Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Kitch-tuning (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/58-kitch-tuning.html)

BogdanCMS 12-08-04 17:03

X-Ray, parca am vazut Mondeo ala in Luna Park din Mamaia, era pusa printre masinutele alea care se bushesc pe un podium de sunt alimentate prin curent cu un fir care atinge plasa de sus... :lol: :lol: Probabil ca propietarul vrea sa-shi usuce si hainele dupa ce le-a spalat in timp ce merge, asta o fi fost intentia...

X-Ray-Eyes 12-08-04 21:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Probabil ca propietarul vrea sa-shi usuce si hainele dupa ce le-a spalat in timp ce merge, asta o fi fost intentia...

LoL !
Tot ce se poate ...
Arata nashpet rau de tot ... mai ales sa o vezi cu chii tai si sa vezi ce bara are pe fata ....
He he he !

skoda_power 14-08-04 22:15

Re:

l-am vazut si eu cand am fost la prisma de la departare arata bine .

PYT 15-08-04 10:27

1 Attachment(s)
fara suparare pt proprietar dar damn! a distrus masina cu modificarile astea din spate (inclusiv luneta supra-incarcata de stickere kre mai de kre).. pakat pt k din fata promitea mai mult

masina o gasiti in arhiva 4tuning la tuning showu kre a fost la mamaia vara asta

RoSonic 15-08-04 10:38

Ar fi fost interesanta o poza de sub spoilerul spate... ca-s curios ce-i cu cele 6 tevi.... o veni fiecare direct de la motor?? :roll: :roll: :roll:

Gabi 15-08-04 11:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
[...]... o veni fiecare direct de la motor?? :roll: :roll: :roll:

...sau 1 vine din motor si restu' sunt sudate, ca la Solenza AZM?! :lol:

BogdanCMS 15-08-04 13:01

Mie mi se par mai de prost gust alea 6 tzevi...nici nu vreau sa ma gandesc cum era dak avea motor V12 :shock: :?

TheSinner2 15-08-04 13:08

in cel mai bun caz are 3 finale ac schnitzer duble.. dar nu cred :) .. e un tzavar .. mai sunt masini de la kidtuning pline de acleasi \"bun gust\"

Mental 15-08-04 15:17

BMW-ul acela e din Oradea de unde sunt si eu .... mi se pare ca si-a schimbat toata tzevaraia aia cu 4 tzevi care urca putin in sus , in unghi..
In afara de tzevaraia aia , arata f bine masina , inclusiv paint-job-ul ... mai are si o priza de aer pe capota (is curios daca functioneaza :roll:) si niste neoane albastre pe dedesubt.

Parerea mea , suna ca o bashina evacuarea. Parerea mea.

RoSonic 15-08-04 15:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mental\"
mi se pare ca si-a schimbat toata tzevaraia aia cu 4 tzevi care urca putin in sus , in unghi..

?????????? nu m-am prins, ce-ai vrut sa zici?????

Mental 15-08-04 15:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:

Originally Posted by \"Mental\"
mi se pare ca si-a schimbat toata tzevaraia aia cu 4 tzevi care urca putin in sus , in unghi..

?????????? nu m-am prins, ce-ai vrut sa zici?????

Adica tvezile finale nu \"ies\" paralel cu pamantul , ci ies la un unghi in sus. Nu stiu cum sa explic :S
Reprezentam masina prin |---| :)

Vazuta din profil , masina nu arata asa :
_|---|

ci asa

\\|---|

Corse 15-08-04 16:06

chiar nu inteleg dc si-a pus omu pe masina atatea tobe, poate a vrut sa umple spatiul din mijloc :wink: . in rest, masina arata ok, eu n-am vazut-o numa din fata, in poza .

X-Ray-Eyes 16-08-04 01:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Corse\"
chiar nu inteleg dc si-a pus omu pe masina atatea tobe, poate a vrut sa umple spatiul din mijloc :wink: . in rest, masina arata ok, eu n-am vazut-o numa din fata, in poza .

Alea sunt asha :

2 aruncatoare flacari
2 aruncatoare grenade
2 amortizoarele de la Kalasnikov ( AK47 ) ...
Mi se pare de *** sincer atatea burlane pe spate ... bag mana in foc ca masina are un motorash de tico ... doar exteriorul e de ea ... nu stiu de ce dar asta e parerea mea !

BogdanCMS 16-08-04 12:12

Daca ishi mai trantea inca 2, punea de-un arpegiu...Eventual baga si-o cantare la nai... :wink:

Speedy 16-08-04 13:02

e noua masina a lu` james bond,urmeaza sa apara filmu` pe ecrane :roll:

COObra 16-08-04 13:26

ar fi frumos cum zicea cineva mai sus sa vina fiecare din cate un piston. sa vezi cacarea lumii in paispe acte cand incepe sa dea fum doar pe doua.
sau sa-i bage unu un cartof pe una din tevi.marfa.
doamne cat prostgust exista in tzara asta.
poate omului ii place. i se pare ca e cool.

