-unde sa vina toti prietenii cu aceeasi pasiune ca si mine si anume motoarele=== toate astea in CT as dori sa fac! ...... mai e pana atunci mult de munca... THATs ME :) |
Pey....despre mine...sunt Spirydusa...o maaaaaaaare pasionata de MOTOCICLETE....de aici si nick'ul spiry_moto .imi plac de asemenea si masinile tunate :)
Am ajuns pe siteul asta cu ajutorul unui bun prieten motociclist, Tazzy ..desi mai aveam cunoscuti mai vechi pe aici...ex : golfulet Ce pot sa mai zic este ca...deocamdata am 16 ani si sunt clasa a10a dintr'un liceu economic ...(numele e secret ca ii facem reclama si poate mai ajunge cineva acolo ca ma blesteama dupaia nu de alta:P) :P si..sunt din Bucuresti. The end :P |
Prenume: Irinel
Nume: tiz cu un cunoscut hip-hopper negru :wink: Nick: Cryo (doh) Data nasterii: 6 mai 1976 Locatie: Iasi (cand sunt prin tara) Masina: Honda Accord 2.0i, Dacia Supernova (pe cale de a fi vanduta) Hobbies: calculatoare, masini, basket (mai rar dupa ce mi-am stricat un picior) Eu: https://i3.photobucket.com/albums/y65...ite/desert.jpg si ea: https://i3.photobucket.com/albums/y65...ront-side2.jpg |
sal'tare tuturor
Nume : Grigorescu Prenume : Cristian Mihai (totzi imi zic Cristi) Data nasterii : 14. 11. 1985 Ocupatie : student (Medicina si Drept) Masina : Opel Astra coupe 2003 , 1.6 Hobby-uri : pescuitul (dar nu prea am timp), jocuri de noroc (in special poker), curse de mashini, si as mai avea cateva dar nu tre' sa stiti tot.... NUma' Bine.... :peace: |
2 Attachment(s)
pai...
Nume:mihai(prenumele nu cred k va intereseaza) Nick:MaTzA'n Nascut: 14-12-1988 Ocupatie:elev (lic Traian Vuia cls 11 ) Locatia:bucuresti cartierul dristor Masina:o dacie vai de tabla ei 1300 din '83 Hobby:hmm.pai muzica,sportul(fotbal cat mai putin k sunt paralel)V.T. shi cam tot ce tine de calc,tuning-ul(interior,exteerior,sound,motor) bineinteles,muzica(tot ce-mi place nu cont genul) |
Cica eu
1 Attachment(s)
Noroace la boboace...si boboci
Ce sa va spun eu despre mine... Nume si in acelasi timp \"nick\"\": Soare (De unde si numarul de la masina SUN) Prenume: Mihai Ocupatie: Student Facultatea de Business Barlog(garaj): Pe undeva prin Vitan (langa mall) Masina: Renault Clio Symbol Fidji SL Pasiuni: Clar mashinile tunarite...driftingul prin trafic(ramane intre noi :P )...liniutze...muzik tare...Pescarusul si in vara infiintzarea propriului club auto(vezi semnatura) cam asta ar fi momentan... |
Prenume : Cosmin
Porecla : obrazNICk Ocupatia : elev Masini : Ford Focus C-max , Ford Fiesta (ale parintilor :oops: ) Pasiuni : masini si tot ce tine de ele , internet , calculatoare...si distractie cat cuprinde :oops: cea mai mare pasiune :D |
Re: Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii!
Prenume: Ana Maria
Data nasterii: 1985 Ocupatie: Studenta Masina: Peugeot 206 Hobby-uri: mai multe |
Prenume;SLaniCeanu SIMION
Data nasterii:25.01.1986 Nume:Andy-Theodor Porecla:Andy_SLC(SiLiConatu) Ocupatie:student Masina:VW GOLF3 Hobby-uri:masini si tuning |
Prenume:Amariei
Data nasterii:28.06.1989 Nume:Petru Eduard Porecla:Peter Ocupatie:student Masina: n/a Hobby-uri:masini&tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning