Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Challenge's (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5798-challenges.html)

soricelu 10-07-05 10:15

1 Attachment(s)
provoc pe :

1.WRC
2.EvLSant0S
3.andrey2003
4.tng
5.madskilz
6.golftuning
7.kickass
8.Piry

WRC-rulez 10-07-05 10:28

ACCEPT !!! :lol: :lol: :lol: i love this car

tng 10-07-05 10:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"WRC-rulez\"
ACCEPT !!! :lol: :lol: :lol: i love this car

o rup dupa ce ma intorc de la munte
pe diseara :wink:

andrey2003 10-07-05 10:49

Baeti yo mane plek la munte si vin duminica viitoare!!! Nu stiu daca fac BmWul. Incerc pana diseara...

andrey2003 10-07-05 11:50

1 Attachment(s)
Am facut si eu ceva...

snip3r 10-07-05 11:58

In dupa-amiaza asta o sa incerc sa ma \"rup in figuri\" cu poza aia, sa vedem ce o sa iasa. Sper sa nu supere pe nimeni ca ma bag in seama, desi nu eram pe lista celor provocati.

Skillzu 10-07-05 12:17

sniper te rog yo frumos dak nu esti printre cei vechi aicea nu posta la challenge....faci masina cu cea mai mare placere...dar deocamdata nu ''ai voie'' sa postezi aici.citeste sectiunea mare de sus Pt INCEPATORi sau n00bs.... :roll:

GolfuletzS 10-07-05 12:54

Accept :D

Skillzu 10-07-05 13:06

1 Attachment(s)
whateva'....asta-i a mea......
1.incercati si voi sa puneti masini cum era odata la concurs....nu din lateral,spate sau fatza...k se poate face shi in paint...ceva intr-o perspectiva buna..nu un unghi tampit...ma rog..atzi inteles ideea...
2.mentionez k NU vreau sa particip la nici un alt battle NEanuntat inainte...sper sa se fi inteles...

Skillzu 10-07-05 13:09

dah shi am o idee..o sa vedem ce zice si sant0s cand vine de la craiova, dak este de acord...cand lansati un challenge....puneti 2 poze..una ''stock'' shi cealalta modificata....adik ceva de genu:uitatzi ce am facut yo..voi ce scoatetzi???si stii sigur k nu mai sunt probleme de genu mi-ai furat ideea sau am gandit la fel sau chestii dastea....

CataNOS 10-07-05 14:00

1 Attachment(s)
:arrow: :wink:

GolfuletzS 10-07-05 14:44

1 Attachment(s)
my bmw :D pareri !

soricelu 10-07-05 15:07

ma apuc shi eu acuma :o ca pana acuma am fo la tuning experience la noi pe aeroport :D:D:D:D

snip3r 10-07-05 15:13

Atunci va las in treaba voastra, daca eu nu am voie...caci asa spune expertul de madskilz. Totusi am lucrat si eu la o poza, stiu ca nu este asa reusita pentru ca este primul meu tuning virtual...insa observ ca nu sunt departe de majoritea dintre voi.
Anyway, pentru cei care totusi sunt interesati:
https://img298.imageshack.us/img298/4...ngfinal2qb.jpg

WRC-rulez 10-07-05 18:38

2 Attachment(s)
Ok , am fakt si eu bmw-utu ... poate o sa mai revin asupra lui
p.s : va rog frumos , daca nu a iesit bine schimbarea de fundal , sa o luati in considerare pe cea originala (este prima data knd fac asa ceva )
imi ziceti si mie ce parere aveti plz ???

kickass 10-07-05 18:40

1 Attachment(s)
:roll:

soricelu 10-07-05 18:42

bbaaaa toti ati facut ... :shock: :shock: :shock: ... avetzi rabdare shi asteptatima shi pe mine ....ca termin pana la 10 seara ... ca nu am avut timp sa o fac ca o fo tuning experiencu la cluj :roll:

GolfuletzS 10-07-05 19:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"
bbaaaa toti ati facut ... :shock: :shock: :shock: ... avetzi rabdare shi asteptatima shi pe mine ....ca termin pana la 10 seara ... ca nu am avut timp sa o fac ca o fo tuning experiencu la cluj :roll:

din moment ce tu ne`ai provocat era ideal sa faci tu primu masina !

ps: la ora 4:07 ai zis la fel ca ma apuk , tie iti ai 6 ore sa faci un tuning ? daca de la 16:06 pana la 22:00 stai sa faci o masina e grav

soricelu 10-07-05 20:37

1 Attachment(s)
am avut shi treaba ... ca nu pot sa stau toata ziua la calculator ma ! :twisted:
hai ca m-am grabit shi am facut

HoricutzWSR 10-07-05 21:02

1 Attachment(s)
am facut shi eu ceva daka vretzi o luatzi in considerare daka nu trecetzi cu okiu peste ea
:D ....enjoy ......can u notice da` head`s up display on tha windsheeeld ..small upgrade