X-Ray-Eyes 16-08-04 22:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Daca ishi mai trantea inca 2, punea de-un arpegiu...Eventual baga si-o cantare la nai... :wink:

Ce sa mai zic ...
Apropo de nai ...
Ii spune un tov de al meu ecanic lu unu sa se duca la magazin si sa isi cumpere saxofon de dacie ca e bulit si el intra in magazin si intreaba :
Taragot aveti ?

Corse 16-08-04 23:26

ce nai mai oameni buni :?: tobele alea sunt deja orga de biserica :wink:
ps: tare faza X-ray

Stuey 22-08-04 01:35

Re:

Cand am vazut prima poza...(pe site) am ramas uimit...dar dupa aia m-am sperit.....urate tevi...f urate.poate ar trebui sa ii dam un sfat...sa mai lase din detalii (gen stickere si tevi) ca dupa aia o face sorcova.

Speedy 22-08-04 09:24

macar mai face bani iarna cu masina :lol: :lol: :lol:

Johnny6600 30-08-04 00:24

3 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: Kitch-uri la mare :lol: :lol: :lol: :lol:

BogdanCMS 30-08-04 00:51

Ultima intrece orice limita a bunului simtz...no comment! :shock: :x

fiderzen 30-08-04 18:31

1 Attachment(s)
dar de asta ce ziceti? :shock: :lemon: :yikes: :chainsaw:

fiderzen 30-08-04 18:33

1 Attachment(s)
poza mai mare :oops:

BogdanCMS 30-08-04 18:39

:shock: :shock: Oare o exista cumva vreo \"Universitate a prostului gust\"?

BogdanSHA 31-08-04 15:03

:lol: Da, se cheama ROtunNing :lol:
Bai, ieri am vazut prin Rahova (cand mergeam spre Petrom sa plecam la Alexandria) o dacie cu niste jante intoarse _nu exagerez_ de 2 ori mai late decat cele \"normale\". Erau imense. Pe de-o parte marfa iar pe alta naspa - era o dacie \"normala\" - adik neingrijita...cred k se ducea acum in Germania s-o faca tare :wink:

X-Ray-Eyes 06-09-04 00:30

Asha am vazut eu in Timisoara una alba !!!
Avea niste jante de parca erau shenile de tanc !

I-a de aici un Kitch tare de tot pe un Opel Astra :

http://www.***********/html/5/139545.php

Pacat ca prostia nu doare !!!

SpeedeR 06-09-04 00:39

X Ray...k prostia ar durea, noi nam mai putea dormi noaptea din cauza tipetelor ;)

cine la vazut pe red poison!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e o dacie 1300 \"facuta\" de decanul Universitatii de Prost Gust... pakat k nu am avut cu ce sai fac poza...

Gabi_323i 06-09-04 01:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Poze...

hmm, masina lu` Marian20?

Cipin-KUS 11-09-04 03:39

Salut!

3 Attachment(s)
m-am gandit sa pun si eu niste poze aici.....nu din romania...dar sunt penibile...

Cipin-KUS 11-09-04 03:43

mai am ceva..

2 Attachment(s)
am vazut cu multe pagini in urma un volvo...ceva mai inalt..uite-i si fratiorul....:))...referitor la a doua poza.....ma poate lamuri si pe mine cineva....chiar ii trebuie toate ....ppprostiile acelea?

Cipin-KUS 11-09-04 03:53

Salut!

2 Attachment(s)
dati-va cu parerea...eu zic ca propietarul e roman....sau tigan....sau are vreo ruda in romania.....Salutare!

Corse 11-09-04 11:37

ciudat volvo ala mic, unde a pus motoru? sau are baterii in spate? :wink:
alfa aia cu toate briz-brizurile alea chiar e cel mai mare \"kici\" interior care l-am vazut in viata mea. :hahano:
iar ala cu masina albastra sigur e romanes si vrea sa faca export de stil :wink:

Gabi_323i 11-09-04 11:41

Aia roshie e o skoda 100S; Volvo ala chair e super caterinca :lol: :lol: , iar eleronul de la Skoda e superb, cred ca are o super apasare dar mi-e frica sa nu se ridice de la sol rotile din fata :lol: :lol: :lol:

Corse 11-09-04 11:47

FXN: \"NO FEAR\" :lol: :lol:

X-Ray-Eyes 12-09-04 22:21

Ce baraci de masini sa moara mama lu' Frankfurt !
Mai putin Volvo rosu care e superb !!!
Sincer !
Nu imi imaginez cum poate sa mearga masinutza aia si cum sta tipul la volan !!!
Cred ca pe burta conduce !

Al3xius 13-09-04 00:57

la aia galbena e nasoala grila ca e pana jos la spoiler ...daca era normala si spoileru era intreg era chiar misto :roll:

Speedy 13-09-04 13:37

haha si bunicamiu avea o skoda din aia da sincer nu credeam ca se poate face asa ceva ahahaah :lol: :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

steph 13-09-04 14:58

sa`tzi tragi palme kt de penibil tre sa fi sa aduci masina k in pozele de pe aici?

Gabi 15-09-04 18:39

1 Attachment(s)
Kitch ?

All times are GMT +2. The time now is 01:59.

- Copyright 2026 4Tuning