GolfuletzS 10-07-05 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"
am avut shi treaba ... ca nu pot sa stau toata ziua la calculator ma ! :twisted:
hai ca m-am grabit shi am facut

daca nu ma insel stopurile sunt p bmw meu

soricelu 10-07-05 21:40

1 Attachment(s)
de aici le-am luat :x

EvLSant0S 10-07-05 21:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"snip3r\"
Atunci va las in treaba voastra, daca eu nu am voie...caci asa spune expertul de madskilz. Totusi am lucrat si eu la o poza, stiu ca nu este asa reusita pentru ca este primul meu tuning virtual...insa observ ca nu sunt departe de majoritea dintre voi.
Anyway, pentru cei care totusi sunt interesati:
https://img298.imageshack.us/img298/4...ngfinal2qb.jpg

NU asa a zis expertul de madskilz ci asa este indicat ..
atata timp cat am zis ca .. X provoaca pe Y si pe Z , eh , aia sa puna , ce-i ce nu-s provocati , pot frumos sa provoace ..
iar tu sniper , te rog frumos sa folosesti cu incredere topicul \"aici invatati bla bla\" ;) acolo incepi ;) te rog .. dap ?!

GolfuletzS 10-07-05 22:29

Mai facem alta provocare in seara asta? ca eu am kef :D

HoricutzWSR 11-07-05 09:21

2 Attachment(s)
...provoc pe....madskillz
GolfTuning
sant0s
soricelu
tng
andrey2003
kickass
wrc
shi of course ...me :D

WRC-rulez 11-07-05 09:28

ok , nu mai fac gura , fac eu battle-ul ... enjoy ,
p.s daca am timp ma bag si eu la lacetti
aaa .... da cine nu vrea sa intre la battle ???
ym: b99wrc

GolfuletzS 11-07-05 10:47

Am o propunere pentru voi toti:
-cineva pune poza ( nu mai zice pe cine provoaca ...facem toti aceasi masina)
-asteptam sa termine toata lumea asta inseamna sa nu mia fie nici un post intre poze si pe ruma incepem si \"comentam\"
-si tot asa .... cum era inainte !

Acceptati aceasta oferta!? asta inseamna sa nu mai fim offtopic!

c i k y 11-07-05 10:47

va suparati dak particip si io la provocarile voastre? :(

WRC-rulez 11-07-05 10:55

maskt , daca te pricepi , si inainte ai trecut pe la sectiunea unde inveti sa faci si akm stii sa faci vt e ok , dak nu te rog sa treci mai intai pe la aceea sectiune
p.s: golftuning sunt total de acord k tine :peace:

c i k y 11-07-05 11:00

eu inainte sa am net...toata ziulica tunam masini cu adobe photoshop ...pot spune k ma pricep asa cat de cat nu vreau sa ma laud...ma voi apuca de treaba :wink:

WRC-rulez 11-07-05 11:05

ok , dar te-as ruga sa faci lacetti ok??? sau bmw-ul ... !!!
deoarece la celelalte masini , deja sunt battle-uri , kred k cel mai bine lacetti fiindca se va face un battle si la bmw
iti multumesc

GolfuletzS 11-07-05 11:55

Re:

Quote:

deoarece la celelalte masini , deja sunt battle-uri , kred k cel mai bine lacetti fiindca se va face un battle si la bmw
iti multumesc

eu vorbesc eu aud ! GATA CU off topicu wrc parca tu erai dea acord cu ce am scris aku ce faci ?

kickass 11-07-05 16:55

bai.. voi sunteti nebuni! numai din lateral si spata/fata stiti sa \"tunati\"?

kickass 11-07-05 17:22

2 Attachment(s)
daca tot vreti laceti, faceti asta...

blowwind 11-07-05 17:27

regret mult ca nu sunt in acasa...vroiam sa fac si eu BMW`ul ala dar :(..shit happens...in rest nimix :)

P.S. cam are dreptate kickass....prea multe poze din lateral spate sau fatza...sunt mult prea simple!!!!!....cat despre propunerea lui Golf...e buna ,totzi vor accepta...dar nici unul nu va fi in stare sa se abtina :D ms
mai vb :D

HoricutzWSR 11-07-05 17:53

atunci facem asta??? sau cum

WRC-rulez 11-07-05 18:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
Quote:

iti multumesc

eu vorbesc eu aud ! GATA CU off topicu wrc parca tu erai dea acord cu ce am scris aku ce faci ?

nu fak mai nimik
dekt i-am zis sa nu faka majina la kre e fakt battle , deoarece orikm nu va intra in battle ... atat , ms pentru inteleger ...
p.s:buna ideea k schimbarea unghiului ... da e ceva mai mult d lukrat :peace:

c i k y 11-07-05 19:38

1 Attachment(s)
a mea este gata :roll:
este macar de nota 5?

GABBY_ 11-07-05 20:40

sincer e klumea de tot.cu toate ca nu este super finisata pe margini si la aripi dar in mare parte e klumea de tot.nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fii sa vad asa ceva pe strazi.frumoasa culoarea.numai bine

c i k y 11-07-05 21:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
sincer e klumea de tot.cu toate ca nu este super finisata pe margini si la aripi dar in mare parte e klumea de tot.nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fii sa vad asa ceva pe strazi.frumoasa culoarea.numai bine

numai bine si tie si multumesc :wink:

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning